We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (33)

wissel bestelling

had een vrekijker bestelt en door omstandeheden via de leverancier moest ik een tijd lang wachten !

heb dan een voorstel gedaan om een wissel te doen van kijker daar deze op vooraad was. dit is dan ook direckt aanvaard en geregeld !!!!
de volgende dag had ik mijn besteling al thuis afgeleverd !!!!
mijn dank daarvoor !!!!

met vriendelijke groet Marc.

goede en persoonlijke service

Bij bestelling was het leveradres nog niet duidelijk. Gevraagd of ze me wilden contacten voor verzending; dat hebben ze keurig gedaan!

Review by confirmed purchaser

een vlotte behandeling en adequate mails, goed zo.

De S80 is een heel goede kijker en kan een vergelijking met een Zeis-kijker
die veel duurder is , glansrijk doorstaan.

Aanrader

Snelle degelijke service!

Review by confirmed purchaser

Schrijf hier een interessante titel.

Bij deze website vanaf de aankoop tot aan de levering is er niets fout gelopen.

Correcte afhandeling

Gebeld, goed advies en daarna snelle en correcte levering

goed, gemakkelijk hanteerbare verrekijker

Nikon Sporter verrekijker is een gemakkelijk te bedienen en zeer sterke verrekijker, maar toch een licht gewicht!

Review by confirmed purchaser

Goede en snelle service en een goed product

De aankoop van een Viper Vortex 10x50 is goed bevallen en komt overeen met de omschrijving op de site

Review by confirmed purchaser

Snelle levertijd beloofd en waargemaakt!

Hallo lezers,

Na enige tijd zoeken naar de gewenste verrekijker via winkels en sites kwam ik bij de VerrekijkerShop terecht. Daar mijn bestelling gedaan. Verwachte levertijd was 3 tot 5 werkdagen volgens de site. Op vrijdag besteld en online betaald. Zaterdagmorgen stond de besteldienst voor de deur met de bestelling. Supersnel. Ligt ook wel aan de besteldienst maar dan moet er ook direct worden verzonden wat je besteld hebt. En dat is waargemaakt! Zeer goed en zeker aan te bevelen.

Groet, Jan.

super service

Enige tijd geleden lieten we ons in de winkel voorlichten. Wij zijn op zeer prettige wijze te woord gestaan: kregen diverse kijkers in de hand, alle voor- en nadelen werden per kijker genoemd. En, er werd ons ook een lekkere kop koffie aangeboden. We wilden niet over één nacht ijs gaan dus eerst weer naar huis. Afgelopen dinsdagmorgen telefonisch contact gehad: onze vragen werden duidelijk beantwoord, er volgde nog een fijn advies, waarna wij de kijker van onze keuze besteld hebben via internet. De volgende dag al in huis! Alleen direct ophalen gaat sneller. Top!

Super geregeld

Zondags besteld en dinsdag in huis, en ook nog een mooi apparaat

hij is oke

goed verzorgd

Zeer vlotte afhandeling.

Mooie overzichtelijke site, makkelijk in gebruik en een zeer vlotte afhandeling. Kortom, hier kun je gerust producten kopen.

Review by confirmed purchaser

Bestelling is uitstekend afgehandeld.

Na de bestelling op vrijdagmiddag heb ik het product de vrijdagmiddag erna in huis. De bestelling is geheel conform mijn wens en de aangegeven leveringsvoorwaarden ontvangen.
Ik ben tevreden. Ik geef het product cadeau.

Aankoop prima afgewikkeld

Vlotte afhandeling van mijn online bestelling. Perfect via mail op de hoogte gehouden van de levering van mijn bestelling.

Goed geregeld

Goed verzorgd

ben dik tevreden

prijs kwaliteit verhouding is gewoon erg goed.Ruime keus in topproducten

Top VerrekijkerShop.

Na veel online speur en leeswerk van testrapporten valt de keuze op de 8x42 dakkant veldkijker van Steiner.
"Is ie op voorraad? Ja hoor, als je snel besteld heb je hem morgen in huis". Het is 16.00 uur in de namiddag.De andere dag wordt de kijker rond 13.00 uur door TNT bezorgd. Het weekend mee de duinen in. Een stevige kijker met een optiek, geweldig! Daags na het weekend ook voor mijn echtgenote een Steiner veldkijker besteld. Nu de 8x35, een lichtgewicht van iets meer dan 500 gram.Ook een kijker met geweldige optische prestaties.
Een telefoontje:"Is ie op voorraad? Ja hoor". En weer dezelfde perfekte en snelle afhandeling door VerrekijkerShop. Zó hoort het.
Kortom VerrekijkerShop voor ons ben je een TopShop.

Geweldige service

De verrekijkershop heeft mij van goed advies voorzien betreffende mijn Vortex verrekijker. Daarnaast is de verrekijkershop service gericht, behulpzaam en neemt alle tijd voor de klant! Een aanrader!

Review by confirmed purchaser

Perfect, alles volgens afspraak en zeker de goedkoopste

Andere zaken bieden deze verrekijker aan voor bijna het dubbele;
nadat mijn geld was toegekomen , nog dezelfde dag de kijker in huis.
Merci

Zeer tevreden

Goed ingesprongen op de bestelling, product was niet leverbaar op korte termijn. Telefonisch opgelost.

Verbeterpunt:
werkelijk levertermijn vermelden op de webshop!

Zeer snelle service

Zeer snelle service en een hele mooie verrekijker

SUPER SERVICE

levertijd 2 werkdagen
afhandeling perfect

Helemaal goed!

Prima prijs en snelheid van levering

Goed

Een aanrader !

Het bestelde artikel was niet meer leverbaar, vervolgens werd er gelijk een vergelijkbaar artikel aangeboden. Het eerste artikel was al betaald. De verdere afhandeling ging perfect ! 1 dag later was het al thuis bezorgd. Een aanrader dus.

Review by confirmed purchaser

Alles, en iedere stap 100% in orde.

Lof en hulde!

verrekijker besteld

Verrekijkershop heeft snel service & prijs ligt goed in de markt.
Retour service werkt ook prima.

prijs kwaliteit

snelle service , prachtig matriaal, zijn prijs zeker waard . Eindelijk eens waar voor uw geld.

nog geen verrekijker

Ik had de 22e dec een verrekijker besteld had speciaal gekeken welke nog wel snel leverbaar waren. Dat viel al niet mee want er waren nogal wat op nabestelling. maar goed Ik had een bynolyt uitgezocht met 1 tot 2 werkdagen levertijd heb ze gebeld op de 28e waar mijn bestelling bleef
Maar hij stond nog op nalevering en ze zouden hem pas de 31e binnen krijgen maar omdat het op een vrijdag is sturen ze hem pas maandag de 3e dan nog 1a2 dagen levertijd krijg ik hem dus pas de 5e ofzo
De verjaardag is de 29e dus ik sta met niks in mijn handen BEDANKT
geld is al betaald dus kan ook niks meer kopen.
Ik hoop dat ik hem nog krijg maar het is de laatste keer dat ik hier iets koop met hun 1a2 dagen levertijd maak er maar 1a2 dozijn dagen van.
de groeten Dhr G.Berensen

Scherpe prijs, goede service

De Verrekijkershop heeft hele scherpe prijzen. De kijker die ik gekocht heb is ruim honderd euro onder de adviesprijs. Daarbij geeft de winkel via mail en aan de telefoon goed antwoord op vragen. Bovenal wordt de bestelling snel afgeleverd.
Aanbevolen dus!

Foto Video Britstra

Bestelling netje binnen 2 dagen in huis.

Bestelde op donderdag een bynolyt verrekijker en had deze vrijdag al in huis.
De laagste prijs op internet en een snel en goede levering.

Foto Video Britstra

redelijk goede levering n aveel onzekerheid

ondanks direct geld overmaken via internet na heel wat mailen en ook nog bellen ontving ik pas twee dagen later mijn eerste bevestigingsmail plus track&trace nr.
een login met password was ondanks herhaaldelijk proberen niet mogelijk. om op de site verrekijkershop.nl mijn account met het verloop er van te zien.
maandagmiddag besteld, woensdag verzonden, donderdagmorgen in huis. dat was dan wel weer redelijk snel maar kon beter had ik de indruk.