We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (52)

Onverwachte hoge servicegraad

In mijn vorige review had ik aangegeven dat men zeer slecht bereikbaar was en had daarom door deze slechte ervaring dan ook een slechte beoordeling gegeven.
Wat schets mijn verbazing, op ZONDAG krijg ik een email bericht met de volledige uitleg waarom dat men, voor een aantal dagen, niet of nauwelijks bereikbaar was, een defecte ADSL modem. Dit verklaart veel en daarvoor dan ook mijn oprechte excuses voor dit, misschien te snelle oordeel. Ziezotec gaat voor mij, als tegemoetkoming, de bestelling zonder kosten alsnog versturen naar Zuid-Frankrijk.
Mijn complimenten om dit op deze manier op te lossen en om ook in het weekend klaar te staan voor uw relaties.

Zeer klant en servicegericht

Zeer positieve 1ste ervaring met Ziezotec
* Duidelijke website
* Telefonisch uitstekend geholpen (nemen de tijd voor je)
* Naar mijn idee prima advies (tenminste duidelijk, ook voor een leek zoals ik)
* Denken ook met je mee voordat de bestelling de deur uitgaat
* De prijs is goed (en gratis verzending)
* Super snelle en correcte levering

Mooie actie 1 + 1

De officiële actie van Homecast 1 + 1 was al afgelopen. Maar Ziezo Electronics BV had de actie nog verlengd zodat ik toch nog kon profiteren van de snelle afhandeling en de zeer vlotte en betrouwbare toezending van mijn bestelling.
Een warme douche voor mij en een pluim voor Ziezo!!

Ziezotec Electronics

Bij Ziezotec is je (kapotte) apparatuur zeker in goede handen en zeer snel weer in huis.

Ziezotec heeft onze xbox snel kunnen repareren, kort daarop was het apparaat weer defect maar hebben we dit direct kosteloos kunnen terugbrengen. Sindsdien hebben we geen problemen meer. Ziezotec levert zeker zeer goede en snelle service.

Ziezotec Electronics

Snelle service met een vriendelijke lach!

Zeker in tijden van crisis is ZieZoTec de perfecte oplossing! Ik heb laatst een computer aangekocht en laten repareren. Door de snelle reparatie kon ik de computer na een dag alweer ophalen.

Ziezotec Electronics

De tweedehands PC is snel en werkt perfect. Bedankt ZieZoTec!

Bij ZieZoTec kan je veel goede en gebruikte PC's aankopen. Ik ben erg tevreden over de service die zij mij hebben gegeven. Ik kreeg er zelfs nog een extra compleet toetsenbord gratis bij.

100 procent service

Twee weken geleden een Homecast Magic Pro gekocht, zeer snelle bezorging.
Na het uitpakken en instaleren kwamen de eerste problemen naar voren,zoals:
vastlopen en vanzelf uitgaan.Volgende dag naar de winkel toegegaan en het probleem uitgelegd. Er werd niet moeilijk gedaan, ik kon mijn geld terug krijgen
of een andere uitzoeken. de keus is toen op de VU+ Duo gevallen.De harddisk
is netjes geinstaleerd evenals alle software gratis geinstaleerd. Thuis gekomen
even de kabels aangesloten en de stroom erop.Een prima beeld verscheen er op de TV en alles werkte perfect.Nu een week in mijn bezit,nog niet alles uitgeprobeerd
Maar nu kan ik hem al iedereen aanraden.Als ik punten in plaats van sterren moest geven kreeg Ziezotec en de VU+ Duo allebei een 10
Rien Boon,
Hellevoetsluis

aankoop HD satelietontvanger

sateliet ontvanger gekocht bij ziezotec het uitzoeken gaat reuze makkelijk
en er wordt duidelijk aangegeven of je nog aankopen nodig hebt die bij het apparaat horen.
Komt er nog bij dat de verzending gratis is bij vooruit betalen daardoor vind je geen goedkoper adres in Nederland denk ik.
Ook de verzending gaat supersnel.

Zeer goed op 2 minpunten na. Na reactie TOP!!! 5 sterren

Ik heb na telefonisch overleg een satellietontvanger gekocht die geschikt is voor Canal Digitaal. Bij aflevering en installatie blijkt dat ik dan toch een kabel versie heb gekregen ondanks dat het goed op de doos stond. In overleg weer retour gestuurd en een goeie ontvangen die naar tevredenheid werkt.
Twee minpunten:
Betaald via Ideal, stond erbij bij bestelling vanaf 99 euro geen administratiekosten, ik heb 5,95 betaald, apparaat kost 99 euro.De retourzending a 6,75 euro ook voor mijn eigen rekening, terwijl ikzelf wel de goeie heb besteld. Zou leuk zijn deze 12,70 nog te mogen ontvangen.

Beste Afiena Huisman,

Bedankt voor uw review!
Als u even uw rekeningnummer aan ons doorgeeft, via Email, dan zullen we de door u gemaakte kosten uiteraard crediteren.

Veel plezier verder met uw gedane aankoop!

Top!

Via zoekmachines terecht gekomen op de ziezotec website waar ik een mooie aanbieding voor een pc zag staan. Gebeld, en ze hadden de pc op voorraad. Hierop de volgende dag naar de winkel gereden waar het systeem al voor me klaar stond. Vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen. Ook toen ik later belde met nog een vraag weer vriendelijk te woord gestaan en duidelijk uitleg gekregen wat ik moest doen. Tot nu toe zeker geen spijt van mijn aankoop!

Prima service

Beste vriend,
Als je via de satelliet wilt ontvangen kan ik je aanraden om alle apparatuur bij Ziezotec te kopen. De service in de winkel is bijzonder goed en ook na aankoop kan je bellen als je installatieproblemen hebt. Het lijkt of ze alles weten en helpen fantastisch. Ik was er heel erg tevreden mee.

Ziezotec Electronics

Goede service, ook na de aankoop.

Onze decoder hebben we alweer enkele tijd terug bij Ziezotec aangeschaft samen met alle andere apparatuur voor een HD Triple LNB opstelling. De service was prima, alles werd duidelijk uitgelegd.

Ook na de aankoop geeft Ziezotec goede service. Onze decoder moest onlangs even terug gezet worden naar de fabrieksinstellingen en toen dit niet helemaal vlekkeloos verliep zijn wij goed geholpen door Ziezotec met raad en daad.

Ziezotec Electronics

Mvision HD260wifi TOP!!! Dankjewel voor de aanbeveling Ziezotec!!

Sinds de eerste minuut blij met me HD260wifi op aanbeveling van Ziezotec personeel!!!

Dankjewel!!

Xerxes

Ziezotec Electronics

Ruime keus en goede service

Via zeer goede internetsite terecht gekomen in een knusse huiskamer winkel met goede service en ruime keus.
Prijzen zijn zeer interessant en de kennis van beide heren is zeer prettig.
Goede uitleg gehad en tevreden huiswaarts gekeerd met een mooie set .

Heren bedankt en zeker tot ziens

Ziezotec Electronics

Goede service en vriendelijke medewerkers, top!

Afgelopen week een gebruikte Dell PC gekocht. Apparaat was in nieuwstaat en zeer gunstig geprijsd (vergeleken met andere webshops en advertenties)
Tijdens de aankoop werd ik vriendelijk en geduldig geholpen door de verkoper.
Had eerder al een gebruikte Dell Laptop aangeschaft welke ook in onberispelijke staat verkeerde en tot volle tevredenheid in gebruik is.
Ziezotec ga zo door!!

gerard

LNB besteld en binnen enkele dagen keurig ontvangen.

Ziezotec Electronics

Lenovo T61 Goed maar niet zoals beloofd!

Ik heb deze week mijn 4e laptop bij Ziezotec besteld, een Lenovo T61. De machine werd redelijk snel geleverd en ziet er keurig uit. Tot zover heb ik geen problemen.

Helaas echter bleek de machine andere specs te hebben dan in de advertentie op de site was beloofd. Beloofd was 120GB HDD en 4GB geheugen. Geleverd werd 160GB HDD en 2GB geheugen.

Voor mijn gebruik heb ik echter speciaal deze machine gekozen vanwege het ruime geheugen.

Ik heb gereclameerd. Hierop kreeg ik als antwoord dat het klopte dat er maar 2GB geheugen was gemonteerd.

Ik heb dus nogmaals gereclameerd omdat ik niet op de hoogte ben gebracht dat er iets anders dan beloofd zou worden geleverd. Het antwoord nu is dat het in mijn voordeel is omdat ik nu een grotere HDD heb dan beloofd.

Ik vind dat als er een wijziging is in wat je wilt leveren je dan eerst even met je klant moet overleggen. Dan hadden we een goede oplossing kunnen bedenken. Nu zit ik met een uitstekende machine die alleen niet aansluit op mijn wensen en niet is wat het bedrijf beloofd in haar advertentie.

Ik vind dat erg slordig en verwacht dan coulance. Hier verschillen Ziezotec en ik duidelijk van mening. Ze laten niet zien coulant te zijn en mee te denken naar een oplossing, meer vraag ik namelijk niet. Los het probleem in samenspraak op!
Jammer want het maakt dat deze ervaring me wat huiverig maakt nog een keer bij ze te bestellen. Eerdere ervaringen met dit bedrijf waren een andre...

Aanvulling:

Ik heb inmiddels een keurige mail van Ziezotec ontvangen. Ze hebben begrepen wat het probleem was en dat er dus verwarring was over wat ik heb gekregen. Er is nu een mooie coulante oplossing bedacht. Het heeft even geduurd maar het gaat om het resultaat!

Reply from Ziezotec Electronics

Klant heeft gekregen wat hij besteld had..en zelfs meer dan dat.
Echter door een advertentie op onze hoofdpagina, werdt de klant in verwarring gebracht. Dit is direct aangepast op onze website. Klant heeft alsnog 2 Gb extra geheugen opgestuurt gekregen. Probleem is hiermee opgelost.

Perfecte verzending en service

Vorige week complete campingset voor satelliet besteld. Netjes orderbevestiging gehad. Later op de dag Track en Trace code. Andere dag al binnen. Goed verpakt en duidelijke beschrijving bij de apparatuur.
Na het controleren van de bestelling bleek er een onderdeel te missen.
Gebeld met de helpdesk van Ziezotec. Ontbrekende onderdeel zou direct verstuurd worden. Andere dag al binnen. Prima webshop met snelle service !

Doet wat moet

Heb een ontvanger voor me satelliet besteld bij Ziezotec, Een mooie Mvision HD270CN en meegenomen naar huis in Spanje.
Werkt helemaal geweldig. Alles in het Nederlands wel fijn in het buitenland.
Snelle levering viel me gelijk op!

Groetjes

Cristiano

zeer snelle service

Dit is de 2e keer dat wij bestelden. Alles gaat erg vlot. Binnen 2 dagen in huis. Prima.

AAA ++++

snelle en correcte verzending, zeker aan te raden

Snel en keurig geleverd

Philips satelliet ontvanger besteld die de volgende dag netjes geleverd werd.
Artikelen zijn scherp geprijsd en meestal uit voorraad leverbaar.

Perfect!

Ik heb een MVision aangeschaft en een nieuwe antenne. Aflevering snel en goed verpakt. Produkten simpel te gebruiken.
Voor de aankoop had ik nog wat vragen, die keurig werden beantwoord. Op één vraag wist de betrokkene het antwoord niet en zei dat duidelijk, zo hoort het dus.
Aanrader!

Ziezotec Electronics

zeer zeer zeer slechte servise / uitleg

ik heb 7-2-2012 een homcast 2100 gekocht en een HD basis besteld bij Ziezotec, ik heb gezegd tegen de eigenaar /verkoper van Ziezotec ik heb een oude kaart is dit een probleem, antwoord van Zizotec nee dit is geen probleem.
dit is dus wel een probleem mijn oude kaart kan ik dus niet gebruiken, dit hadden ze moeten weten als ze zich uitgeven voor canal digitaal dealer ik mag volgens ziezotec ook geen gebruik maken in Het buitenland volgens de richtlijnen van Canal Digitaal. maar op de site van ziezotec staat wel vermeld "Overal in Europa digitale TV. Dus ook op de vakantie kijken naar uw favoriete TV programma's." heel vreemd

ook ben ik niet ingelicht door Ziezotec dat ik voor HD Astra 1 en 3 moet kunnen ontvangen ik heb dus een enkele kop en moet nu hier op zoek naar en dubbele kop.

al met al een hele slechte service ik heb ook een klacht over Zizotec ingediend bij Canal Digitaal, want door dit slechte advies zit ik nu al twee dagen zonder tv en het aankomende weekend dus minimaal ook

Beste,

U smartcard werkt gewoon in de door u aangeschafte decoder.
Echter als u een HD abonnement afsluit op een "oude smartcard" dan wordt deze door Canal Digitaal omgeruild. Dit is ook tegen u gezegd.

Canal Digitaal stuurt de nieuwe smartcard altijd naar het adres wat u ooit heeft opgegeven toen u de oude smartcard geregistreerd heeft. Daar kunnen wij niets aan doen, en heeft ook niets met service van ons te maken.
U heeft een postadres in Nederland opgegeven aan Canal Digitaal en niet het adres van waar u verblijfd in het buitenland. Overigens heeft u hierover nog nooit kontakt met ons opgenomen, en heeft u ons ook niet de kans gegeven dit voor u te regelen....
  • Hengelo, NL
  • 1 Review

goed

Besteld en volgende dag binnen

GOED

Besteld en volgende dag binnen
Ben tevreden, ik zou zeggen hou dit vol ZIEZOTEC.
De reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is dat ik pas 5 sterren geef als een webshop iets in orde maakt nadat iets fout is gegaan. Laat ik het zo zeggen , zo bijzonder is het niet dat je normaal je spullen krijgt. Je hebt tenslotte ook betaald.

Prima...

Nooit problemen gehad, betrouwbaar, prima dienst..

Goed geregeld !!!

Had ik een mooie bestelling gedaan en lag deze klaar om te versturen, heb ik het toch nog op het laatste nippertje kunnen annuleren ! Lastig voor hun. Maar ze hebben wel meteen mijn betaling teruggestort, zonder daar tig keer voor te bellen of te mailen........ KIJK !! OOK dat is service ! Niets geleverd en toch een tevreden klant !! (volgende keer beter !)

Ziezotec Electronics

een goed bedrijf en belangrijk goedkoop en service

ik heb een ontvanger gekocht na een gesprek met een medewerker
die alles goed uitlegde hij vroeg eerst wat ik wilde ontvangen en of ik ook wilde opnemen met de ontvanger dat wilde ik inderdaad toen heb ik de ontvanger uitgekozen de harde schijf werd gelijk gemonteerd de ontvanger werd gelijk ingesteld met kanalen lijst die moest er in gezet worden nou echt perfect een mooi toestel met heel mooi beeld full hd
dus ik hoefde er niets meer aan te doen alleen oude ontvanger afkoppelen de andere aankoppelen en spelen jongens echt top hoor
ben er heel blij mee en bedankt.

tot een volgende keer echt een aanrader.

Ziezotec Electronics

Artikel niet leverbaar, slechte communicatie

Een Sundtek MediaTV Pro besteld op vrijdag 25-11, dezelfde dag melding ontvangen via mail dat het artikel verstuurd was.

Dinsdag 29-11 artikel nog niet binnen, dus maar even gemaild, hierop word geen antwoord gegeven.

Donderdag 1-12 maar eens gebeld, werd uitgelegd dat de verzending status niet aangepast had horen te worden, was een foutje, artikel was niet op voorraad, maar medewerker wist te vertellen dat het artikel uiterlijk dinsdag 6-12 binnen zou zijn en dus uiterlijk donderdag 8-12 in mijn bezit zou moeten zijn.

Donderdag 8-12 niets ontvangen en meteen mail verstuurd, hierop kwam wel meteen antwoord, welke hieronder is weergegeven:

"Net gebeld met de leverancier in Duitsland van de Sundtek....
Begin volgende week is de eerst volgende batch weer uit de fabriek.
Volgens hun zeggen ontvangen wij deze eind volgende week.
Waarom er momenteel zo'n vertraging in de levering zit is niet bekend.
Excuus voor het ongemak"

Aangezien ik de communicatie zeer slecht vind heb ik de bestelling maar geannuleerd, want heb geen zin om nogmaals anderhalve week te wachten. Tevens zal ik tegen die tijd zelf wel weer contact op moeten nemen om te vragen waar het artikel blijft...

Bij de annulering op 8-12 meteen gevraagd het betaalde bedrag terug te storten, maar blijkbaar hebben de heren daar ook geen haast mee, want vandaag 13-12 is het geld nog steeds niet terug gestort.

In de webshop staat de status van het bestelde artikel nog steeds " Op Voorraad ", dit riekt naar ernstige misleiding.

Beste Marcel,

Helaas geen email van je ontvangen over het annuleren van deze order.
Wel is er een mail naar je verstuurd met uitleg van de vertraging.
Als je de order wilt annuleren is dit geen enkel probleem, en zullen we vandaag nog het vooruit betaalde bedrag naar je crediteren.
Ons excuus voor het ongemak !

Aankoop 2 HD SAT RECEIVERS

Voor een eerste kennismaking met deze webwinkel een heel positieve ervaring, bestelling gedaan van 2 sat receivers op woensdagavond en zaterdagmorgen al in huis.
Los van de prima opvolging van de bestelling en levering, klein minpuntje voor een tot op heden onbeantwoorde mail ivm wat extra info daterend van 15/11.

Snelle levering, duidelijke website

Vrijdag 13.30 uur bestelling geplaatst voor een Dell laptop.
Direct betaald via iDeal. Na betaling een duidelijke bevestigings mail gekregen met alle gegevens omtrent bestelling. 15.05 uur email ontvangen dat mijn bestelling was verstuurt. Zaterdag 11.10 uur Bezorger van Post NL aan de deur. Goed verpakte kartonnen doos.
Laptop zat in een (nieuwe) laptop tas. Dus goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Verder in de doos: factuur, reclame folder van Ziezotec en een A4 met procedure voor garantie en niet goed geld terug procedure. Op deze A4 ook de vraag om een review te schrijven op Tweakers of Trustpilot. Dan de laptop.... Ik dacht een gebruikte laptop besteld te hebben, maar deze is verre van gebruikt. Als ze deze als nieuw verkocht hadden, dan had ik dit ook geloofd. Super ! Ben er dan ook erg blij mee. Tot nu toe geen prblemen kunnen ondervinden.
Kan een ieder dan ook deze webshop aanraden ! En Ziezotec.....bedankt voor de zeer correcte afhandeling van deze bestelling.

super service!

ik ben echt heel blij dat ik Ziezotec heb ontdekt! Na veel vergeefs gepruts om mijn tv-ontvangstproblemen op te lossen, had ik vanuit Zuid-Frankrijk een e-mail naar hun helpdesk gestuurd. Per kerende post antwoord gekregen, vervolgens uitgebreid telefonisch advies van heel aardige medewerker, die ook nog eens goed kon uitleggen wat er aan de hand was, hoe dat kwam en wat ik eraan kon doen.
De nieuwe decoder die ik vervolgens bij hen besteld heb, werd supersnel bezorgd bij familieleden die op het punt stonden naar Frankrijk af te reizen. Toch had Ziezotec ook nog tijd gevonden om die decoder eerst nog helemaal gebruiksklaar te maken met alle instellingen en wat verder nodig was.
Mijn Showbox is inmiddels hier geïnstalleerd, prachtig beeld en goed geluid, kortom: kan niet beter!! En ik mag altijd bellen als er vragen of problemen zijn.
Nog nooit zo'n goede service van een webwinkel gekregen!
Nogmaals hartelijk dank, Ziezotec!

Toppie! winkel..Toppie behandeling!

Ik kom al jaren bij ziezotec, ik ken de jongens die er staan,en die doen toppie werk....alle producten die ik daar heb aangekocht heb ik nooit klachten over gehad. Met elke vraag die ik had hadden ze een advies of een oplossing....Ga zo door "BOYS " en ik hoop dat er nog meer klanten komen ...na deze beoordelingen..want jullie verdienen het...
ZIE ZO! TEC......

Lieve groet Cora van Mora

Ziezotec Electronics

Perfecte snelle levering en service

Maandag bestelling geplaatst en de andere dag al in huis.
Bleek dat ik het verkeerde onderdeel besteld had.
Even gebeld met de helpdesk wat te doen. Een vriendelijke medewerker van ziezotec stond mij te woord. Er werdt beloofd het juiste onderdeel direct op te sturen, en gevraagd of ik het verkeerd bestelde terug wilde sturen. Gisteren al direct het juiste binnen gekregen. Dat noem ik nog eens snelle service ondanks dat het mijn eigen fout was.
Ziezotec bedankt ! Een zeer tevreden klant.

Ziezotec Electronics

Satelliet schotel motor besteld. Snel geleverd. Ik heb hem nog niet kunnen proberen door het weer.

Prijs/Kwaliteit verhouding

Gisteren in de winkel van Ziezotec geweest voor een rol coaxkabel om mijn satellietschotel aan te sluiten, viel mijn oog op mooie laptops in de vitrine die tegen een verleidelijke prijs werden aangeboden.
Het betroffen hier gebruikte nog jonge laptops, afkomstig van grote bedrijven die tot vervanging zijn overgegaan.
De prijs stond mij wel aan (199,- voor een IBM T60) en als verrassing kreeg ik er ook nog een tas bij. Daar ik iemand ben die huiverig is voor gebruikte goederen ben ik de laptop grondig gaan testen en heb deze ook laten bekijken door een expert in de familie, resultaat ... een goede koop! En inderdaad, hij werkt subliem, een aanbeveling waard vind ik.

Prima service

Ik had een probe besteld voor de Xbox360 en deze betaald. Toen ik nogmaals goed keek, bleek het een ander type te zijn, dan ik wilde bestellen.
Heb hierover een mail gestuurd en kreeg zeer snel reactie. De bestelling werd geannuleerd en het bedrag werd teruggestort.

Prima service en snelle reactie via mail.

Ziezotec Electronics

Goede webshop, maar moeilijk bereikbaar per telefoon voor advies/service

Ik heb nu 3x een receiver gekocht via Ziezotec voor levering in Oostenrijk en Hongarije. Na betaling vooraf werd er snel geleverd. De website is erg overzichtelijk en ze leveren alles wat je mogelijk nodig hebt voor de satellietontvangst. Ziezotec is zeker aan te raden.

Mijn 1 jaar oude Homecast HS9000 ontvanger werkt echter niet goed meer. Hij deed het ok gedurende de eerste paar weken. Daarna "bevroor" hij iedere keer als ik de tv uitzette. Het was moeilijk om iemand van Ziezotec aan de telefoon te krijgen (er werd vaak niet opgenomen). Mijn probleem was ze niet bekend en verder dan opnieuw uit- en aanzetten kwam het niet.
Ik ga ze nu de oude receiver terugsturen om te kijken of zij het probleem kunnen oplossen. Ik heb toch €500 betaald voor de receiver.
Gezien mijn ervaring tot nu toe heb ik er wel vertrouwen in dat dit goed opgelost gaat worden.

Reply from Ziezotec Electronics

Wij zijn bereikbaar via de telefoon van Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u altijd emailen.
Uw email wordt dezelfde dag nog beantwoord. Dat we af en toe moeilijk bereikbaar zijn per telefoon is ons bekend. Op dit moment beschikken we over 2 lijnen, die we zeer binnenkort uitbreiden naar 4. We hopen hiermee het bereikbaarheids probleem te hebben opgelost. Uw defecte ontvanger zullen wij na ontvangst z.s.m. repareren.

Uitstekende voorlichting / advies

Een drietal keer een pc en gerelateerde producten gekocht waarbij ik het advies van de verkopers zeer professioneel vond.

Eenmaal thuis in gebruik zijn de producten ook exact wat wij zochten en dit voor een zeer scherpe prijs!

Zou eenieder Ziezotec aanbevelen!