Øjeblikoptik

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Supergode briller

Jeg har købt briller i butikken Øjeblik-optik i Valby i mange år. Jeg har hver gang været meget tilfreds. Jeg har fået en god og behagelig service og priserne er utrolig lave. Der er ikke så mange forskellige stel at vælge imellem, men de stel, som der er, passer lige til min smag og kvaliteten er superfin. Derimod er der mange farver at vælge imellem. Jeg kiggede for sjov i andre brillebutikker og var rystet over priserne. Og igen fandt jeg lige de rigtige briller hos Øjeblikoptik. Dejligt.

February 5, 2024

Varm anbefaling.

Vi er så glade for at slippe for hele den der imageplejende svada vi skal lægge øre til i andre butikker. Ind i mellem har vi taget turen til andre lande bare for at slippe for at høre mere vås når vi skulle have briller.

Hos optikeren her får man det man kommer efter: tests, briller og en regning. Oven i købet til en pris som er helt på linje med prisen i andre europæiske lande og på den halve tid.

Jeg har købt mine briller hos dem i flere år og de er som lovet og holder som de skal. udvalget er ikke enormt og det generer mig virkelig ikke. En enkelt gang har jeg oplevet en fejl og den blev rettet med venlighed og uden brok. Ingen nonsens.

December 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårligste og mest elendige optikker jeg…

Dårligste og mest elendige optikker jeg nogen siden har oplevet
Jeg købte et par læsebriller, på Amagersom jeg selv skulle afhente.
Da jeg efter ca 3 uger intet havde hørt, ringende ejg og rykkede, han måtte undersøge det og ringe tilbage. Det gjorde han efter nogle timer, brillerne lå i Valby i deres butik, så enten ville der gå to dage, elelr vi kunne afhente dem der. Vi valgte selv at hente dem i Valby.
Brillerne kan slet ikke briuges de sidder 2,5 cm i hver side ud fra hovdet, og falder slevfølgelig af når jeg bruger dem.
Hvordan kan en optikke, anbefale sådan en brille? og hvordan kan endnu en optikker nu i Valby overse brillen slet ikke passer til mig. Der er mere en end almindelig useriøst, og ingen af de to hr. kan være uddannet, men er bare sælger, det er uværdigt for faget.

July 20, 2023

Fantastisk service

Jeg bor i Jylland og har gennem flere år taget turen til Valby, hvor jeg får tjekket syn og bestilt briller. Hos Øjeblik Optik får jeg kvalitets briller til en god pris. Fantastisk service og hurtig levering.

July 18, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Fin betjening og rigtige billige briller MEN

Valgte butikken i valby pga den lave pris på briller, under 2000kr for fler styrkeglas. Det er utroligt billigt. Jeg gider slet ikke bruge rigtig mange penge på sådanne briller og de andre store kæder har alt for dyre briller.
Selve stellet er rigtig fint, letvægt og pænt. Brillerne skulle have et stort læsefelt, men det syntes jeg bestemt ikke de har. Men ellers er jeg godt tilfreds med brillerne set i forhold til prisen.
Opdatering dec 13: Godt nok var brillerne billige og stellet meget let, MEN læsefeltet er meget smalt. Fik ellers forklaret at det skulle være stort, men det er meget svært at læse noget som helst med brillerne og så er der meget store områder hvor man ser utydelig. Det gælder især ved brug i bil hvor jeg ikke kan kigge til siden uden at ramme et felt hvor synet bliver uklart....så jeg er ikke særlig begejstret for de "billige" briller.

May 14, 2013

Take a closer look