Karens profile

Reviews (11)

Milledille.dk

Super god netbutik!

God overskuelig side propfyldt med gode varer, masser af gode tilbud og fri fragt ved køb over 600 kr. De tager desuden forbrugsforeningskort. Bekræftelse og levering foregik uproblematisk og hurtigt. Kan kun anbefales.

Saturday, January 12, 2013

Reply from Milledille.dk

Tak for anbefalingen

Bilka

Super!

Stort udvalg. God hjemmeside. Nemt at bestille. Fik en bekræftelse med det samme. Fik varene et par dage efter, som lovet. Så alt i alt en super handel.

Billigvoks.dk

God oplevelse at handle hos Billigvoks.dk

Efter at jeg havde ventet på en glattejern fra en anden internet-butik i over 3 uger, uden at få det, afbestilte jeg det og fandt det hos Billigvoks.dk i stedet. Jeg bestilte det hos dem om aftenen og fik en bekræftelse med det samme. Næste dag fik jeg en mail om at glattejernet var sendt og dagen efter havde jeg det. Så jeg nåede at få min julegave inden juleaften, takket være Billigvoks.dk og deres hurtige levering.
Så alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Billigvoks.dk.

Bjarke Lorenzen found this review useful

LookFantastic

Spild af tid.

Jeg bestilte mit ghd glattejern til en julegave. Men 3 uger efter havde jeg ikke fået andet end 2 standard-mails hvor der i begge stod at de var kede af at de ikke havde sendt det endnu ( på trods af at de skriver på deres side, at de sender det inden for 24 timer), men at de havde svært ved at skaffe det, men arbejdede videre på sagen. Jeg skrev til dem om de havde en ide om de ville kunne skaffe det inden jul, men hørte intet. Til sidst loggede jeg ind på min bruger-konto og aflyste min ordre. Dette fik jeg dog en bekræftelse på samme dag, og der var heller ikke trukket nogle penge på mit kort. Men jeg vil dog ikke spilde min tid på denne side igen og vi ikke anbefale den til nogen.

Camilla Brobjerg found this review useful

Smartkidz

Super.

Rigtig god hjemmeside med mango forskellige ting til børn. Der er mange gode tilbud og hurtig levering. Jeg fik lynhurtigt et venligt svar på den mail jeg sendte med et spørsmål.

TrendyLiving.dk

Lækre ting og hurtig og fri levering

En hjemmeside der bugner af lækre sager, men som er god og let overskuelig. Hurtig og fri levering er med til at gøre dette til et sted jeg helt sikkert vil handle igen.

Vistaprint

Super flotte julekort og god service..

Har bestilt julekort to gange hos vistaprint og resultaterne var super gode begge gange. Har omgangskredsens flotteste julekort igen i år takket være vistaprint! Mine kort forsvandt i posten i år og jeg modtog kun en tom kuvert. Det viste sig dog at deres kundeservice er hurtig, venlig og god og jeg fik tilsendt nye julekort med det samme.
(Dog vil jeg sige, at efter at have set de mange reklame om hvor billige priser de har, blev jeg lidt skuffet over at finde ud af, at det er uden moms, og at portoen var ret dyr og det koster ekstra at få det printet i farver osv. osv.) Men produktet jeg modtog var helt i top og deres kundeservice og håndtering af mine manglende julekort var ligeså, derfor 5 stjerner herfra.

Urbanclothing

Hurtig levering

Stort udvalg af bla. de gode jeans Dr.denim og super hurtig levering. God oplevelse.

De3bedste

En god oplevelse.

Jeg fik mine varer hurtigt og der var fri levering. God og overskuelig hjemmeside. Der var ikke noget at sætte en finger på.

Kids-world.dk

Kids-world

Nu har jeg benyttet Kids-world adskillige gange, og er ikke blevet skuffet en eneste gang. Der er stort udvalgt, mange nye varer, gode tilbud, hurtig levering og fri fragt. Det bliver ikke meget bedre!

byKier.dk

Hurtig levering og god størrelsesguide.

Hos ByKier fandt jeg et godt udvalg af hjemmesko i skind til børn, og en god vejledning i hvordan jg fandt frem til de rigtige størrelser. Jeg benyttede mig af tilbuddet 2 par for 300 kr., samt at der er fri levering. Skoene blev leveret et par dage efter jeg bestilte dem og de passer perfekt. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos ByKier.

Karens profile

profile image of Karen
Karen
Reviewer
Female, 1983
Hørsholm, Denmark

About

Nybagt tvillingemor der køber rigtig meget på nettet, da det kan være svært at komme ud i butikkerne med to små.