Jeppe Magnus Skajaas profile

Reviews (7)

SpejderSport.dk

Hurtig levering og ingen problemer overhovedet!

Det gik hurtigere end forventet med udlandsleveringen og støvlerne var pakket forsvarligt ind. Alt i alt et køb som der intet var at sætte en finger på.

TELMORE

Fantastisk telefonselvskab

Jeg har gennem otte år haft Telmore som telefonselvskab, og jeg har ikke fortrudt en eneste gang, at det var Telmore som jeg valgte som selvskabet efter min start hos Sonofon. Jeg har købt 2 telefoner gennem dem ved hjælp af deres håndjernsordning, og deres kundeservice har altid fungeret perfekt, uanset hvad jeg har henvendt mig med. Jeg vil klart anbefale dette telefonselvskab til andre.

Apple

Rigtig god reklamtionsbehandling trods rygter

Jeg bestilte i auguast sidste år en iMac. Efter to uger kom der en enkelt pixelfejl, hvor en enkelt pixel lyste hvidt konstant. Jeg kontaktede Apples kundeservice som oprettede en reklamationssag over telefonen og jeg kunne dagen efter indlevere det på et nærtliggende værksted, hvor de udskiftede skærmpanelet. Siden har der ingen problemer været. Jeg har læst flere steder på nettet om at Apple skulle have en rigtig ringe kundeservice, hvilket jeg bestemt ikke har oplevet. Jeg vil uden tvivl anbefale Apple.dk som købested for andre.

Sparnord

God bank

Jeg flyttede fra Lån og sparbank i sin tid, fordi jeg kunne få bedre rente hos Sparnord bank. Nu har jeg aktier i Spar Nord bank, og har derfor stjernekunde status, hvilket giver mig en masse fordele. Sparnord bank vil jeg helt sikkert anbefale til andre.

Jannick Per Søderdahl Andersen found this review useful

Fullrate A/S

Billig og pålidelig internetudbyder!

Fullrate var et af de billigeste firmaer som kunne levere internet på min adresse. Udover at være billigt, er deres internetforbindelse meget stabil, og jeg har ikke haft problemer med dem i det halve år jeg har haft dem. De udlåner for 400 kr en trådløs router i stedet for den kablet router som følger med som standard. Jeg havde min egen trådløse router i forvejen, og der var intet problem med at sætte denne til deres kablet router. Jeg vil helt sikkert anbefale Fullrate til andre.

batteribyen.dk

Super betjening og altid hurtig levering

Jeg har af flere omgange benyttet Batteribyen gennem de seneste par år, og de gange jeg har henvendt på mail, har de altid hurtigt sendt et fuldestgørende svar. Jeg vil helt sikkert anbefale dette firma til andre.

Bodylab

Kundeminded virksomhed med gode priser

Har forleden købt weightgainer fra dem, hvilket kom frem inden for leveringstiden. Da får åbnet pakket er shakeren, jeg havde fået med, gået i stykker. Ved henvendelse til deres kundeservice, sender de en ny uden spørgsmål, således at jeg har den nye shaker halvandet døgn efter henvendelsen. Super service.

Dette var min anden ordre fra Bodylab, og ved dem første ordre var alt som det skulle være og ligeledes ingen for leverigstiden.

Efter den seneste episode, hvor de uden spørgsmål sender en erstatning, er det bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Bodylab igen.

Jeppe Magnus Skajaas profile

profile image of Jeppe Magnus Skajaa
Jeppe Magnus Skajaa
Reviewer
Male, 1989
Aarhus, Denmark

About

Ung mand fra Aarhus, som ofte benytte internetbutikker, da deres serviceniveau generelt er relativt højt, derudover er det nemt, som ofte billigere og en gang i mellem hurtigere normale butikker.