Birgitta Herskinds profile

Reviews (18)

NEYE

Dårlig kundeservice

Min ældre mor købte en håndtaske på neye.dk. Pakken er aldrig kommet frem, og selvom det er Postdanmark der har lavet en fejl, svarer kundeservice hos Neye uintelligent og uinteresseret på min mors henvendelse om at hun ikke har modtaget pakken. Det burde være muligt at Neye hjælper en ældre kunde med at lave en reklamation på postdanmark.dk eller tilbyder at sende en ny taske, eller som minimum sender hende en mail i en venlig og ordentlig tone.

DUBUY.DK

Hurtigt og godt

Bestilte en formiddag og havde seks flotte bogkasser ved min hoveddør dagen efter. Sådan!

Whiteaway

Lige som det skal være

Tjekkede hvilken støvsuger jeg gerne ville have, tjekkede priser - Whiteaway var blandt de laveste. Jeg bestilte mandag aften, og onsdag morgen stod støvsugeren foran min dør. Så jeg har kun godt at sige.

maXpuls.dk

Ok produkt men lang leveringstid

Mit produkt er fint, men en leveringstid på 9 dage er ikke så fedt, når man andre steder kan få tingene dagen efter.

Pro-Outdoor.dk

God pris og hurtig levering

En google-søgning gav den bedste pris fra Pro-Outdoor, og min vare kom hurtigt og var lige som ønsket.

Arnold Busck A/S

God pris og hurtig levering

Fandt den billigste pris på bogpriser, og havde mine bøger i løbet af to dage. Super!

Poshpeople

Hurtig og god

Alt var fint, og varen kom meget hurtigt. Kan også anbefale selve butikken i Hørsholm, hvor jeg har fået rigtig god betjening.

cocopanda.dk

Alt som det skal være

Rimelige priser, hurtig levering til døren - ikke så meget pjat.

www.SmartGirl.dk

Hurtigt og godt

Nemt at bestille, hurtig levering og godt produkt. Har meget godt at sige om Smartgirl. Eneste lillebitte anke er, at de ikke har svaret på en mail jeg sendte, men retfærdigvis var det ikke om noget, der hastede.

Cahetu

Alt i orden

Nemt at bestille, hurtig levering og fint produkt - intet at udsætte.

CBB Mobil

Trofast kunde i mange år

Jeg har været kunde hos CBB i 12 år, tror jeg, og har altid været godt tilfreds. Fornuftige priser og god service. Mine anker er en lidt uoverskuelig hjemmeside (fx skal man klikke rigtig mange gange for at skifte betalingskort). Og lang ventetid til Kundeservice - men når man kommer igennem er de venlige og hjælpsomme. Kan kun anbefales.

Su Misura A/S

Alt i orden

Alt fint, hurtigt svar, hurtig forsendelse, produktet fint.

Lux Case

Dårligt produkt, god service

Første gang jeg fik mit cover var det gået i stykker allerede i posten. Anden gang gik det i stykker efter 5 minutter. Dårlig kvalitet!
Den flinke mand i kundeservice sørgede for at jeg fik et nyt hver gang, men jeg endte med et klumpet og grimt silikone-cover, som ikke er nær så pænt som det fremstår på hjemmesiden, og også kostede mindre end det oprindelige. Øv, så nu vil jeg købe et cover fra en anden side :(

Workoutshop

Hurtig ekspedition

Hurtig levering, desværre passede tøjet mig ikke. Var imponeret over så hurtigt jeg fik mine penge tilbage - andre internetfirmaer forhaler processen, men jeg fik hurtig besked om at de var overført.

NiceHair

Super

Havde købt rabatkupon og fik faktisk mere rabat, end jeg havde regnet med. Rimelige priser, super produkter og hurtig levering. Jeg er yderst tilfreds :)

E-Voks.dk

God service

Et ghd-glattejern købt hos e-voks for knap to år siden gik i stykker. Uden diskussion eller vrøvl fik vi det byttet til et splinternyt. Det er god service, og ikke noget man altid oplever som forbruger, så vi er glade :)

SAXO.com

Perfekt

Har kun godt at sige om Saxo - laveste priser, ingen fragt og hurtig levering!

SmartGuy.dk

Effektivt

Super hurtig levering uden problemer.

Birgitta Herskinds profile

profile image of Birgitta Herskind
Birgitta Herskind
Reviewer
Female, 1964
Virum, Denmark

About