We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (701)
Vistaprint

Volgende keer weer Vistaprint!

Na eerder al iets besteld te hebben een half jaar geleden waar ik zeer tevreden over was, dit keer nog eens bij Vistaprint uitnodigingen laten drukken. Er viel me iets vreemds op aan het einde van de bestelling vlak voor het betalen. Even gebeld met de klantenservice en op een geweldige manier gecompenseerd. Super! Geen andere woorden voor. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Volgende keer komen mijn uitnodigingen en visitekaartjes hier zeker weer vandaan!

simpel en snel.

Duidelijk. Makkelijk een snel te bestellen - in dit geval een kalender. Mooie kwaliteit. Ieder jaar weer.

Review by confirmed purchaser

Jammer dat er 1 dag na bestelling een aanbieding was!

Ik had graag van de aanbieding willen profiteren

super snelle levering

Geweldige service. Binnen 1 week had ik mijn bestelling binnen terwijl ik geen speciale levering had aangevraagd. De producten zijn super en ik krijg hier top reacties op.

Review by confirmed purchaser

Gemakkelijk, snel, betaalbaar voor iedereen en goede kwaliteit!

Ik heb 4 sterren want mijn ervaring is heel goed.
Snel service, eenvoudig en betaalbaar, en altijd met top kwaliteit!
De belangrijkste normen van een bedrijf.

Review by confirmed purchaser

Bij vista print weet je dat je bestelling altijd op tijd is

Vista print heeft een goede service en levert altijd op tijd

Review by confirmed purchaser

de fotoboekjes en dekalendertjes zijn altijd van goede kwalitijt.

als ik kaartjes nodig heb ,of foto's van de kleinkinderen in albumbjes wil geven wat zij , leuk vinden!dan maak ik ze altijd op vistaprintecht ,dat is echt een aanrader. in de toekomst ga echt meer doen met dit programma.

Review by confirmed purchaser

kwaliteit voor een mooie prijs

de enige tegenvaller tot nu toe is de hoeveelheid "spam" (reclame) waarmee mijn mailbox gevuld wordt.

Zeer betrouwbaar en correct

Onze ervaring met Vistaprint is zonder meer goed.

Review by confirmed purchaser

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

Ben heel tevreden over de kwaliteit, zoals je het ziet op het scherm wordt het ook geleverd

Review by confirmed purchaser

de beste en goedkoopste drukwerk vind je bij vistaprint

Alles wat ik nodig heb aan drukwerk heb ik kunnen vinden bij vistaprint. Ideaal als je pas begint als ondernemer . Je vind daar visitekaartjes,briefpapier met bijpassende enveloppen,reclameborden en reclame voor op je auto enz.

prima

Uw site wordt steeds meer overzichtelijk, allen de verzendkosten moet je slim mee zijn

VistaPrint VistaPrima

Overzichtelijk maatwerk. Makkelijk te ontwerpen. Makkelijke betaling. Snelle uitvoering.
Lekker goedkoop. Aan te bevelen.

Review by confirmed purchaser

goede kwaliteit en een goede prijs snelle afhandeling

Zeer goede kwaliteit snelle verzending en goede prijs

Review by confirmed purchaser

Maakt waar wat ze schrijven

Door een werkbaar en toegankelijk lay out programma kan op de wens van klant snel het gewenste resultaat worden geboekt. Tot nu toe goede ervaring met visitekaartjes aanmaak.

super

ik kan niet anders zeggen dat alles wat ik tot nu toe besteld heb bij Vistaprint er altijd keurig verzorgd uit ziet. En heel snel geleverd. Vooral de leuke adres stickers, en dan binnen een mum van tijd geleverd, zoals b.v. vlak voor de kerst toen ik wat leuke stickers wilde hebben.
In de toekomst zal ik nog wel meer gaan bestellen. Mijn zoon was heel blij met de kalender die ik had laten maken van zijn zoontje. Mijn zoon was opgenomen in het ziekenhuis en moest lange tijd revalideren. Hij heeft elke maand genoten van de mooie foto's en was zijn zoontje toch dicht bij hem.

Snelle service

De kwaliteit is goed en de kosten zijn laag. Het enige nadeeel vindt ik dat je het eindresultaat niet goed kunt nachecken, zodat als er een fout is opgetreden, je dat niet goed meer kunt controleren. en vlak nadat de bestelling gedaan is, kun je niets meer wijzigen. Dat vind ik jammer.

Prachtig kaartje

Kaartje is door iedereen met veel enthousiasme ontvangen.

Review by confirmed purchaser

snelle service en een goede kwaliteit voor een betaaldbare prijs

De sterren en mijn mening in een zin zegt genoeg.

Review by confirmed purchaser

Vistaprint, een betrouwbare zaak!

Zowel voor prachtige visitekaartjes, adresstickers of een schitterende fotokalender is Vistaprint voor mij de aangewezen firma.
De snelheid van levering, kwaliteit/prijsverhouding zijn mijn belangrijkste redenen.
Ik kan Vistaprint aan iedereen van harte aanbevelen.

Review by confirmed purchaser

Snelle service van goede kwaliteit

Wij bestellen al geruime tijd allerhande dingen bij Vistaprint en alles komt snel, compleet en netjes aangeleverd binnen. En de kwaliteit is prima!

Review by confirmed purchaser

Kwalitatief goed drukwerk tegen een klantvriendelijke prijs makkelijk online gemaakt en besteld.

De kwaliteit van het drukwerk is altijd goed, op een enkele keer na toen ik een lage resolutie had gebruikt. Opmaken van documenten gaat snel doordat alle opties duidelijk te vinden zijn en je gelijk ziet hoe het staat.
De opmaakkosten zijn altijd laag, en voordelig wanneer je in grote aantallen besteld.
Eerder gemaakte bestanden blijven bewaard en kan ik later weer nabestellen wat ik heel prettig vind.
Enige minpuntje; de hoge verzendkosten wanneer je snel wilt ontvangen.
Daardoor heb ik deze optie nog nooit gebruikt en altijd ruim van te voren besteld.

zeer goed

als je vistekaartjes dan raad ik je aan om naar Vistaprint te bestellen.
want zo gauw als mijn vistekaartjes op zijn zal ik zeker bij hun bestellen.
want ze hebben ook mooie adresstickers .
het is de moeite waard om daar wat te bestellen want ik ben zeer tevreden.
marie_therese van deijl duchateau.

snel en super service!

Ik vind je geweldig. Goeie producten voor een super prijs. Blijf zoals je bent!!

Review by confirmed purchaser

VISTAPRINT is 100% betrouwbaar, perfecte produkten en biedt goede service!

Al een aantal jaren bestel ik met regelmaat produkten bij VISTAPRINT en ben altijd weer erg tevreden. Alle produkten worden altijd precies geleverd zoals je het zelf hebt opgemaakt, ik heb er nooit een fout of slechte druk tussen gehad. Of het nou gaat om visitekaartjes, een website, marketingprodukten, kaarten en uitnodigingen,
fotoprodukten, gratis produkten en/of aanbiedingen, alles is eenvoudig zelf samen te stellen. In een paar stappen is de bestelling compleet en kun je zelf aangeven binnen hoeveel tijd je de bestelling thuis wilt ontvangen. Alles wordt altijd keurig netjes verpakt afgeleverd. Wat ik heel belangrijk vind vooral bij de website is dat deze ook gemakkelijk te beheren en aan te passen is op elk moment, altijd handig!

Super profesioneel!!!

Ik ben super blij van dit merk.

Super !

Hey gozertje ! Ga 's een keertje kijken op die site van Vistaprint, zeker de moeite waard !!

Review by confirmed purchaser

De aanbiedingen zorgen dat ik terug blijf komen.

De snelle service is geweldig. Er is een ruim assortiment en door de aanbiedingen blijf ik terug komen.

5 sterren ben altijd tevreden geweest meer hoef ik niet te zeggen

nogmaals 5 sterren
bestelling wordt ook altijd eerder afgeleverd als dat de tijd die ervoor staat is goed verpakt heb nooit problemen tot nu toe gehad, dus ben tevreden met Vistaprint.
gaan jullie zo door.
Jullie zijn aan iedereen aan te bevelen.

Gewoon perfect

Alles snel en mooi geleverd erg blij mee.

Review by confirmed purchaser

Snel, voordelig, kwalitatief goed.

Ik ben zeer tevreden over vistaprint. De aanbieding zijn goed, de kwaliteit ben ik ook erg over te spreken, evenals het assortiment en de snelheid van levering.

Review by confirmed purchaser

Bij Vistaprint ben ik tevreden over de produkten

Ik beveel Vistaprint regelmatig aan bij vrienden en bekenden.
De bezorgingen gaan goed en produkten zitten uitstekend verpakt.

Viel me tegen

Heb de foto in kleur uitgekozen omdat de kleuren zo mooi waren,jammer dat de visitekaartjes in zwart/wit waren.
Zeker omdat het voorbeeld ook in kleur was.

Voortreffelijk

Ik beoordeel Vistaprint als zijnde zeer makkelijk en prettig mee samen te werken

Review by confirmed purchaser

Prima service en je wordt op een klatvriendelijke manier behandeld.

Perfecte service die je niet gauw ergens vindt.

Review by confirmed purchaser

het aanmaken was wat lastig maar de kwaliteit van de kaartjesen snelheid van bezorgen erg goed

De kaartjes die ik ontving waren prima in orde en...ze werden veel sneller bezorgd als ik gedacht had. Ik had wat moeite om de kaartjes aan te maken, want ik miste de verklarende tekst.bij het opmaken. Bovendien wilde ik wilde overleggen met anderen maar kon het kaartje niet opslaan in een worddocument, dat zou dus wat beter kunnen. De kwaliteit van de kaartjes is echt heel goed.

super goed

super kwaliteit en materiaal service tot aan de deur perfect en toch snel

Altijd goed Vistaprint

Super service. Als er problemen zijn, worden ze ALTIJD netjes opgelost is mijn ervaring. Zeer gevarieerd aanbod. Er zit altijd wel iets leuks bij voor je zelf of om aan anderen te geven. minpuntje is toch wel veel reclame in je inbox (wekelijks zelfs dagelijks). En zoals nu was ik bezig een t-shirt te maken en blijkt het toch niet gratis te zijn zoals in de aanbieding. Moest toch betalen voor de upload een een XXL shirt waardoor gratis dan misleiding is. Ook de verzendkosten mogen wel wat inzichtelijker cq vaster. Ik krijg het idee hoe goedkoper je besteld hoe meer de de verzendkosten bedragen (en dat klopt ook door ervaringen met bestellingen).

Al met al toch zeker GOED ! een aanrader ! En vaak zeker goedkoop !

Waanzinnig!

Altijd voordelige en originele acties bij vistaprint.

Review by confirmed purchaser

makkelijk en goed promotiemateriaal bestellen

Je kan makkelijk de verschillende artikelen bewerken en bestellen, en de uitlevering is ook goed geregeld.