We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3,882)

Perfekt levering

God information omkring levering, hurtig ekspedition.

Manglende egenkontrol...

Jeg har nu handlet et par gang hos workoutshop og begge gange manglede der ting, som de måtte eftersende...

Review by confirmed purchaser

Som altid - god kvalitet og hurtig levering. Perfekt!

Anbefales til alle - jeg har altid været tilfreds :)

God og hurtig handel

Kvalitetstøj til gode priser. Varerne bliver leveret hurtigt.

Review by confirmed purchaser

De levede ikke op til de ting de skrev

De sendte ikke varen selvom de havde trukket beløbet, jeg måtte ringe ind til dem en uge efter de havde trukket beløbet for at høre hvor min pakke blev af. "Hovsa, den har vi da glemt at sende" Udover det gjorde de mig ikke opmærksom på de ikke havde alle varerne på lager, så de trak alle pengene på en gang men fik ikke alle mine varer!

Review by confirmed purchaser

Stort udvalg, hurtig levering, super kvalitet

Det kan helt sikkert svare sig at kigge forbi workoutshop.dk

Workoutshop.dk

kun enkelt tilfælde - men for dårligt !!!

Jeg bestilte en vare i mandags, og nu 4 dage efter har jeg stadig ikke modtaget noget - end ikke en mail på at varen er blevet sendt. Fandeme for dårligt når man betaler fragt, for at varen bliver sendt i det tidsrum som der bliver angivet. Jeg stod og skulle bruge varen i morgen til en gave, men nu må jeg komme uden gave..

Review by confirmed purchaser

Jeg fik mine varer dagen efter bestilling

Købt 2 par vintercykelhandsker og et par vinterskoovertræk

Hurtig og gratis levering af alle handskerne, mens sko-overtræk var i restordre. Alt var til en fødselsdagsgave, hvor kun handskerne nåede frem i tide. Dette skete, da jeg ved telefonisk henvendelse fortalte, at jeg havde brug for handskerne nu. Og det venlige personale sendte varerne af 2 omgange.

Ingen problemer

Købet og levering forløb problemfrit

Review by confirmed purchaser

Det tog lang tid før varen kom

Varen er perfekt, det tog bare ret lang tid fær jeg modtog det

Har endnu ikke fået penge retur fra returvare her efter 2 måneder

Den sportsbh jeg købte passede ikke sælig godt til mig. Det var ellers en ok kvalitet.
Jeg returnerede varen og har rykket en gang hvor jeg fik at vide at de havde meget travlt.

udemærket

Billigt og hurtig levering

Perfekt

De bedste anbefalinger herfra ;o))

Review by confirmed purchaser

Fantastisk god service - super hurtig ekspediton

Jeg bestilte varerne lørdag, fik mail om ekspedition mandag, modtog varerne tirsdag.
Det er gået sindssygt hurtigt!!
TAK!!

Formidabelt!

Hurtig levering, ingen problemer.

Billigt ,nemt og hurtigt

Gode og billige produkter

Review by confirmed purchaser

Worhoutshoppen leverer virkelig god service og har altid nogle gode tilbud.

Review by confirmed purchaser

Perfekt service hver gang!

Altid supergod service uanset om man har generelle spørgsmål til en bestilling eller skal have ombyttet varer eller pengene retur.

det var nemt og hurtigt

Review by confirmed purchaser

Perfekt - afhentede selv :)

Kan kun sige at de gange jeg har bestilt, og selv hentet varene, har alt været perfekt.

2 gange forkert vare

Hastigheden på modtagelse af sin ordre er til U.G. Det går hurtigt.
Men skidt når man sender retur med besked om, at det er en forkert vare og den så kommer retur med, at det er den samme blot et andet nr.
Og jeg må konstaterer igen, at det ikke er den samme vare, da jeg har den i forvejen og de ikke er ens....det ligner , men er iikke den samme.....

Det er ikke godt nok.....

Hej Camilla

Jeg er ked af at du ikke har modtaget den varer som du har ønsket. Vores leverandører ændre nogle gange på både varenumre og facon på deres produkter, selvom det er samme model. F.eks hvis de flytter produktionen kan der være en forskel på produktet/modellen som ellers er den samme vare.

Jeg sidder med din retur seddel, og vil forsøge at skaffe den model du har skrevet du ønsker hjem. Lykkes dette ikke hører du selvfølgelig fra os pr. mail eller telefon. Vi arbejder på sagen. :)

Super Shop

Returnerede varer og ingen problemer, fik penge retur.

Super!

Rigtig god og venlig kundeservice, de er simpelthen så søde når man kontakter dem og de hjælper med det samme. Man får også varerne relativt hurtigt. Jeg er desuden vild med udvalget.

Hurtig og effektiv - 100% ordentlige

Har købt masser af billigt mærke-sportstøj m.m og har altid været 100% tilfreds. Det er nemt og overskueligt, samt hurtig levering.
Super fedt site ...

• Aarhus, DK
  • 3 Reviews

Holder ikke hvad de lover

Havde ikke varerne som de lovede. Trak penge fra min konto før de overhovedet havde varerne på lager. Bliver ved med at love at varen er på vej, men der sker absolut intet, og det er nu endt med at jeg har måtte annullere min ordre, så nu venter jeg på at få mine penge retur!

Hej YN

Jeg beklager meget at du ikke har fået dine varer som forventet og har måtte annullere din ordre.
Ang. at pengene er blevet trukket på dit kort er dette en fejl som vi er klar over, og denne er også blevet fixet. Normalt trækker vi først pengene når vi sender ordren fra vores lager, så vi beklager selvfølgelig meget denne fejl som desværre har ramt flere af vores kunder. Vi har fået løst fejlen så dette ikke sker igen.

Det undre mig meget at du ikke har fået pengene retur hvis du har annulleret din ordre. Jeg vil tjekke op på det, men kan ikke se dit ordre nummer her. Så du må meget gerne sende mig en mail på workoutshop@workoutshop.dk med dit ordre nummer, så vil vi selvfølgelig få undersøgt sagen.

meget vefungerende

en bestilling der forløb præcis som man ønsker det :)

rigtig dårlig levering

Hej, jeg bestilte to sports bh'er først i marts, fordi jeg skulle bruge dem til opvisningerne. Jeg regner jo med at få dem ugen efter, men der kommer intet! jeg har nu fået dem 2 mdr. efter, og blev derfor nød til at købe nogle nye, og sende dem retur. + der jeg fik pakken var indpakningen af sportsbh'erne ødelagt!

Hej Sara

Vi beklager meget den forsinkelse du har oplevet på din ordre. 2 måneder er selvfølgelig ikke acceptabelt at du som kunde skal vente på din ordre, fordi vi har problemer med leveringen. Dette arbejder vi på at få løst sådan at udsolgte varer vil komme på lager inden for max en uge og kan sendes af sted.

Ang. indpakningen af bh’en er vi galde for at du har gjort opmærksom på dette, vi er nu opmærksomme på problemet og kan sende disse i en hård æske sådan at de ikke tager skade af den nogle gange hårde tur under leveringen til vores kunder.

Review by confirmed purchaser

Ekstrem ringe og langsom ordre

Jeg bestilte 4 dage før jeg skulle bruge produktet, og jeg modtog først min pakke 2 uger efter de 4 dage - så da den endelig kom, var det næsten for sent.
Så jeg er, desværre, virkelig ikke tilfreds og vil ikke rekommandere jer til andre....

Hej Josephine

Vi beklager meget ventetiden på din ordre og forstå godt din utilfredshed. Vi arbejder på en hurtigere løsning i forhold til varer som er i restordre så der ikke går lige så lang tid en anden gang.

Review by confirmed purchaser

Modtog alle varer, dog med 2 ugers leveringstid og IKKE 2-4 dage som lovet..

Leveringstiden var lang og de var dårlige til at informerer hvor vareren blev af, dog hjalp det at ringe derinde, hvor det vidste sig at de havde haft problemer med leverandøren af NUPO produkterne..

Alt for lang leveringstid

En leveringstid på næsten en uge er for meget, mange internetbutikker leverer fra dag til dag.

Hej

Vi beklager meget ventetiden på din ordre og er godt klar over at vi skal være hurtigere og dette arbejder vi stærkt på.

Review by confirmed purchaser

Min bestilling kom en anelse for sent, men fik til gengæld en undskyldning og et rabatkort på 150 kr., så det skal ikke trække ned.

fine priser, lang leveringstid

bestilte lidt tøj på deres siden den 3. maj, modtog en bekræftelse med det samme, ordren blev afsendt den 14. maj, og jeg modtog min pakke den 16. maj, de har fine priser, men der var for mit vedkommende "længere" leveringstid end hvad jeg havde forventet.

Det startede godt!

Fik først varen utrolig hurtigt leveret, men da den var for lille og skulle byttes gik der 6-7 uger før vi fik ombytningen. På hjemmesiden stod varen jeg skulle have som værende på lager, men den var åbenbart på restlager. :-( fik dog svar når jeg henvendte mig i kundeservice.

Review by confirmed purchaser

Hjemmesiden kører dårligt og er meget langsom, men fin varer og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, men lang tid om tilbagebetaling

Bestilling og levering var hurtig og uden problemer.
Jeg returnerede dog varen. Først over en mdr. senere fik jeg pengene retur - og først da jeg rykkede for dem.

Sublim service

WorkoutShop holder hvad de lover. Priser, levering og kvalitet i top:) Jeg handler der meget gerne igen!

+++++

Hurtigt og problemfri levering. Varerne pakket forsvarligt.

Review by confirmed purchaser

Alt var ok. Varerne kom hurtigt.

Jeg bestilte lidt forskelligt fra Outlet shoppen. Alt var i orden og passede i størrelse, så jeg havde ikke brug for returlabel som var vedlagt.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, men manglende information og varer

Bestilte to par shorts. Men modtog kun det ene. På følgesedlen stod der at det ene par var udsolgt, men jeg fik ikke informationen før jeg modtog mine varer.
Der blev kun trukket penge for et par, så ingen problemer der.

Jeg ville foretrække at have fået besked på forhånd, og haft muligheden for at annullere mit køb, da portoen nu udgjorde 33% af det samlede køb, hvilket jeg måske synes er lidt i overkanten.

Produktet og den hurtigere levering fejlede ikke noget.