Danmarks mest stabile webhosting.dk :)
Da webhosting.dk startede tilbage i 2001 blev jeg virkelig overrasket over alle de service de tilbød på daværende tidspunkt, de var milepæle foran de andre udbydere, med special designet løsninger og en del faciliteter man ikke kunne finde andre steder. Havde faktisk allerede været kunde hos dem tidligere dengang det hed Danbbs, så det var en naturlig ting for mig/os at hoppe på webhosting vognen.
Stadig den dag i dag, små 12 år efter deres start hoster de stadig vores mere end 50 webhoteller/løsninger, helt og alene på den grund at webhosting.dk altid virker og aldrig er nede! Skal du have hjælp ligger der et yderst kvalificeret svar på din e-mail ofte indenfor få timer.
Vi har i en periode haft/har hostet nogle sites på dedikerede servere i b.la Tyskland og Hollland men det er en løsning vi er ved at gå bort fra. Vi har kørt performance test på nogle af webhosting.dk servere, og de er simpelthen markant hurtigere end vores dedikerede! Endvidere slipper vi for at sove uroligt om natten vel vidende at vore sites altid er i luften. Webhostning.dk blokerer hacker angreb, tager ordentligt backup, og overvåger deres servere 24 timer i døgnet!
Skal vi/jeg sige noget negativt er de lidt langt tid om at være med på moden med deres eget webdesign, men det er i princippet ikke noget vi bruger og her på det seneste er det jo begyndt at se noget mere nydelig ud! Men som Ebay hvorfor ændre noget folk kender til!
Summa summarum: Hurtige, stabile servere med masser af plads, velfungerende kontrolpanel med mange faciliteter og ikke mindst, et utal af valgmuligheder mht. php og mysql versioner, noget vi har været rigtigt glade for da visse af vores kunders sites ikke er kompatible med de helt nye php versioner.
Hos webhosting.dk bestemmer man selv! Der er rart!
Tak for en professionel og stabil hosting.
David Skipper