Review of WebHosting A/S

Rated 1 out of 5 stars

Ufattelig dårlig kundeservice

Ja, det gik så fint ved dem indtil man gav dem positiv anmeldelse.

Har fået flere ubehøvlede svar når jeg skriver, sidst blev den undskyldt med det var et "træt" svar da de svarede efter midnat.

Jeg synes simpelthen deres priser er extreme, jeg skal give 250 for com domæne og MAIL hotel? Det er simpelthen for voldsomt!

Samtidig har de den mest rodede og uprofessionelle opsætning jeg nogensinde har set.

Jeg er ved at finde en anden udbyder, med rimelige priser og ikke "trætte" svar.

Kan nu tilføje at jeg har fået denne mail fra dem hvor de beder mig rette min anmeldelse fordi de ikke synes den er fair - det bekræfter egentlig bare min anmeldelse:

Hej Alexia

Det er lidt irriterende at se at du gik fa 5 stjerner til 1 stjerne på trustpilot nu alle vore andre kunder er glade. At du er utilfreds med det du skriver er sådan set fint nok, men 1 stjerne er der ingen der tager dig seriøst med, kunne du gøre os den tjeneste at få det rettet til noget mere rimeligt?

koster os penge at du har den holding du havde, er det hvad dine intentioner er/var?

Mvh Supporten

June 17, 2010
Unprompted review

Reply from WebHosting A/S

Hej Alexia

Ked af du er utilfreds, vi har ellers igennem tiden brugt meget tid i supporten med at hjælpe dig med diverse problemer, dels via e-mail og ligeledes ved at ringe dig op og guide dig igennem. Nu har vi rigtigt mange tilfredse kunder og er da kede af at du har set dig "sur på os".

Om priserne er extreme eller ej er ikke til at sige, vi er et professionelt firma, registreret som A/S, yder support næsten 24 timer i døgnet, og har, som du ved, et rigtigt stabilt system, erindrer ikke at du nogensinde har haft tekniske problemer af nogen art, derudover henviser du selv til "svar efter midnat", du finder næppe en anden udbyder i vores prisklasse der "svarer efter midnat".

Lad os se på det du beskriver som "extreme priser", 250 kr.- for

1: Oprettelse af domænenavn + hosting af dette
2: 1 års .com afgift
2: 10 Postkasser af 1500 Mb per stk, ialt 15 Gb plads
3: Opgraderingsgebyr, du bestilte ikke det korrekte produkt fra starten
4: Moms, 50 kr af dette er moms til staten, den pris vi modtager er 200 kr.- excl moms

Tager vi priserne hos vores umiddelbare kollegaer i branchen ser vi flere af dem op til 20-80 gange dyrere med samme faciliteter, bare til orientering.

Mvh Supporten

Advertisement