[REPLY]
Na snelle levering ben ik direct aan de slag gegaan. De verfspuit was eenvoudig te assembleren, alleen het inregelen met de verfverdunning (water) was erg kritisch.
Dat had ik niet verwacht. Het was zelfs na 10% verdunning nog niet mogelijk om een volledig continue aanvoer van verf naar de spuitmond te bereiken, waardoor er af en toe alleen lucht geblazen werd. Verder dan 10% verdunnen durfde ik niet aan om dekkingsproblemen te voorkomen.
Verder prima resultaat, met andere verf dan Sikkens Supralux gaat het waarschijnlijk beter.
Toch wel veel mist, zeker bij het spuiten van het plafond. En schoonmaken van de machine voor het interne gedeelte gaat prima, na 3 emmers schoon water was het goed. De buitenkant schoonmaken vergde wel veel meer tijd.
In eerste instantie had ik nog een vraag mbt het produkt, de volgende dag al antwoord. Produkt besteld en 2 dagen later in huis. Prima geregeld!
product is goed maar de levering van 24 uur werd zonder iets te horen 72 uur dit gaf voor mij een groot probleem
Snel en correct uitgevoerde bestelling. Zeker aan te bevelen.
Mooie aanbieding en de volgende dag al binnen, zonder problemen.
Helaas was tijdens de verzending de olie uit het apparaat gelopen doos zat onder de olie. Zelf apparaat schoon (van olie) moeten maken.
Volgende dag gebeld door verfspuit.nl met exuces en de toezegging dat ik een blik nieuwe olie toegestuurd krijg. Verder de mededeling dat men bij de verzending meer aandacht aan dit probleem gaat geven zodat de bezorgdienst de doos niet op zijn kop neerzet zoals nu waarschijnlijk is gebeurd. Voor mij is dit een voldoende afdoening.
Dit was mijn eerste bestelling: eenvoudige bestelling, eenvoudige betalling en supersnelle levering! ..... Ik ben zeer tevreden over
Er was door mij een foute postcode ingevoerd bij bestelling. Dat werd perfect opgelost en ontving na melding met 1 dag vertraging mijn bestelling. Top!!!
Prima site en ook zeer overzichtelijk en dan ook nog een hele snelle levering.
Dit is een aanrader.
Goede info gekregen over de telefoon, na bestelling in de avond, was de verfspuit er de volgende dag, zoals beloofd.
Goede service!
Een bedrijf dat snel levert, doet wat ze zeggen en en telefonisch goed bereikbaar is.
Prima bedrijf , komen belofte,s na nl.de ene dag besteld volgende dag geleverd niets op aan te merken . Aanrader
Snelle levering en in nette verpakking ontvangen.
Alles os soepel en snel geleverd. Ik jeb absoluut geen klachten. Bedankt en tot ziens. Ik kom zeker terug als ik iets nodig heb.
Ik raad deze shop iedereen aan. Als je een verfspuit nodig hebt tenminste. Je kan er alles vinden. Van verf tot accessoires. Top! Zelfs de communicatie after-sale.
Via google gezocht naar een manier om grote wanden snel en betaalbaar te kunnen verven, waarbij ik al snel op de site van Verfspuit.net terecht kwam.
Ruim aanbod met scherpe prijzen en de keus was snel gemaakt.
De beschreven service bij veel internet aanbieders is vaak minder dan op de website is aangegeven maar bij Verfspuit.net was alles volgens verwachting.
Keurig de factuur via pdf op de E-mail, en een bericht van verzending met link naar post.nl waarbij de tijdsindicatie met een marge van 2 uur stond aangegeven.
De volgende dag binnen dit tijdsschema zijn de bestelde goederen ontvangen.
Al met al een aanrader.
De verfspuit w867e van wagner bestelt bij verfspuit.net ,was een stuk goedkoper dan in de bouwmarkt. De ene dag bestelt om kwart over zes ,de andere dag in huis keurig op tijd. Zeer tevreden.
Besteld betaald en de volgende dag al in huis zeer tevreden houden zo !!!
's avonds laat nog besteld de volgende dag was de machine er al (projectpro213).
Top machine trouwens al was het wel even zoeken naar de juiste viscositeit.
We hebben kunnen profiteren van een mooie aanbieding. De website is duidelijk en overzichtelijk met veel informatie over de producten.
Het product werd zoals op de site aangegeven de volgende dag reeds correct geleverd. zeer tevreden.
Ik kreeg technische problemen met de Wagner project 115. Waarmee ik trouwens perfect mee gewerkt had tot dan. Ik belde Verfspuit.nl op en kreeg de voice-mail. ik dacht daar gaan we, dat komt niet goed. terwijl ik zat te somberen werd ik (binnen 5 minuten) al teruggebeld door de man van verfspuit. Ik vertelde mijn verhaal en hij zei stop maar, ik geef je een nummer van iemand van Wagner zelf, die snapt dit veel beter. Ikke bellen; de voice-mail; shit; ik dacht dit gaat fout.
Nou niet echt. Weer werd ik snel teruggebeld en te woord gestaan door een zeer kundige heer. Die me vervolgens vertelde dat ik binnen alle garantiebepaling viel en ik een nieuw toestel ging krijgen.
Een lang verhaal kort; mijn eerste telefoontje was op maandag en op vrijdag dezelfde week stond het nieuwe apparaat bij mij in de keuken.
Ik heb er 3 woorden voor GE - WEL - DIG.
super geholpen aardige mensen die de tijd voor je namen, geen kosten of voorwaarden. Helemaal goed.
Bedankt voor de snelle levering en de correcte afwerking.
Chapeau.
Vriedeljke groet.
Nes Barkey
Alles in 1 keer gedekt, je moet even wennen aan het apparaat maar dan werkt het prima. Kan het aanbevelen.
Goed schoonmaken is belangrijk voor het volgende gebruik.
Eenvoudige wijze om te bestellen en de producten worden conform afspraak geleverd. Nazorg van dit bedrijf is na volle tevredenheid. Zeker een aanrader voor diegene die een keuze kan maken uit hun producten aanbod.
zeer te spreken donderdag savonds bestelt en de volgende dag om 16.00 uur al in huis geen klagen
Inderdaad dezelfde avond nog verzonden, enkel de koerierdienst deed er een dagje langer over dan beloofd.
Toch nog op tijd voor het te starten werk.
Snelle levering (volgende dag) en netjes verpakt. We zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en kunnen deze webshop echt aanbevelen.
Levering was prima in orde, nu het apparaat nog testen...
Ziet er goed uit!
Ik ben enorm blij verrast met de snelle levering. Om 21.00 uur online besteld en de volgende dag al in huis. Keurig verpakt en compleet aangeleverd, en ook nog de goedkoopste online. Nu nog leren verven ermee of eh spuiten........
Het product was door mij naar een verkeerd adres gestuurd, huisnummer verkeerd ingevoerd, dit is direct verholpen en het product was twee dagen later bij mij (twee dagen vanwege terugsturen naar Verfspuit.net en vervolgens naar het goede adres sturen). De service was super en het probleem werd opgepikt meteen vanaf het moment dat ik belde met de mededeling dat ik het adres verkeerd had ingevoerd, kortom, klasse.
site goed
bestelling goed
levering goed
totaal goed
Na lang met een kwast en rollen op advies van vrienden toch over gegaan op verf spuiten. Na wat googlen en bellen gesproken met verfspuit. Deze gaf advies neem de 867 deze spuit zowel verf als latex. Ook kan je alles mooi opbergen in de koffer. Ik ben begonnen met een oude groene deur welke wit moest worden. Eerst een proefje om de drukinstelling te vinden en dan gaan met die spuit. Het spuiten op zich ging prima doch het is toch lastig om de groeven tussen de planken goed mee te spuiten. Deze met een dun penseeltje na gedaan. Verder 1 wand gespoten. Tijdens het spuiten ziet het er wat bobbelig uit en denk je dit gaat niet goed. Even later trekt dit mooi glad weg en houd je een keurige wand over. Wel kruislings gespoten om goede dekking te krijgen. 1 keer de spuitmond schoon gemaakt om mooi strak te kunnen blijven spuiten. Het lijkt ook wel een verschillend spray effect te hebben op spuitmond horizontaal en vertikaal. M.i.z een prima apparaat alleen de spuitbeker voor latex had van mij wel wat groter gemogen, en een deksel erbij om de verf te bewaren is ook handig.
Correcte afhandeling, goed bereikbaar en snel geleverd.