PAs profile

Reviews (6)

Flygstolen

VARNING

Varning för Flygstolen.
De och deras tjänster är ett stort skämt. Att boka och beställa avbeställningsskydd mm går visserligen bra. Klart det gör det. De vill ju tjäna lättförtjänta pengar. Deras avbeställningsskydd är, som sagt ett stort skämt.
Skickar in två läkarintyg. Ett intyg på att resenären måste vårda en sjuk medlem i familjen och ett intyg på vem som var sjuk.
Efter lång väntan kom ett mejl att man inte godkände resenärens intyg.
Efter telefonsamtal, med låååång väntetid, vill man inte ens tala om intyget gällande den sjuke.
Sänder då in deras egen blankett som läkaren intygar vem som är sjuk och behöver speciel omvårdnad. Man svarar till slut att man inte tror på det intyget och att beslutet gäller. Den sjukes intyg vill de inte diskutera inte diskutera nu heller och struntar helt i det.
En läkare som träffar den som är sjuk kan bedöma bättre om föräldern behöver vårda sitt eget barn.
Jag kommer varna alla vänner för Flygstolen och sedan för de det vidare.

Tele2

Jobbigt

Bor i ett Tele2 hus och har internet, tele och TV genom Tele2.
Det enda som funkar bra är TV. Telefon bytte vi till bredband och det blev kaos och likaså med internet. Det gick många och längre tider det inte gick att ringa till eller från oss. Internetuppkopplingen gjorde jag PTS test på och den var 0,2 Mb. Sämre än sämst. Fick ringa många, många gånger. Problemen fortgick närmare ett halvt år och kan fortfarande dyka upp.
De ringer stup i ett och vill sälja andra tjänster men jag förklarar att om jag inte bodde i ett Tele2 hus skulle jag INTE vara kund hos dom.
Ibland säger deras säljare så mycket dumma saker så jag blir skit*********.
Rekommenderar inte Tele2 Bredband

Tretti

Bra för ryggen

Köpt ett ryggstöd med massage. Den är verkligen bra (så här långt). Har använt den några veckor och det känns skönt att bli masserad, har somnat några gånger.
Har även provat en massagedyna för nacken och axlar men den var inte bra. De klämmer för hårt.
*Rekommenderar ryggmassage*

Blocket

Den som letar den finner

Att leta på blocket är som att gå på auktion. Ibland finns inget. Har flera gånger hittat det jag sökt och fått det till en billig peng. Finns de som försöker luras, men det finns överallt, så man får kolla på plats först. Är nöjd med blocket

Cdon

Bra service

Lätt beställa och snabb leverans. Artiklar som restnoteras eller bevakas kommer efter några dagar. Mycket nöjd med cdon
Rekommenderas

ABC-Gruppen

Lovar mycket

Väntade på skolfoto i en evighet och när de kom var de defekt. Ringer och påtalar detta och dom ska skicka nya foton under veckan. Väntade en vecka, två veckor, tre veckor o.s.v. Ringer igen och dom säger att det var ett internt kommunikations miss och dom ska skicka nya foton om några dagar. Skolkatalogen skulle man också skicka. Efter några veckor kom nya foton. skolkatalogen har vi väntat några månader på. Har skickat mejl men inget svar. Har ringt men växeln är stängd pga något möte. Kanske ett krismöte. Man skyller på hög belastning, men det finns bemanningsföretag att anlita. Synd att jag har betalat redan. Nästa gång betalar jag när hela leveransen har kommit. Ja, Jag kan inte rekommendera abc gruppen.

PAs profile

profile image of PA
PA
Reviewer
Male, 1956
Eskilstuna, Sweden

About