Tim Jeppesens profile

Reviews (6)

sunglassesshop.dk

God side, ingen problemer her..

Jeg har lige købt mig et par solbriller hos Sunglassesshop. Jeg er meget tilfreds, pakket pænt ind og jeg fik en bærepose med :), store udvalg af solbriller til gode priser. Selve handlen gik smertefrit, leveringen var hurtig. Vil helt klart anbefale hjemmesiden, og jeg vil helt sikkert benytte mig af siden igen.

Tuesday, May 21, 2013

Reply from Sunglasses Shop Danmark

Hej Tim

Tak for den flotte anmeldelse. Skønt at det hele gik som det skulle. Håber, at du er blevet lige så glad for dine solbriller. Vi ser frem til at handle med dig igen.

Rigtig god sommer!

Med venlig hilsen
Christina

Av-Cables.dk

hurtig levering

Bestilte et kabel den 21/6 om aften fik pakken den 23/6 så det var dejligt hurtigt, vil helt sikkert handler hos dem igen

Bilvask.Nu

fremragende service

Helt sikkert et sted jeg vil handle fremover, fremragende service med hjælp på at vælge de rigtige produkter, som bare virker, fik vaskedt 2 biler her i påsken som bare skiner lækkert

daekonline.dk

Gode priser.

Bestilte vinterdæk som blev lev. til min arbejdsplads kunne ikke være nemmer, også var de billiger en andre steder

Landberg

godt

bestilling gik fint og der var ikke nogle problemer, de tider der stod under varen passer, men syntes godt de kunne ha pakket det lidt bedre ind, da min pakke var der revet et hul i + at den indpakningen pærene ligger i var gået helt istykker heldigvis var der ikke skert nået med pærene,(det kan så osse være GLS der har været lidt hård ved pakken) men nok ikke sidste gang jeg handler hos Landberg.

SmartGuy.dk

perfekt

alt gik som det sku, hurtigt

Tim Jeppesens profile

profile image of Tim Jeppesen
Tim Jeppesen
Reviewer
Male, 1978
Ringsted, Denmark

About