Mads Hviids profile

Reviews (4)

Komplett.dk - Trusted by geeks since 1996

En lille smutter

Har altid været glad for komplett,men der var en lille smutter denne gang. De har ikke 100% afklaret politikken med budstikken,der bliver skrevet i mailen at budstikken ringer og siger hvornår de kommer,det gjorde de så ikke,dvs jeg var nød til at tage fri fra job for at sidde ogvente hele dagen,det er en del man mister i tabt løn,og så er det jo pludselig ikke billigt mere,fjernsynet virkede ikke da de kom frem,men det er ikke kompletts skyld,heldighvis har LG en super service,så de klare alt,jeg skal ikke engang hen og pakke det ned igen. Levering tog også 3-4dage og ikke 2 som der står. Bestilte fredag og det var fremme onsdag.

Alere A/S

TOP DOLLAR

Super hurtig levering-super service og kunde support- kort og godt..

Medieshoppen

Hmm

Jeg bliver simpelthen nød til at kommenterer på de svar virksomheden giver ang at trække pengene inden varen er afsendt. Ja jeg giver virksomheden helt ret i at paypal trækker pengene fra ens bank konto. Men pengene ryger også direkte fra ens PAYPAL konto og til firmaet. Jeg har nu ventet 7 dage på at få mine penge retur fra en annuleret odrer, jeg har prøvet at annulerer transaktionen ved paypal men det kan jeg ikke fordi som paypal skriver, Pengene ER overført til firmaet. Havde en odrer på 2000 så jeg håber snart at se mine penge igen. Kunde service kunne ikke engang svare mig på om pengene bliver tilbageført til paypal eller til min bank konto. Jeg syntes det er ret ærgeligt da jeg har handlet der flere gange uden problemer og har altid været tilfreds.

Men jeg handler fremover kun med mit bankkort og ikke gennem paypal da paypal slet ikke er omfattet af den danske lovgivning i forhold til det med at penge først må hæves når vare er sendt.

Erik Hardt Hansen found this review useful

Thursday, December 3, 2009

Reply from MedieShoppen

Hej Mads.

Tak for din anmeldelse.

Det er desværre ikke helt rigtigt det som Paypal skriver til dig, da du som forbruger altid vil kunne lave en indsigelse mod en
betaling som du har foretaget med et kreditkort.
Derudover ryger pengene ind på firmaet paypalkonto og ikke bankkonto, da firmaet skal stå indenfor at kunden ikke laver indsigelser
imod de betalinger som firmaet har modtaget via Paypal.
Det virker for mig mere som Paypal ikke vil tage deres ansvar alvorligt hvis de bare siger at de ikke kan gøre noget.
Som der også blev skrevet til dig, er din ordre sendt videre til bogholderiet som vil sørge for at betalingen fra Paypal vil blive sendt retur igen.
Lige hvor langt hun er nået ved jeg desværre ikke, men rykker gerne.
Vedr. hvor vidt dine betaling kommer tilbage på din paypal konto eller din bankkonto kan vi jo af gode grunde ikke vide.
Men som jeg også skrev til dig vil jeg mene at hvis du har brugt dit kort burde de også blive sat ind på din bankkonto igen.
Jeg kan hermed til slut fortælle dig, og andre at vi arbejder hårdt på at finde en anden løsning i stedet for Paypal,
da det desværre ikke viker som vi havde håbet på, samt at det har givet både vores kunder og os selv for mange problemer.
Vi håber på trods af dette at se dig i vores shop igen når denne sag er afsluttet.

Hilsen

MedieShoppen

Cinemagic

Rigtig service

Købte et 42" plasma efter god samtale med supporten, som for øvrigt er meget nem at komme igennem til. tv blev leveret dagen efter uden problemer og alt virkede perfekt. grunden til 4 og ikke 5 stjerner er at jeg ikke har haft brug for RMA og den 5 stjerne kommer hvis en RMA den også kører smertefrit. Som jeg selvfølgelig håber jeg ikke får brug for.

Så super god netbutik i min bog. MVH Mads

Mads Hviids profile

profile image of Mads Hviid
Mads Hviid
Reviewer
Male
Denmark

About