Lærkes profile

Reviews (19)

Designerlys

Hurtig levering og ingen problemer.

Eneste anke er at PostDanmark er leverandør - jeg foretrækker GLS pakkeshop af praktiske årsager.

SPORT24.dk

Særservice!

Jeg bestilte et par støvler på Sport24's hjemmeside - en super god pris og fri fragt.
Blev efterfølgende både ringet op og mailet, at der var sket en fejl - at de ikke var i den ønskede størrelse, men at de så havde skaffet et par fra en forretning, som ville sende direkte til mig. Det er da virkelig god service!

All4dogs

Super service

Har købt en større mængde hundefoder og har modtaget super god service med udstrakt fleksibilitet fra indehaveren. Jeg kan kun anbefale at handle her - hvad enten man bor i nærheden eller skal have det sendt.

BabyGear.dk

Lynhurtig

Jeg googlede pusletaske og fandt frem til Babygear, der både havde et stort udvalg samt fri fragt. Bestilte den ønskede model fredag eftermiddag og havde pakken i carporten mandag tidlig formiddag (takket være også GLS). Så kan man vist ikke forlange mere :-)

Notanshop

Alt ok

Bestilte to varer og fik dem meget hurtigt uden det mindste bøvl. Fint udvalg og rimelige priser. Eneste anke er manglende fri fragt, derfor 4 stjerner.

Helsebixen.dk

Kæmpe udvalg m.m.

Helsebixen er min absolut foretrukne leverandør af helsevarer. De har et enormt udvalg - også af kosmetik og den slags. De leverer gratis og altid meget hurtigt. Jeg giver Helsebixen mine bedste anbefalinger.

Interflora

Altid i orden

Jeg har brugt Interflora mange gange og har altid været tilfreds. Eneste anke er den høje leveringsafgift. Jeg ville helt sikkert sende flere blomster, hvis den var mindre...

Smaahjerter

Alt i orden

Jeg har handlet hos Smaahjerter to gange for nyligt - og jeg er meget tilfreds. Allermest med deres fri fragt uanset ordrestørrelse! Men varerne er også kommet hurtigt og har levet op til min forventning. Jeg handler helt sikkert igen hos Smaahjerter.

GLS Denmark

Topklasse

Har mange gange benyttet GLS via diverse netshops. Altid hurtig levering og super, man kan hente i selvvalgt butik, i stedet for evig forgæves levering fra PostDK, som har dårlige postbutikforhold for de fleste på landet...
Nyeste eksempel: Bestilte børnetøj og sko mandag kl. 12, pakken leveret i min nærbutik tirsdag kl. 7.32 .... Hvad kan man forlange mere? Og så til 19 kr. i porto.....

www.ladycup.dk

Formidabel service

Bestilte i al hast og fik varen lynhurtigt. Fik fantastisk hjælp og vejledning angående varen efterfølgende, en helt usædvanlig service!!

Jeg giver mine varmeste anbefalinger - både til shoppen og deres produkt!

Faktorfobi

Stort udvalg og lynlevering

Har handlet flere gange hos faktorfobi.dk - værdsætter det store udvalg, selv i højsommer er der masser tilbage at vælge mellem. Gode kvalitet til fair priser (ofte tilbud) og levering fra dag til dag. Det er bare noget, der dur :-)

TELMORE

Total problemløst

Har været Telmore-kunde gennem flere år og skiftet abonnementstype, det bliver bare ikke nemmere. Ingen dikkedarer, man bestemmer hvad man vil have og betaler præcist for det. Har købt ny telefon gennem dem flere gange - også helt gnidningsløst.

Super gode vejledninger til nye features for ikke-nørder.

Ikke alt det pjat - bare et mobilselskab, der gør, hvad du vil ha' ;-)

BON'A PARTE

Fin kvalitet, men....

Smart tøj i god kvalitet og til passende priser. Hjemmesiden er nogenlunde at overskue.

Men levering/returnering er for dyr, det tager for lang tid at få varerne - mange andre netbutikker leverer i løbet af få dage. Udsalg kommer lige lovlig hurtigt efter man har betalt normalprisen for nye varer. Hurtigere end i fysiske tøjforretninger.

Uniggardin

Super kvalitet og service

Meget brugervenlig hjemmeside og favorable vilkår. Fik stofprøver tilsendt inden vi bestilte 6 store plisségardiner. Prisen var rigtig god i forhold til den fine kvalitet vi modtog meget kort tid efter bestilling. Især snoretrækket kører helt vildt godt - bedre end noget andet, vi har haft. Vil helt sikkert bestille her i fremtiden.

Tilføjelse: Et halvt år senere kom vi til at knække et hængsel, kontaktede Uniggardin og i løbet af få dage fik vi tilsendt to nye, helt uden beregning. God service!

BrandFair

Hurtig!

Alt forløb tilfredsstillende og jeg er stor fan af fri fragt (midlertidig hos netshoppen dog), som var årsagen til bestilling. Meget hurtig ekspedition. Varen kom dagen efter bestilling :-)

BlikfangsKostumer.dk

Blikfang

Jeg bestilte et fastelavnskostume (honningbi) til min datter. Jeg synes udvalget generelt var stort og og prislejet helt i orden. Leveringen kom også meget hurtigt og dragten var meget tilfredsstillende - omend meget lille i størrelsen (kunne godt være meget mere præciseret i beskrivelse) - men var brugbar til nu. Eneste anke jeg har er, at jeg synes 60 kr. i porto er dyrt.

Tuesday, February 15, 2011

Reply from Blikfang.com

Tak for din anmeldelse. Jeg er helt enig, porto med Postdanmark er bare blevet så dyrt, jeg har derfor valgt at hvis man får tilsendt sin bestilling til en firma adr. f.eks. sit arbejde koster det "kun" kr. 45,- men det er selvfølelig ikke alle der kan modtage deres post på deres arbejde.
MVH
Nicoline Roos
Blikfang.com

Jala Helsekost

Hurtig trods helligdage...

Bestilling gik nemt og trods helligdage modtog jeg min vare straks det var hverdag igen. Det er første gang jeg handler hos Jala - men sikkert ikke sidste ;-) En lille positiv overraskelse var en pose vingummi, som min datter blev meget glad for - økonomisk uden betydning, men hyggeligt! Min kæphest er gratis levering og det har Jala desværre ikke - derfor får de kun 4 stjerner.

Legehimlen.dk

Et skoleeksempel

Købte en rispapirslampe, der kom hurtigt og sikkert frem. Ingen dikkedarer eller forsinkelser selv om det var kort før jul. Mangler bare fri fragt for at være HELT perfekt.

byKier.dk

Super kvalitet og service

Jeg har handlet hos ByKier flere gange og jeg er yderst tilfreds med kvaliteten af skoene og ikke mindst prisen. Tilmed er service omkring levering og evt. returnering/bytte overordentlig god. Hurtig ekspedition og svar på mail!

Lærkes profile

profile image of Lærke
Lærke
Reviewer
Female
Denmark

About