De fortjener ros!
Hvad ER "GOD" service/support?
I min verden er det når man modtager den hjælp man forventer -MEN firmaet går videre på eget liniterativ.
Jeg har indtil nu købt 2 domæner hos webhosting.dk og har netop betalt for et webhotel. Jeg har tidligere være kunde hos hostgator,godaddy og andre- men jeg kan mærker stor forkel på hastigheden hos webhosting.dk. Deres hardware er bare iorden - kontrol panelet er let, og overskueligt.
Dog vil jeg gerne fremhæve deres support gik længere end man kan forvente. Nogle hosting firmaer kræver EKSTRA for servie og support, hos webhosting.dk som jeg har sendt godt og vel 20-30 mails med spørgsmål her de første 30 dage som kunde er alle blevet besvaret indefor 2 timer. Igår oplevede jeg endda support på eget liniterativ ringede mig op, og brugte tid på skridt for skridt på min skærm at vise mig hvordan jeg løste mit problem. Og gav sig tid til at forklare.
Det er for mig god support! Tak for det.
Kan varmt anbefale alle, at give webhosting.dk et forsøg - for de levere høj kvalitet. Support ved hvad de laver, svare hurtigt- og gør gerne en smule ekstra.