Elendig kundeservice og elendig oplysning om transport
16-10-2016: Endnu eksempel på dårlig levering. Wupti kan ikke engang skrive leveringsadressen korrekt. De nægter at sende pakken igen til den fuldstændigt rigtige adresse. Det er selvfølgelig dumt at jeg handler det sted igen, men jeg havde glemt hvor elendigt det firma er.
-----------------
Jeg har bestilte igår en pakke på wupti.dk, jeg angiver levering til PostDanmarks døgnpost etc. Da jeg idag modtager faktura opdager jeg til min skræk, at Wupti har sendt pakken med GLS som ikke kan levere til døgnpost.
Da jeg ringer til Wuptis kundeservice får jeg hvad jeg kun kan beskrive som et flabet svar. Fordi jeg har klikket på et flueben, så har jeg åbenbart accepteret, at pakken kan blive leveret med hvilkensomhelst transportfirma, igen hos Wupti gider at se ordrene igennem. Desuden fik jeg at vide, at jeg "var den eneste der havde det problem" som om at det slet ikke var noget problem.
Nu udnytter jeg selvfølgelig min 14-dages returret. Så kan pakken blive Wuptis problem igen og jeg får alle mine penge igen.
Aldrig mere Wupti
-----------
kl 16: Wupti.com skriver nu til mig her på Truspilot og beder om ordrenummer. Jeg må opfordre Wuptii til at se deres inbox, jeg sendte klage på email, der er ubesvaret.
Reply from wupti.com