[REPLY]
Vi har i flere år haft yousee da vi for at skifte skulle overtale boligforeningen om at opsige samarbejdet med yousee...
HD kanaler på tvet virker ikke, og tv signalet falder ud..
Internettet er helt forfærdeligt. Det falder konstant ud og kører max 50% af tiden.
Vi har mange gange de sidste år ringet ind og klaget. Der har været utallige service teknikere ude, som alle var lige uduelige, og faktisk bare endte med at ødelægge det stik der sidder i væggen, uden at fikse forbindelsen.
Vi er heldigvis ved at skifte til fibernet, og slipper for altid af med you(dont)see...
Jeg talte i to omgange med Sebastian fra YouSees kundeservice og blev i begge omgange serviceret til ug. I første omgang drejede det sig om TV hvor jeg faktisk endte med at lave en bestilling som jeg i andet opkald lavede om - uden at der blev givet udtryk for utilfredshed. Alt i alt en rar oplevelse og jeg glæder mig til at blive kunde hos YouSee.
jeg har nu haft yousee siden maj sidste år da jeg flyttede i den lejlighed jeg bor i nu så ca et års tid. har både tv & internet derfra - virker som det skal og kunde-service er altid hjælpsomme hvis der noget problem, eneste problem jeg har haft er med nogle boxe, men intet problem de sendste bare en ny og kunne se der var fejl på den gamle.
altid en fornøjelse at ringe hvis der er noget, har kun snakket med flinke og virkelig hjælpsomme medarbejdere :) helt klart 5 stjerner fra her. et lille minus er den boks synes jeg, kunne godt være lidt hurtigere og bedre som feks tdc boks, lille og kompakt. dog har jeg lige læst at der software upgrade på vej inden længe til yousee boksen, kan være at man bliver overrasket :) vil stadig give de 5 stjerne da jeg ikke synes det skal trække ned pga det og at jeg er tilfreds alt i alt :)
For mig virker det som om at der ikke er styr på kunderne.
Både jeg og mine forældre er kunder hos Yousee og vi er begge registreret med hvert vores kundenummer og telefon nummer.
Men hver gang at Yousee har gang i deres telefon undersøgelser eller hvad der nu foreligger af grund til at ringe til deres kunder uopfordret, så skal jeg opleve at hver gang de vil havet fat i mig, så ringer de til mine forældre og forstyrrer dem, selv om at Yousee faktisk HAR mit telefon nummer i deres kunde kartotek.
Få nu lige orden i jeres kunde kartotek. I har både mit navn, adresse, mobil nummer og mail adresse som jeg bla også er registreret med igennem hjemmesiden, så der foreligger altså ingen grund til at blive ved med at forstyrre mine forældre, for i vil alligevel få at vide hos dem, at i ikke kan komme til at tale med mig.
Rigtig behageligt at det gik så hurtigt også lærte man noget nyt.
Jeg ringede for at høre omkring opgradering af tvpakke, da jeg i forvejen har grundpakken igennem boligforening. Jeg spørger ind til prisen osv, og får afvide at jeg skal give 180 kr pr måned det næste halve år som er binding. jeg spørger så om det er det eneste jeg skal give, da jeg ikke har forstand på det, og vil være sikker på der ikke er ekstra udgifter, og det får jeg afvide der ikke er. Jeg beslutter mig for at skifte pakke, og får besked om at den nye pakke er opsat inden 10 dage. Jeg får en uges tid efter bre, hvor der står at det vil blive opsat senest d 16 maj, som altså er 17 dage efter min telefonsamtale. Oveni det står der i brevet at jeg nu også skal betale oprettelse på 595 kr. DENNE INFO FIK JEG IKKE, Selvom jeg spurgte ind til ekstra omkostninger flere gange! Jeg bliver simpelthen så irriteret, da jeg netop ringer til yousee for at få den rette service og info, når jeg ikke selv har forstand på det. Jeg overvejer nu at opsige alle mine abonnementer, i det jeg har flere produkter, da jeg synes det er en dårlig servide at give kunderne der ikke selv har forstand på det. Jeg har stadig ikke hørt noget på min mail ??!!??
stabilt internet, har 20mb/1mb, men har til dags dato aldrig oplevet lavere end 21mb/1.5mb og det på trods af jeg sidder på via trådløs.
Super til at varsle, hvis der skal laves eller opgraderes på nettet eller kanaler og det i god tid, så man ikke pludselig sidder uden forbindelse.
FANTASTISK kundeservice, hjælpsomme medarbejdere, der ikke spidser folk af med pjat og hellere ringer retur, hvis der er tvivlsspørgsmål.
Eneste minus, må være jeres webtv, det virker ikke efter hensigten, forsvinder alt for tit og så er der sort skærm...
dejligt man kan spare 30 kr. hvis man ae tilmeldt betalingservice MEN DET KAN MAN IKKE HAR PRØVET FIRE GANGE BANKEN HAR GODTKENDT RINGER TIL YOUSEE FOR AT VIDE DET MÅSKE ER FORDI JEG ER DÅRLIG BETALLER NEJ SIGER MIN BANK MEN I OPKRÆVER 30 KR. EKSTRA GLÆDER MIG TIL JEG KAN OPSIGE MIT TV VIL GERNE BETALE EKSTRA BARE JEG KAN BLIVE FRI FOR JER
Jeg havde en super oplevelse med udsøgt service, da Henrik - teknikeren var hos mig. Super flot og kæmpe ros til Henrik
Jeg skulle skifte fra den store pakke til mellem pakken fra Yousee .
Så jeg ringer ind til kundeservice for at få skiftet den, og der er ingen problemer der.
Lige indtil jeg får regningen eller opgørelsen, hvor jeg kan se de har taget et gebyr på 295,- for at skifte til mellem pakken, og udover det har den teknikker der har været der, skiftet til den Lille pakke.
Så da jeg kommer hjem og ikke kan se andet end dr 1 osv, ringer jeg ind igen, og får at vide at teknikkeren har stillet for meget på "filteret" ( BULLS*** ) i mine ører. Nå men ham jeg snakker med bestiller så endnu en teknikker ud for at rette problemet.
I onsdags da yousee har lukket kan jeg se på min telefon svarer at der er en der har ringet, og jeg ringer nummeret op igen.
Får så fat i en fra Dansk kabel Tv og han fortæller at han har fået at vide jeg har nogle signal problemer ?? (Overhovedet ikke det jeg har sagt til medarbejderen fra yousee) , så han har haft sine tanker et andet sted da jeg fortalte ham hvad der var galt .
Nu har jeg så ventet i en uge og det virker stadig ikke!!
Så jeg tog mig tid til at ringe idag hvor jeg får at vide at teknikkeren har været der i Onsdags ( Dagen efter jeg ringede første gang ) Og han ikke kunne finde nogle fejl.
Men de har så bare lige glemt at underrette mig, så har spændt gået og ventet på de kom til at virke eller i det mindste hørte noget fra en teknikker eller noget andet, men nej.
Så det eneste de kunne gøre da jeg ringede ind idag, var at sende en ny teknikker inden for 1-2 hverdage. Så må vi jo se hvad det bliver til denne gang.
Og så fortæller manden mig sgu også at jeg muligvis kan blive trukket ENDNU engang for at få teknikkeren ud, hvis fejlen lå i mit udstyr eller kabel.
Derudover har jeg ringet ind og brokket mig 3-4 gange over min Yousee boks, og det eneste de har gjort er at lave en signal test og sagt der ik var noget galt. Men det er der!!! Har ik fået en ny eller noget.. Simpelt hen for ringe!!!!
Og det værste af det hele er at jeg kunne blive ved , men det skal jo også være så folk ikke falder i søvn når de læser det.
Og hver gang man ringer ind, skal man fortælle hele historien om, for de kan nemlig ikke sætte en videre til den man sidst snakkede med, eller få den man sidst snakkede med til at ringe tilbage. ?
Syntes det lyder MEGET mærkeligt.
Men kort fortalt . Dårlig service, tit støj på signalet, Yousee boxen hakker / går i stå tit, og dårlig information. Har længe gået og tænkt på at anmelde herinde, men det der fik så bæreret til at flyde over!
Har været kunde ved Yousee gennem flere år, og er overordnet tilfreds, dog med en mængde kritik.
Deres routere er under standard. Valgte for to år siden, at tilkøbe et ekstra modem gennem Yousee for at undgå deres router. Efter opgradering af linien er jeg dog igen tvunget til at benytte mig af deres Netgear router. Man kan ikke få den fulde kontrol over routeren, og den smider indstillinger når den genstartes.
Bestilte i sin tid en 20/2 forbindelse til 299. Senere blev den opgraderet til 25/3, og ikke til 30/3 som de var begyndt at sælge til ligende pris. Det passede mig fint, da forskellen her må have været, at jeg ikke var kommet ind under deres fairuse grænse. Efter den seneste opgradering til 50/5 er jeg dog tvunget ind under fairuse grænsen. Pt. ligger mit forbrug langt under grænsen, men jeg vil ikke gå og holde kontrol med hvor meget data jeg bruger. Så kunne jeg lige så vælge 4G bredbånd fra andre udbydere.
Der er ufattelig mange driftproblemer i mit område (Viborg midtby). Sidste sommer var nettet nede hver uge, enkelte tidspunkter også kabel tv. Dette er dog imidlertid blevet bedre, men indenfor de sidste måned til halvanden, har jeg haft nedetid på mit internet to gange. Sidste gang var det dog vidst en tredjepart der havde gravet et fiberkabel over, og her skal Yousee have ros for at udbedre fejlen hurtigere end planlagt, samt holde forbrugerne opdateret på deres driftside.
De skyder konstant skylden på ens egen opsætning, men i sidste ende er det altid hos dem fejlene er. Vores internet er gået ned utallige gange allerede i år og har for nyligt haft en fejl som har ødelagt både vores TV signal og internet. Internettet hopper konstant af og på og routeren genstarter i tide og utide pga. manglende signal. Deres support afdeling lader heller ikke til at fatte andet end at nå til det punkt hvor man er dømt til at skulle vente på en tekniker der kommer ud og ser på noget vi allerede godt ved ikke er et problem fra vores side.
Få dog styr på jeres afdeling og få nogle supportere der ved hvad de snakker om. Det er ulideligt at sidde og høre på at man skal gennemgå ting man allerede har gjort uden nogen form for succes. Internettet er ekstremt ustabilt og lige i den her periode hvor vi har haft det største udfald har al form for internet brug været udelukket i 90% af tiden.
Det er fandeme svært at skulle sætte sin tillid til et firma der ikke engang kan regne deres egne problemer ud, eller i det mindste giver sig tid til at sætte sig ind i situationen istedet for at skulle trække tiden alt for langt ud.
Man kan hurtigt forvente at miste sin tålmodighed når man tilmelder sig som kunde hos YouSee.
Alt i alt, en rigtig dårlig oplevelse.
Er super glad for mit yousee :)
De er svine dyre pga deres meget lave fair use grænse der gælder sammenlagt for både upload og download.
Når man så endelig gerne vil have YouSee internet da der af og til intet alternativt eksisterer, bliver man mødt med kravet om at man SKAL som minimum også betale for deres lille tv-pakke.
Så på bundlinien er det en meget dyr fornøjelse, samt næsten ubrugeligt pga deres meget lave fair use grænse.
Når man logger ind på deres side, for at vælge abb bliver man atter bedt om at logge ind. Dog kan man ikke dette, da der kun er en log ud knap. Så man er alligevel logget ind. Dog fatter systemete det ikke, så man kan ikke rette detajler om ens abb.
Abb afmeldt...
Havde haft problemer et stykke tid med mine kanaler,havde prøvet lidt af hvert i samarbejde med flinke og dygtige medarbejder fea You See. Til sidst måtte der en teknikker til. Han kom dagen efter ( Arne) super service meget flink og behalig mand.
Problem hurtigt løst (ny boks) . Hilsen Kim
God service når man har brug for det
Jeg er meget fustreret over produkterne fra YouSee, hvor der ofte er fejl på TV-signalerne.
At bruge vores telefon via bredbåndsforbindelse er næsten umuligt, da forbindelsen til stadighed bliver afbrudt, så oftest afbryder jeg samtalerne, og ringer tilbage til kunderne pr. mobiltelefon.
Min bredbåndsforbindelse har fra dag nr. 1 været meget ustabilt, med en router som til stadighed skal genstartes. Jeg betaler for en forbindelse på 10 Mbit/sek, men får kun 0,743 Mbit/sek, hvilket er meget utilfredsstillende.
Ved henvendelse til support pr. telefon er jeg kun kommet igennem 1 gang, hvor jeg blev stillet videre, da supporteren ikke kun løse problemet med hastigheden.
Efter meget lang ventetid opgav jeg, og har nu klaget skriftligt over både telefoni og bredbånd.
Sidst jeg klagede skriftligt over routeren, fik jeg mail om, at fejlen nok var i min computer. Dårlig support!!!!!!!
Jeg er virkelig træt af YouSee, og hvis de ikke får løst problemerne meget hurtigt, så opsiger jeg både bredbånd og telefoni, og må derefter nøjes med mobilt bredbånd og mobiltelefonerne.
Dennis Knarkkegaard Sørensen found this review useful
For anden gang gik en champions league semifinale i vasken. flere kanaler har pixelering og ingen kompensation.
Yousee kunne være i skulle begynde på lidt kundepleje, og ikke bare undskylde, det ville være på sin plads med en kompensering i form af penge eller i åbnede for nogle kanaler kvit og frit i den periode.
Jeg er normalt en glad Plusfilm kunde, men hvis i efter et halvt år tilføjer de samme film igen, så kan det vel ikke kaldes for nyheder igen. Det er blandt andet Matrix filmene og Swordfish.
Lorry væk i 3 dage - TV 2 væk i 2 dage.
Udfald og flimner på andre.
Jeg burde have en 10/2 forbindelse. men i stedet får jeg en 2.3/0.4 der er hamrende ustabil og sjældent er oppe i mere end 10 minutter. Hver gang jeg ringer ind siger de at det må være en lokal fejl siden de ikke kan se noget (luk øjnene op, helen keller), men siden at jeg har udskiftet både routere og modem kan jeg med sikkerhed sige at det ikke er problemet.
Russiske arbejdslejre har bedre service en Yousee
Så røg den CL aften igen i vasken.
Fremover skal alle betydende kampe ses hos brormand, som har viasat !!!!!!
Har ringet til Yousee som blot beklager. Ingen lovning om forbedring eller evt. kompensation.
Gad vide hvad de siger til en mindre betaling næste gang, pga. af fejlindtastning i netbank ?????? Som jeg selvfølgelig beklager, når de rykker.
jeg synes at der er alt for tit problemer med deres tv, ikke bare er det dyrt men også utroligt mange tekniske problemer som forstyre, udsving i bredbånd og internet speed er der også og når man så også bliver opkrævet skjulte gebyr oven i hatten kan man kun få en dårlig oplevelse.
Er to ting der bare ikke hænger sammen!
Christian Brink found this review useful
Yousee har endnu en gang i år formået eller retter IKKE formået at sende en fejl fri omgang champions league. Det er utroligt at man skal betale fuld pris for et produkt der ikke er 100% ... En evt kompensation kan muligvis flytte lidt, men det er utilgivligt ikke at sende fejlfrit under så stor en sports begivenhed!
Jeg er pisse træt af at det nu er for 2. gang de ødelægger en cl oplevelse for hundrede tusinde fodboldglade tosser som ønsker en god aften! Det total stopdans med alt det pixellering. pinligt!
Har haft Tv, internet og telefon ved Yousee en lille månedes tid og har ind til nu ikke haft det store bøvl. Har haft brug for support en gang. Skrev en mail og ca 1 døgn efter var problemet løst. Signal kvaliteten på tv er god. Hastighed på nettet er som lovet (Temmelig fantastisk med andre....). Og telefon er som en telefon er. Den ringer og virker. Alt i alt en tilfreds kunde.
Onsdag d. 1 maj
Jeg bestilte yousee internet den 15. april og i den forbindelse skal der åbnes op for min tv-forbindelse nede i kælderen. Det tager yousee mellem 2-10 dage at sende en tekniker ud eksklusiv weekend. Det vil sige at jeg nu har ventet i 14 dage.
okey, det tager op til 10 dage, men kunne man bare få af vide hvilken DAG han kommer, så man ikke render rundt og håber forgæves i 14 dage og tjekker sin postkasse (tekniker note) og tjekker sit tv. Det er da til at blive bims af.
Jeg er da helt forstående overfor at der også er andre kunder, som skal betjenes, men vi snakker altså internet (via. tv forbindelse) og ikke et par nye jeans, som jeg har adskellelige af. Jeg har masser af tålmodighed, men jeg vil ikke rende rundt i uvished.
Kom nu bare med en tid på teknikerbesøget -det kan både TDC og FULLRATE da finde ud af og i er endda en del af samme koncern.
kl. 11.50
Svar til Dan; Som jeg skriver Dan, så er er det ikke så vigtigt om det tager en måned. Hvis man bare kunne få af vide, hvornår man får forbindelse, så er det underordnet om det tager 10 eller 20 dage etc.
Fredag den 3. ser ud som dagen hvor det bliver forbindelse til internettet. Nu har man nemlig fundet ud af at min ordre var booket forkert, det vil sige, at jeg måske kunne have ventet i ugevis, uden der var sket noget og hvis jeg ikke selv havde holdt "yousee" i ørene. Nu har de sørget for at der kommer en tekniker ud "express" som de sagde i kundeservice. Det fik jeg så en mail på i morges og det må jeg da sige er positivt.
Aller først: Der er store problemer med YouSees kundeoplysninger. Jeg oplevede det første gang da jeg telefonisk var nødt til at kontakte Yousee (efter at have problerer med den første Yousee boks jeg modtog). Mens jeg talte med supporteren, fik jeg at vide, at Yousee ikke havde mit telefonnummer. På det tidspunkt sad jeg logget ind på min side på Yousee, og mit telefonnummer VAR registreret, men oplyste dog mit telefonnummer igen, så Yousee også kunne registrere dette på en anden kundeside (de har tilsyneladende 2 kundedatabaser som ikke bliver synkroniseret).
Næste gang jeg oplevede problemer med de 2 kundedatabaser var, da jeg forsøgte at logge på min side hos Yousee for at foretage en fejlmelding. Her fik jeg (efter flere tidligere succesfulde login's) nu at vide, at mit brugernavn og adgangskode ikke var rigitg. Yousee giver dig nu en mulighed for at få tilsendt adgangskoden igen, ved enten at indtaste kundens email adresse eller indtaste kundenummer. Jeg startede med at indtaste min emailadresse, og fik den besked, at Yousee ikke havde den emailadresse registreret. Dette på trods af, at de ca. en uge før havde sendt en email til mig på den angivne emailadresse. (endnu et eksempel på 2 kundedatabaser som ikke bliver sammenkørt og vedligeholdt). Dernæst indtastede jeg mit kundenummer, og fik som svar, at en email ville blive sendt til mig, hvis min email adresse var registreret - den mail fik jeg i sagens natur aldrig, da Yousee åbenbart havde slettet min emailadresse i den ene af selskabets 2 databaser.
Yousee's plus boks:
Det værste jeg har oplevet. Den første boks jeg modtog virkede fint den første uges tid. Herefter "frøs boksen" midt i det hele, og de optagelser jeg havde planlagt bestod alene af en række korte sekvenser (på mellem 1 og tre minutters varighed ud af en planlagt formel 1 optagelse på 2,5 time).
Efter 3 kontakter med en supporter hos Yousee hvor de foreslog alt, lige fra at resette boksen, formatere harddisken og opdatere boksens software, opgav Yousee efter 3 dage at yde support på boksen, og meddelte at de ville sende en ny boks.
Den nye boks fungerede perfekt i de første par måneder, hvorefter den også begyndte at fryse, og i nogle tilfælde slet ikke optog de programmer den var programmeret til.
Nu gad jeg ikke mere pjat med en boks, som åbenbart selv ville bestemme, hvornår den ville fungere, så jeg returnerede boksen og opsagde min plus aftale, fandt så i stedet min gamle analoge harddisk optager frem, den fungerede da i det mindste, selv om jeg selvfølgelig kun kunne optage analoge kanaler.
Den 18/2 2013 modtager jeg så en mail fra Paul-Stefan Harder hos Yousee som bekræfter at man har modtaget min boks retur, samt at mit plus abonnement er ophørt den 28/2. Han skriver samtidig, at han har nedgraderet min hastighed på min bredbåndsforbindelse (som jeg har anmodet om).
Yousee bredbånd:
Da jeg modtager min BS opkrævning for april kvartal, konstarerer jeg at Yousee stadig opkræver abonnement for en 20 Mbit forbindelse i april kvartal, selv om jeg pr. mail har fået bekræftelse på, at hastigheden er nedgraderet til 10 Mbit, som jeg har anmodet om.
Den 27/3 2013 sender jeg derfor en mail til Yousees regnings kontor og klager over regningen, hvor jeg samtidig vedhæfter den mail af 18/2, hvor Yousee bekræfter at min bredbåndshastighed er nedgraderet til 10 Mbit:
Eneste reaktion til dato (efter mere end en måned) er en kvittering for modtagelse af min klage over regningen med et sagnummer 01212951.
Jeg rykker derfor for svar på min klage over regningen, dette sker den 11/4, 17/4, 23/4 og 29/4. Den eneste reaktion fra Yousee til dato, er 4 bekræftelser på modtagelsen af mine rykkere, alle med nye sagsnumre.
Bredbåndets stabilitet er meget svingende. For det første har Yousee åbenbart en vane med at afbryde internetforbindelsen en eller flere gange om ugen.
Det sker tilsyneladen hver gang de skal foretage ændringer i brugeropsætningen i området.
I enkelte tilfælde har jeg oplevet en afbrydelse på flere timers varighed, men i de fleste tilfælde drejer afbrydelsen sig alene om 3-10 minutter.
Selv om mange mennesker vil mene, at man godt kan leve med sådanne kortvarige afbrydelser, er det virkelig irriterende, hvis man sidder og er ved at bestille det sidste værelse på et hotel, eller en af de sidste tilbudsrejser på nettet, i sådanne tilfælde er Yousee's afbrydelser af internettet absolut ikke en bagatel.
Mens jeg har siddet og skrevet dette indlæg, har min internetforbindelse været afbrudt 4 gange.
Vi har bestilt 25/3 Mbit internet,(med et tilbud der giver 50/5 Mbit de første par måneder, hvilket bare gør dette endnu værrere) og det er det værste jeg nogensinde har oplevet!!
Det hakker i online spil, man kan knap nok streame en youtube video og jeg kan ikke engang spille SNAKE imod min søster på hver vores computer!! :O WHAT!?!?!?!?!
På yousee's egen hastighedstest giver den mig under 1 Mbit download og endnu lavere upload. Amatørfirma.
IKKE BRUG YOUSEE!
Før havde jeg Fullrate 6/1 Mbit, og det var 100x bedre og hurtigere
TAG JER SAMMEN YOUSEE,
Så er du interesseret i verdens langsomste internet, så ring til Yousee... and you WILL see.
Jeg har fået en 50/5 linje. Også modtaget en Netgear CG3000 router. Problemet er at den svinger meget med hastigheden. Og må derfor genstarte routeren. Lige har jeg en hastighed på 4mb ned og 3 op.
Kontaktede support og vi skiftede kanaler på router som ikke hjælper åbenbart.
Han fortæller mig så at jeg må gå ud og købe min egen router og bruge Yousees router som modem og sætte den i bridge mode.
Det er bare for dårligt.
I april 2013 købte jeg et nyr fladskærms TV, der også kan forbindes med internettet. Jeg fik også installeret en YouSee boks således at det er muligt at optage de digitale tv-programmer. Da jeg havde et modem med kun én udgang til netværkskabel, prøvede jeg at koble et andet modem med flere netværksudgange, og mulighed for trådløs forbindelse til YouSee-boksen. Sidstnævne modem havde jeg engang fået i forbindelse med det almindelige modem ikke var til at skaffe umiddelbart fra YouSee.
Jeg koblede modemmet til men der var nu overhovedet ikke forbindelse til nettet. Jeg ringede derfor tirsdag aften ved ca. 20:30 tiden, og kom da også til af vente i ca. 15-20 minutter. Damen i den anden ende af røret, var meget hjælpsom, men det lykkedes ikke at få etableret forbindelsen. Derfor ville hun oprette en sag, og få en teknikker ud på min adresse. Allerede onsdag ved 9:30 tiden ringede denne tekniker til mig, og der gik ca. et kvartér, så var der installeret et nyt modem og forbindelsen var perfekt. Det er en klar forbedring af YouSees service i forhold til tidligere, og at blive overrasket på denne måde er altid rart. Mandag ringede tenikeren til mig for at høre om systemet stadig fungerede ok, og til det kunne jeg heldigvis svare ja.
bor i solrød strand området og har faktisk ikke haft de store problemer med yousee, en enkelt gang imellem kan den godt falder ud men hopper hurtig på igen. Sker heldigvis ikke så tit.
fjernsynet har jeg aldrig opblevet har mistet signal har altid fungeret upåklageligt
ud af de snart 4 år jeg har brugt det kan jeg ca regne mig frem til 13 drop outs af nettet og er som regl hurtig fixet igen så kan faktisk "ud fra egen Erfaring" anbefale yousee :)
Det er dejligt, at en hjælpende hånd altid er at finde, når der er noget, der driller.
Mit internet stoppede en dag med at virke, pga kabel boksen (som også var meget gammel, da jeg bor i en meget gammel lejlighed).
Den venlige tekniker kom og kunne se med det samme at det var det, der var problemet.
Det tog cirka 15 min at afmontere den gamle boks, og sætte den nye på, og den sidder godt på. Virkeligt et godt stykke arbejde!
Nu suser det igennem med 55/5.8 og jeg er rigtig glad :).
Så yousee = god service.
Hvis vi kunne give Yousee minus stjerner, havde de uden tvivl fået det.
For at gøre en lang historie kort, kontaktede vi i oktober 2012 Yousee for at få tv og først over et halvt år efter fik vi tv-signalet.
Dog kunne Yousee ikke lave det de havde lovet og vi var selv nødt til at trække nogle flere kabler for at få det ønskede signal. I det halve år det tog at få tv, var vi mange gange nede i en Yousee forretning for at rykke dem, utallige mails og telefonsamtaler, lovninger om at vende hurtigt tilbage men vi hørte aldrig noget og flere teknikere ude på vores adresse. Vi fik lovning på en installation og så træk Yousee den tilbage og det ene bøvl efter det andet.
Yousee har fra start til slut haft en elendig kommunikation og alt hvad der kan gå galt er gået galt. Det er ufatteligt at et så stort firma som Yousee kan være så elendige på alle områder og vi bruger også kun Yousee fordi det er vores eneste mulighed for tv-signal.
Den tredje tekniker der var ude hos os kunne ikke lave opgaven færdig for tilbuddet. Tilbuddet lød på 3700 kr, heraf skulle vi selv betale de 200,- Vi købte efterfølgende selv et lille stykke kabel og forbandt resten. Det tog et øjeblik. Vi skrev til Yousee at vi selvfølgelig regnede med de ikke sendte regning på de 200,- da de stadig ikke kunne lave det de havde lovet og som det mindste måtte være godtgørelse for alle Yousee fejl, mangler og pis igennem et halvt år. Dette ville Yousee ikke acceptere og vi fik en regning på 200,- - Yousee forfanden- i burde skamme jer!!!
I den periode hvor vi kæmpede med Yousee var der flere sælgere der ringede for at sælge os bredbåndsløsninger -lidt pinligt for Yousee og sælgerne var da også nødt til at undskylde da det jo slet ikke kunne lade sig gøre at få bredbånd når tv-signalet ikke fungerede.
Som sagt har vi endelig fået det ønskede tv-signal ved selv at trække lidt kabler rundt.
Yousee kunne ikke udføre opgaven.
Pinligt mand!!!
Nu har jeg efterhånden fået nok af Yousee og vil dele erfaringerne. Og der er mange af dem, desværre ikke gode.
Kontakter dem angående Internet og vi aftaler jeg kan prøve den store forbindelse en måned gratis og uden omkostninger. Det lød godt og tænkte, stort firma - de må have styr på tingene og holde hvad de lover.
Men ak nej. Kun 2 uger inde i prøvetiden, havde de den frækhed at sende et girokort på knap 800,- for de næste 2 måneder (betaler kvartalsvis) og skulle falde i selve prøveperioden (3 uger inde). Det er frækhed, der grænser til det ulovlige.
Kontaktede dem og nu en masse telefonopkald, mails og lind strøm af trælse breve i postkassen, har de fundet ud af det (forhåbentligt).
Opfordring Yousee: Hvis jeres systemer ikke tillader at I kommer med skrædersyet tilbud til kunden, men derimod skal manipulere systemet, for at opnå det, vil I unægtelig komme i rigtig meget modvind og burde holde jer langt væk fra! Det er ikke i orden.
Opfordring til andre, tænk nøje over hvordan i handler med Yousee og sikre jer alle aftaler på skrift når i har snakket med medarbejderne. De løber fra det de kan og resten har de ikke styr på.
Iøvrigt, kan de ikke oplyse mig hvornår jeg skal betale den næste regning. Man betaler kvartalsvis hos Yousee, men deres medarbejder kunne ikke se hvornår min regning faldt. Hvordan skal et budget ligges, når I kan finde på at kræve for 3 måneder forude? Det er helt uacceptabelt.
De har i øvrigt også haft den frækhed at opkræve for et halvt års TV, fordi jeg er kommet skævt ind i en måned - d. 1 januar tilsyneladende. Ubehagelige regninger og oldtidssystem der ikke kan opkræve på måneds basis. Det burde man kunnne forvente af jer?
Alt i alt en rigtig skuffende oplevelse indtil nu. Jeg håber det bliver bedre i fremtiden. Jeg er jo tvangsindlagt til jer gennem boligforeningen!
YouSee har besluttet at lukke vores TV og Internet grundet ubetalte regninger. Det er jo fair nok. Vi mener aldrig at have modtaget rykkere, men ok - den tager vi. (Det har taget tre dage at få fat i dem og i starten kunne de hverken finde os elelr fejlen i systemet. de sagde bare det var et systemnedbrug for Frederiksberg generelt).
Hvad jeg så til gengæld synes er dybt useriøst, er, at de samtidig har valgt at lukke vores internet, som kører på et separat abonnement betalt af mit arbejde.
Det er der bare ikke noget at gøre ved siger de fordi de to lavpraktisk er koblet, så de ikke kan tænde internettet uden også at tænde TV'et. De kan åbne det indenfor 10 dage for 500 kr og indenfor 2-5 dage for 900 kr.
Helt seriøst. det er jo absurd, at de ikke kan skille de to ad, når det er seperate regninger og seperate abonnomenter.
Lige for at toppe den har vi 40 mb internet og trækker reelt ca. 7. det er et hul i deres net og ikke noget, de kan gøre noget ved. Kan ikke anbefales.
Jeg har bestilt 10/1 internet igennem yousee med hastigheds garanti som de så flot lover, jeg har nu været kunde ved dem et halvt år, da mit TV signal kommer fra dem pga en aftale boligforeningen har med dem. men sagen er at jeg aldrig har oplevet at have den hastighed de lover generelt har jeg en forbindelse der ligger på 0,2/0,2 mb forbindelse med en ping hastighed på 1600ms hvilket gør alt brug af internettet mildes taget umuligt. hovdeparten af tiden må jeg bruge min telefons internet for at kunne komme på internettet. Fjernsynes kan jeg ikke klage over det virker da 6 after om ugen i gennemsnit som er ubeklageligt i forhold til deres andre serviser
mvh, Stud. med Kenneth Hermann
normalt billede af min forbindelse (http://speedtest.net/result/2652775172.png)
Jeg har nu haft Yousee som TV-udbyder i 3 år, og har også Yousee-plus med deres tv-boks.
Har oplevet problemer med filmleje én gang, men efter kontakt til support fik de hurtigt løst problemet, og gav mig kompensation i form af 2 gratis film. Og dette var ikke noget jeg selv bad om, det var bare proaktiv service fra deres side :)