Tinas profile

Reviews (2)

Vivaldihelsingor

Meget uhøflig personale!! Hold jer væk.

Besøgte cafeen i Helsingør 4 voksne og 4 børn, havde besøg af venner fra Fyn som skulle se Helsingør.
En kold lørdag eftermiddag kiggede vi forbi. Der var mange frokostgæster dag vi kom, men de forsvandt stille og roligt.
Vi bestile 8 varme kakao og en stor portion nachos, betalte og slog os ned
Da vi fik kakaoen var den lunken, og vi klagede over det. En ung pige ville hellere diskutere end yde en god service og lave os nogle nye. Til sidst fik vi dog nogle nye. Personalet kunne ikke finde ud af om det skulle være på vand eller mælk.
Min lille dreng på 3 år pakkede sin medbragte madpakke ud, hvilket hurtigt blev bemærket af den sure tjenerpige, og kom med en vrissen bemærking "i må ikke holde picnic her!"
Ville have bestilt en skoldhed kop te hos pigen, men hun vendte mig ryggen mens jeg snakkede til hende om hvad jeg synes om hendes måde at være på, og gik i stedet op til sin kollega og snakkede om os. Hun havde sagt, at vi skulle have bestilt noget mad allesammen. Bagefter diskuterede personalet i baren, om man måtte have madpakke med eller ej, hvilket de tilsyneladende ikke havde styr på.
Min dreng kan ikke lide cafemad, men elsker sin madpakke, så han fik lov til at spise den.
Blev så flov over den behandling, specielt når man havde gæster med derind. Så jeg gik op i baren for at snakke med en mulig bestyrer, men kun unge mennesker var at træffe den dag. Snakkede med en fyr, som var flink nok, og bestilte så min te, hvorefter jeg gik ned til bordet for at hente min pung så jeg kunne betale, og få min te. Vores venner fortalte mig, at den unge pige havde stået bag ved mig i baren og stukket en finger i halsen på sig selv, så fyren kunne se det, ja endda også de andre cafegæster!!!! Bare lige for at vise hvad hun synes om mig - jeg var til at brække mig over!!! Blev rystet over det hele og gik op til baren, hvor pigen nu stod ved siden af fyren. Jeg sagde til dem, at den te kunne de bare beholde, og glad for at jeg endnu ikke havde betalt den.
Desværre havde tjenerne ikke navneskilte på, ellers havde jeg fået hendes navn og klaget til hendes arbejdsgiver. Det kan ikke være rigtig at man skal ydmyges på sådan en måde.
Tror vi var gået fra regningen hvis ikke man skulle betale forud!!!!!!
Vi kom ikke til frokost, men for en kop varm kakao. Det er åbenbart ikke i ordan at komme uden at bestille rigtig mad???? Kan ikke passe at man ikke kan sidde og nyde en kop varm et eller andet - vi var der jo ikke til kl. 12 middag og fylde pladser op for andre gæster.
Kan ikke passe at man ikke må have grød med til baby eller en lille madpakke til sit barn, når der i cafeen er både højstole og pusleplads.
Sætter aldrig mine ben der mere og vil fremover sprede budskabet.

Friday, March 23, 2012

Reply from Vivaldihelsingor

Hej Tina.

Jeg kan desværre ikke svare på din anmeldelse, da caféen i Helsingør udtrådte af vores kæde i 2010, den er derfor ikke en del af www.cafevivaldi.dk, desværre har den stadigvæk samme navn, men der arbejdes på sagen.

Hvis du vil anmelde dem, skal det foregå via deres hjemmesideadresse http://www.vivaldihelsingor.dk/

Med venlig hilsen
Thomas M.
Kundeservice
CafeVivaldi.dk

Izabellasko

5 stjerner!

Godt udvalg, gode priser- Kvalitetssko.
Desuden fin service og super hurtig levering!
Handler gerne her igen :-)

Mikkel Mikkelsen found this review useful

Tinas profile

profile image of Tina
Tina
Reviewer
Female, 1980
Denmark

About