Klaus´ profile

Reviews (22)

Postmeshave

Bedste pris - nem handel

Nemt, hurtigt og billigt. Stort udvalg.

AV-Connection A/S

Billigt - og altid hurtigt

Priser altid billigste ende - og hurtig levering

Postdanmark

Perfekt

Samme sekund pakken lander i pakkeshoppen tikker en SMS ind, og man kan hente sine varer. Det er perfekt

WilliamDam.dk

Bedste pris

Købte download lydbog. Absolut laveste pris på nettet - download på 1,8 Gb var problemfrit.

Superstar.dk

Stort udvalg, gude priser, hurtig levering

Har nu handlet armbåndsure der 2 gange. Begge gange var Superstar billigst på produktet af de danske hjemmesider jeg researchede på.

Stoevsugerposen

Hurtigt og billigt

God og hurtig handel - perfekt

LØBESHOP.DK

Gode priser - stort udvalg

Gode priser og mange tilbud. Har købt løbesko et par gange. Senest brugte jeg deres "SHOEFITR" skostørrelsesguide. Det var ingen succes, og jeg måtte returnere for at få ½ nr. større. Jeg var lige hurtig nok med returneringen, og kunne have fået en gratis returlabel, hvis jeg havde kontaktet løbeshop.dk før jeg sendte skoene tilbage. Under alle omstændigheder var det hurtig ekspedition - begge veje.

GLS Denmark

Som det skal være..

Bruger kun levering til pakkeshop, da jeg alligevel aldrig kan være hjemme når "posten" kommer. Det fungerer upåklageligt, og jeg henter bare pakken når jeg har tid. Hurtig levering, også ved returvarer.

Proshop

Bedst til prisen...

Bedste pris på produktet, men irriterende ikke at kunne betale med Dankort. Ville ikke acceptere kortet, der iøvrigt blev brugt samme dag på en anden hjemmeside.

SmartBuyGlasses Danmark

P.T. ikke godkendt - nu med 3 stjerner

Bestilte solbriller 11/4. Leveringstid 5-11 dage. Penge trukket fra min konto d. 16/4. Varen fremstår som : "Lager bekræftet". Det har den gjort i 14 dage nu. Hvis man ikke kan (eller vil) overholde leveringstiden, så lad være med at skrive 5-11 dage. Det giver dårlige anmeldelser og utilfredse kunder. Hvornår mon jeg ser pakken? Glad for at jeg ikke havde regnet med solbrillerne til min ferie...

Fortsat 8/5-12. Brillerne leveret d.d. via UPS. Varen lever helt op til forventningerne, og derfor justerer jeg til 3 stjerner. Da leveringstiden er noget længere end lovet kan det ikke blive til mere. Hvis SBG havde sat en mere realistisk leveringstid - eller gjort opmærksom på særlig stor travlhed pga. forår/ferie eller lignende havde de fået en stjerne mere. Det havde ikke kostet SBG noget, og hvis kunden havde travlt, kunne han jo bare handle et andet sted.

Mille Marina found this review useful

Tuesday, May 8, 2012

Reply from SmartBuyGlasses Danmark

Hej Klaus

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for den ulejlighed, du måtte have haft.

Det tager normalt 5-12 arbejdsdage at gennemføre alle ordrer, da vi skal bestille direkte fra vores italienske leverandører. I nogle situationer sker der desværre det, at en lille procentdel af ordrene ændrer lagerstatus hos leverandøren, straks efter at vi har bestilt de pågældende briller, hvilket desværre ligger uden for vores kontrol. Grunden til at sådanne tilfælde opstår skyldes, at lagerbeholdningerne hos leverandørerne ændrer sig på realtid grundet den store efterspørgsel med tusinder af ordrer i minuttet, og dette kan særligt ske, når vi tilbyder sådan et stort udbud af produkter.

Som vi har informeret dig om via e-mail, er din ordre allerede blevet afsendt fra vores italienske leverandør d. 5. maj via UPS. Automatisk meddelelse herom blev ligeledes sendt inklusiv et sporingsnummer. Vi takker for din tid og tålmodighed og håber, at du bliver glad for dine nye briller. Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via servicemanager@smartbuyglasses.dk

Med venlig hilsen
SmartBuyGlasses.dk

sunglassesshop.dk

Good experience

Købte polariserede solbriller. Leveringstid : 5-11 dage. Bestilte d. 8/4 - modtog med posten 16/4, hvilket er ok. Kunne godt have tænkt mig en track&trace mail. Fik godt nok mailen, hvor det blev oplyst at varen nu var afsendt, og jeg kunne følge min pakke. , Der var bare intet T&T nr. i mailen. En lille skønhedsfejl. Derfor 4 stjerner.

Interflora

Nemt og hurtigt

Nemt tilgængeligt - fornuftigt udvalg.

Billigespil

Super

Billigste tilbud på varen. Hentede selv i butikken. Perfekt.

Hi-Fi Klubben Danmark

Super

Pris, leveringstid og selve varen. Det hele sad lige i skabet.

Elhvis

Billigt og nemt

Købte en lille fryser til afhentning i Jyllinge. Klart bedste tilbud på nettet. En telefonisk henvendelse blev besvaret hurtigt og præcist.

123Hvidevarer.dk

God oplevelse

Købte en udstillingsvare - et køleskab - i butikken. Fin pris. Leveret som aftalt. Døren skulle vendes, men teknikeren kunne selv løse opgaven. Samme dag varen blev leveret, ringede servicemanden, der skulle vende døren og lavede en aftale. Alt i alt god oplevelse.

Landberg

Hurtigt og nemt

Levering via GLS pakkeshop fungerer fint - jeg er alligevel aldrig hjemme når posten kommer. Varer og leveringstid ok.

Dvdoo

Perfekt

1. gang jeg handlede her. Bestilte DVD mandag d. 10/1 kl. 1600 - modtog varen onsdag d. 12/1 med posten. Pris og bestillingsprocedure super.

Cdon

Lynhurtigt

Bestilte en DVD torsdag aften - modtog den lørdag formiddag med posten. Super.

Dell

Super service

Købte en Dell XPS 8100 stationær PC i Elgiganten. Kontaktede Dell support vedr. installationen - tekniker i røret og problem løst, 2 mdr. senere begyndte PC.en at "blæse" kraftigt for derefter at slukke. Kontaktede Dell support igen. Kort forklaring. Dell support ville herefter sende en tekniker hjem til mig og reparere PC.en. Det var en onsdag - fredag kom teknikeren som aftalt og reparerede på stedet den defekte del. Dell har haft en del problemer med forbrugertillid på grund af dårlig service med videre. Det burde de have ikke mere...

www.computersalg.dk

Hurtigt og billigt

Bedste pris og hurtig levering. Super

avXperten.dk

Nemt, billigt og hurtigt

Købte et vægophæng til LCD TV. Bestilte fredag eftermiddag, modtog med post mandag formiddag. Pris og kvalitet fin.

Klaus´ profile

profile image of Klaus
Klaus
Reviewer
Male, 1962
Denmark

About