[REPLY]
bestel al jaren via Wehkamp. Mode en electronica. Voor het eerst een beroep moeten doen op de klantenservice i.v.m. een product dat ik 3 maanden gelden had besteld maar waar ik in de tussentijd niets meer van had vernomen. Nou was het product voor de zomervakantie bedoeld dus had ik zelf ook geen haast. na 3 maanden dus toch maar gebeld. 'U wordt teruggebeld' kreeg ik te horen op dit betaalde servicenummer. ben dus niet teruggebeld. dan maar gemaidl. Bericht terug dat ze het zouden navragen bij de inkoopafdeling. Dit is inmiddels ook alweer een week geleden. Mooi website, maar service ... niet dus.
Het is echt niet te geloven, je moeder is net overleden. Je informeert netjes alle instanties en iedereen. Iedereen vol begrip maar neem dan Wehkamp die willen gewoon geld zien geen pardon niet zeuren GEWOON BETALEN wat een maffiabedrijf. Of afstand doen, geen idee waarvan maar dat is hun advies
Onpersoonlijke brief ontvangen met hierin de opmerking dat ze vernomen hebben dat mijn moeder overleden is en dat we openstaande rekening moeten voldoen. Niets geen persoonlijke reactie op mijn brief die ik verstuurd heb naar afd. Finance. GELD willen ze zien!
Ik zag een Sharp televisie LED 60 inch
Deze dus besteld en een aan betaling gedaan via Ideal.
De status op de site stond aangemerkt als"in behandeling"
5 dagen LATER.. bel ik zelf maar even:
Antwoord:
Ja meneer uw betaling moet nog verwerkt worden,maar zodra deze verwerkt is word u gebeld voor een leverdatum.
7 DAGEN LATER:
Bel ik nog maar eens want de status staat nog steeds " in behandeling" en wat blijkt:
"MENEER UW BETALING IS BINNEN,MAAR IS NOOIT VERWERKT"....we zullen deze met spoed verwerken en bellen u dan vandaag voor een leverdatum...
Het zat mij toch een beetje dwars,dus aan het einde van de dag weer de status van de bestelling bekeken,en wat blijkt "STATUS ONBEKEND"
Ik heb weer gebeld,het antwoord was dit keer:
"HET PRODUCT IS UITVERKOCHT,MAAR DIT GELDT DAN NIET VOOR UW BESTELLING,ZODRA WIJ WEER DE TV'S BINNEN HEBBEN,WORDEN DEZE GELEVERD"
Het kan snel zijn,maar kan OOK NOG EENS 2 WEKEN GAAN DUREN!!
NOOIT MEER....
dat houdt dus in van begin bestelling tot levering kan het dus 4 weken duren...ja je leest het goed ....4 WEKEN!
Ik heb 10 mei 2013 een Samsung condensdroger gekocht omdat de mijne kapot was gegaan.Ik heb speciaal voor een Reverserend type gekozen omdat ik die door veel was nodig heb.Maandag 13 mei is hij netjes geleverd,uitgepakt en geplaatst.Dinsdag 14 mei kwam ik door toeval erachter dat hij niet links en rechtsdraaiend was,maar gewoon rechtsdraaiend.Ik heb meteen de klantenservice van wehkamp gebeld en kreeg te horen dat ik het verkeerd had gelezen,nee dat heb ik niet want had een printje gemaakt van de tekst.Toen was het dat het maar bij sommige van dit type was en daarna kreeg de leverancier (samsung) de schuld want die was verantwoordelijk voor de beschrijving.
Ik heb ze gezegd dat het hun verantwoording is en dat ik het apperaat heb besteld op de informatie die op de site staat.Ik heb ook uitgelegt dat ik voor Reverserend heb gekozen omdat ik veel beddegoed moet wassen ivm ziekte van gezinslid.
Anders krijg je het niet goed droog,want bij alleen rechtsdraaiend gaat het op een hoop zitten.
In de veranwoording kon ze zich niet in vinden,maar mocht het apparaat retour sturen mits ik de verpakking nog had.
Nee dus,want had hem nodig en vertrouwde erop dat alles klopte.
Nou dan moest ik maar bij de doehetzelf winkel verpakkingsmateriaal gaan kopen om hem terug te sturen of als tegen geste kon ik 45 euro krijgen als ik dat niet kon en de droger zou houden.
Ik heb nog gevraagd of ze niet eerst met samsung contact konden opnemen omdat
hij ook kapot kon zijn,maar nee dat ging te lang duren!
Mocht erover nadenken die avond,maar niet te lang en uiterlijk de volgende morgen
doorbellen wat het zou worden!
Ik heb meteen een mailtje gestuurd,want vind dit echt te gek voor woorden.
Ben al meer als 20 jaar klant bij Wehkamp en heb zoiets nog nooit meegemaakt.
Ben echt kwaad,ik vertrouwde erop dat het netjes opgelost ging worden.
Ik ga er ook niet mee akkoord wat me is aangeboden en de condencedroger staat
nog precies zo op de site met dezelfde tekst.
Op mijn mailtje is nog steeds niet gereageerd,zelfs geen telefoontje.
Dankjewel Wehkamp voor deze beloning als trouwe klant !
Vorig jaar Saeco-koffieautomaat gekocht. Na 10 maanden stopte ie spontaan met hetgeen ie moet doen: koffie zetten.
Ik bel Wehkamp en ze komen hem netjes halen. Na nog geen week retour: alleen niet werkend. Dus maar weer gebeld en opnieuw werd ie opgehaald. Na ruim 1,5 week kwam ie terug. Wederom niet werkend.
Vrij raar dat je een apparaat niet eerst test voordat je hem terugstuurt.
Wehkamp maar weer gebeld en die gaan me nu terugbellen. En daar wacht ik nu al 2 weken op... Dus maar weer gebeld, maar helaas, meer kunnen ze niet doen. De service-afdeling moet me terugbellen.
Ik moet helaas nog 2 weken wachten (anders behandelen ze hem niet), maar de brief naar de geschillencommissie ligt al klaar! Wat een waardeloze klacht-afhandeling....
Belachelijk dat een badpak in een grote doos besteld wordt, terwijl het in een envelop past. Veel onnodig verpakkingsmateriaal en verzendkosten.
Maar de meeste kleding is goed en wordt snel bezorgd. Veel keus.
Vrieskast die ik besteld had maakt heel veel herrie en hij staat veel te vaak te vriezen. Maar die klacht werd genegeerd.
Webshop werkt goed, betalen is makkelijk maar wee je gebeente als je niet thuis bent tussen 8 en 11 door de weeks. Bezorger wordt boos, en je kunt een week wachten op je spullen.
Kast besteld en kreeg een sms-je avond ervoor op welk tijdstip de kast geleverd zou worden. De dag zelf zelfs nog een exacter tijdstip. Helemaal super. Niet de hele dag wachten op 1 bestelling maar gewoon in tijdblokken werken, zouden meer webshops moeten doen. Scheelt veel tijd.
Willen we de bestelling op donderdagavond ontvangen dan kan dat bij Wehkamp. Je kan zelf de dag/tijdstip bepalen. Bezorging gaat bijna altijd goed. Vroeger ging er nogal eens wat fout bij Wehkamp. De laatste tijd geen problemen. Website erg mooi en overzichtelijk. We betalen met acceptgiro na levering dat is top!! Wehkamp ga zo door!!!! Bij shopkorting ook nog eens 5 procent korting! Ben je ontevreden over je aankoop haalt Selektvracht de retourzending thuis bij je op. Dag bepaal je zelf, kan zelfs in de avond! TOP TOP
Mede namens mijn vriendin die gek is op alles wat in de mode is of nog komt, schrijf ik deze recensie gebaseerd op meerdere bestellingen.
Ze hebben scherpe prijzen. Verzenden dezelfde dag nog, zodat het de volgende dag bij een Dhl servicepunt opgehaald kan worden.
Ideaal voor iemand die overdag werkt.
Retour zendingen zijn gratis.
Fijn shoppen via Wehkamp.
Al een paar keer bij wehkamp besteld en altijd goed gegaan. Kleding die ik niet paste heb ik gewoon weer teruggestuurd.
Heb een horloge besteld en via ideal betaald wat je beter niet kan doen ik kreeg een e-mail dat er dinsdag 26 feb tussen 11:00 en 18:00 geleverd zou worden dus ben ik al die tijd thuis gebleven heb mijn wehkamp nog geraadpleegd maar deze gaf aan geen gegevens over de levering pas de andere dag stond er dat het pakket de 27 feb het magazijn heeft verlaten schandalig MENSEN DENK GOED NA VOOR JE IETS BIJ WEHKAMP BESTELD EN BETAAL ZEKER NIET VAN TE VOREN
Goede service en garantie regeling. Onlangs een drietal ski-jacks besteld die binnen 3 dagen werden bezorgd. Het terugsturen ging zonder problemen.
Hoefde uitsluitend alleen maar de aangeschafte jack middels acceptgiro over te maken.
ik had kleding besteld en al betaald.
Dan ze zeggen vandaag besteld morgen in huis, klopt nix van want ik had het pas 3 dagen later!
4 Weken geleden een koptelefoon voor de x-box gekocht. Helaas begon het microfoontje te brommen. Gebeld met Wehkamp en eigenlijk had ik verwacht dat hij gerepareerd moest worden maar ze hadden voor dit merk een andere afhandeling. Ik werd doorverbonden met de juiste afdeling alleen duurde dit te lang en zou ik terug gebeld worden. Dit hebben ze keurig gedaan en ik mocht de koptelefoon gewoon omruilen. De volgende dag zou dit gebeuren tussen 9:00 en 11:00 uur. Om 12 uur kwamen ze pas van SelektVracht. (kan gebeuren) Wel had ze meteen een nieuwe koptelefoon bij zich zodat mijn zoon direct verder kon spelen.
Klantenservice was erg vriendelijk en geduldig. Fijn dat ik niet 5 minuten hoefde te wachten maar terug gebeld werd.
Ik had al lang niets meer besteld bij Wehkamp omdat er tegenwoordig veel concurrentie is op internet qua prijzen. Dit keer was Wehkamp het goedkoopst en een goede afhandeling van klachten is toch ook wel erg belangrijk.
Kortom: een heel goed gevoel bij Wehkamp.
Wehkamp is een goed bedrijf om te shoppen,altijd keurig en netjes bezorgd.In termijnen betalen is hartstikke duur dus je kunt beter gelijk betalen.Verder is alles oké!
Als je iets op afbetaling koopt
blijven ze je stalken in je email adres.
Daarom kan je beter gelijk betalen
en daarom is het geen aanrader om daar te shoppen.
Ik koop regelmatig door ziekte online spullen ik ben bij Wehkamp vaste klant de keus is groot en betaling kan op meerdere manieren dat is handig en overzichtelijk.
Veel te koop en snel de volgende dag in huis ik kan deze winkel zeer aanraden maar ik denk dat veel mensen zeer vertrouwd zijn met deze fijne winkel.
Bij Wehkamp kocht ik voor € 600,- een Asus Transformer. Na een week normaal gebruik was de tablet al kapot: de aan/uit-knop deed niets meer. Ik vroeg een nieuw exemplaar of mijn geld terug, maar de enige optie was: reparatie. Dat wilde ik niet, want goed beschouwd koop je dan voor de volle nieuwprijs een tweedehandsje - bovendien: binnen een week kapot, daar heb ik geen vertrouwen meer in, reparatie of niet. Klantenservice vertelde me eerst dat ik 'natuurlijk' het geld terug zou krijgen en dat het apparaat teruggenomen zou worden, maar toen ik na een week nog niets had gehoord, zei een andere mevrouw op ongehoord onbeschofte wijze dat er 'natuurlijk' niets werd gerestitueerd: 'niet onze policy'. Dus maar gerepareerd: ze zouden het ding op komen halen. Op de afgesproken dag: niemand, voor niks een dag vrij genomen. Op de tweede afgesproken dag kwam zowel Asus als Wehkamp, ze wisten van elkaar niet dat ze kwamen, en ook de klantenservice wist van niks: totale chaos. Hoe dan ook, na meer dan een maand (!) kreeg ik mijn tablet terug. En raai-es-wat? Nu, na een kleine maand normaal gebruik is hij weer kapot: precies dezelfde klacht. Klantenservice gebeld: ik moet de reparatiedienst maar bellen, en als het misgaat, moet ik nog maar eens terugbellen. Kortom: de ellende begint weer van voren af aan, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en je bekijkt het maar. De 'policy' van Wehkamp is duidelijk: als je eenmaal betaald hebt, kan je als klant verder de boom in, de centen zijn binnen en daar gaat het maar om: de klant krijgt rotzooi en heeft geen verhaal. Die reparatie laat ik verder maar: die wordt kennelijk toch niet of maar half uitgevoerd, en over een maand is het weer zover. Ik neem mijn verlies wel en vergeet deze oplichters zo snel mogelijk.
Tot nog toe zijn al mijn bestellingen goed binnengekomen. Paste iets niet, ging het gelijk terug ook geen gezeur met facturen. Op naar de volgende 5 jaar!
Altijd tevreden over de bestellingen, gaat het echter een keer verkeerd, dan gaat het goed verkeerd....
afgelopen week besteld, 2 dagen later in huis en kleren waren net zo mooi als op internet ;) helaas moest je wel verzendkosten betalen, ik vind dat dit tegenwoordig niet meer zou moeten. als je alles retourneert, krijg je ze wel terug.
Wehkamp is een goede en in mijn ogen de laatste jaren ook een steeds meer concurrerende webshop geworden. Met name de keuze is breed en de aanbiedingen zijn concurrerend te noemen.
Waarom niet 5? Ik vind de navigatie op wehkamp.nl toch nog net te omslachtig. Daarnaast heb ik een keer per abuis acceptgiro aangeklikt, terwijl dit iDeal moest zijn en om dat terug te draaien was wel wat werk. Maar de klantenservice bood soelaas.
Al met al, goed EN heel belangrijk, op tijd geleverd!
Ik heb geen klachten over de geleverde artikelen.
Mocht iets niet passen of naar wens zijn,dan wordt het thuis weer opgehaald,zonder kosten.
De prijs van de artikelen ligt vaker hoger dan in andere winkels, behalve bij aanbiedingen, maar dan betreft het vaker verouderde modellen van artikelen.
Artikelen worden op de juiste dag bezorgd, maar het tijdstip van bezorging wijkt veelal af.
De bij mij bezorgde koel/vriescombinatie wilde de bezorger niet uitpakken en installeren "dat hoeven wij niet te doen" heb ik meerdere keren zelfs moeten horen, terwijl Wehkamp juist ermee adverteert.
Artikelen zijn ook wel eens beschadigd. Dit wordt door de altijd vriendelijke medewerkers correct opgelost.
Nadeel vind ik ook dat artikelen er anders uitzien dan de foto's doen geloven.
Een wachttijd van zes weken komt ook wel eens voor, om daarna te horen dat het betreffend artikel niet meer te leveren is. Zes weken voor niets gewacht!
Ik bestel veel via internet en als ik de internetwinkels met elkaar vergelijk, is Wehkamp voor mij nog steeds de beste.
Duidelijke site, snelle levering, goede retourverwerking, veel betaalopties en heel belangrijk ze doen wat ze zeggen. Dat is mijn ervaring.
Bestelde hier een afdruiprek van Joseph Joseph, erg prijzig, 50 euro. Ik bestelde Limegroen en ontving het de volgende dag in Grijs. Heb ze meteen gebeld en het was geen probleem om om te ruilen, dat kwamen ze de volgende dag meteen doen. Zo gezegd, zo gebeurt, de volgende dag iemand van dhl om mijn doos op te halen en de goede af te geven. Doe ik hem open, en wat een verrassing, is ie weer Grijs! Ik al behoorlijk zenuwachtig aan het worden, het is een duur rek en ik wil niet een kleur die ik niet gekozen heb. Zegt de mevrouw van de klantenservice dat er dan vast een fout is in het magazijn en dat ze er melding van maakt, zodat het rek zo spoedig mogelijk, uiterlijk dinsdag want maandag is er geen levering, wordt omgeruild tegen de goede. Dinsdag niets, en er stond ook niets in Mijn Wehkamp bij Retour aanvragen. Dus weer bellen (kost trouwens effe 20ct per minuut) em een ander mevrouw legt mij doodleuk uit dat het niet kan, dat het dinsdag omgeruild wordt, omdat de aanvraag niet niet gemaakt is. Nou, fantastisch, zit ik al een week op een simpel afdruiprekje te wachten, kan er volgens die mevrouw nog wel een week bijkomen. Nou, heb echt spijt dat ik het hier besteld heb, 50 euro voor een afdruiprek is natuurlijk niet normaal, maar als je er dan nog zo op moet wachten, en geen excuses, geen uitleg, en dus ook geen melding. Lekker dat je er zelf achteraan moet.
Sonja van Loon found this review useful
Ben al jaren lid van Wehkamp en kijk er regelmatig op. Bestel zo nu en dan kleding maar ook andere dingen.
Via internet een laptop besteld en gelukkig voor de betaalmethode acceptgiro gekozen. Zou de volgende dag worden geleverd, maar in het track&trace systeem werd een niet-thuis code getoond. Na ongeveer 5 telefoontjes (er was namelijk wel iemand thuis) bleek achteraf dat de bestelling was geweigerd door Wehkamp. Na 2 keer hem opnieuw in bestelling te geven, in overleg met de klantenservice heb ik na ongeveer 4 weken de laptop binnen.
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis is niet helemaal van toepassing.
bestelling gedaan op 10-8/2012 op 15-8-2012 nog steeds niks binnen , word van hak naar tak gestuurd 3 werkdagen thuis gebleven voor het pakket in ontvangst te nemen maar niks bezorgd en nu geweigerd de bestelling ,geen reactie klanten service en geen reactie selekt vracht DHL !
En het ergste is dat je zelf overal achteraan moet zitten ,kan ook geen excuses vanaf!
Zwaar kut !
Ik heb hier een iPad 3 gekocht,ze waren de alle goedkoopste en binnen 2 dagen in huis.
Duidelijke site, snel geregeld, snel geleverd, veel mogelijkheden. Mindere puntjes:
- Eenmaal een keer (in het verleden) op afbetaling, niet meer mogelijk om ' normaal' dingen aan te schaffen, daar moet je nieuw account voor aanmaken.
- Lokkertjes/aanbiedingen alleen nog maar leverbaar in hele rare maten of zelfs helemaal niet.
Sja wat kan ik schrijven this een webshop en doet wat een webshop moet doen..
snel leverign
goeie betaal opties
Goeie prijs
Heb veel goederen gekocht en ben in de toekomst van plan om zeker meer te gaan aanschaffen dank zij werkkamp..
Hoe je je kan vergissen in service! Wasmachine besteld, incl aansluiten van de wasmachine en het meenemen van de oude! Dat betekent bij Wehkamp dat men denkt en vindt dat als de oude nog ergens een draadje heeft vastzitten dat men dan maar de wasmachine neer kan "pleuren" Mevrouwtje dat staat in de voorwaarden! wordt er dan gemeld. Service en toegevoegde waarde geven die je door je klanten te verrassen door die waarde te geven, nu laat je werkelijk zien dat het je niet om de klanten gaat of de tevredenheid maar om de dag maar tot 17:00uur te laten komen, zonder enig besef dat het de klanten zijn die je salaris betalen. of te wel het bedrijf wat de Wehkamp stuurt om je wasmachine te brengen en aan te sluiten hebben niets met je, alleen met de voorwaarden en kijken waar ze zo snel als mogelijk iets kunnen dumpen! Via Twitter gemeld en mobiele nummer gegeven aan Wehkamp en ook daar blijft het stil! Dus zeer zeer slechte service, meer beloven, minder doen!
Nu een paar weken later, Wehkamp doet een gift door 25Euro van de rekening af te halen, reageren steeds na een week op een mail en vinden de definitie van het aansluiten van een wasmachine als volgt:
U heeft een vraag omtrent het aansluiten van een wasmachine.
Wij sluiten de nieuwe apparatuur aan op bestaande aansluitpunten (van 220 volt).
U geeft aan de de waterkraan nog aan de oude machine zat.
De chauffeurs hoeven geen kraan aan te sluiten. Dit behoort niet tot hun taken.
Dus de "monteurs" zijn chauffeurs en kunnen en willen niets ondanks dat de bestelling is gedaan incl aansluiten van wasmachine.
De kleding voldoet vaak niet aan de beschrijving.
En dat je bezorgkosten moet betalen ! Belachelijk !!!
Mike Clandestino and Anita found this review useful
Vorig jaar de uitdaging aangegaan om een huis te kopen in Italie: voor het inetrieur voor 1000 en euro's goederen gekocht...... onze grootste uitdaging in dit project bleek Wehkamp te zijn... werkelijk een nachtmerrie met betalingen en leveringen.
zie onze blog:
Nu weer een levering die niet deugt: onze spullen zijn op het verkeerde depot beland, zouden vandaag geleverd worden: van alles geregeld... allemaal weer voor niks.....
Mike Clandestino found this review useful
Snelle levering, overzichtelijke site, zeer veel keuze en over het algemeen aantrekkelijk gerpijsd. Alleen erg jammer dat je bij Wehkamp nog steeds hoge verzendkosten betaald.