Valsadors profile

Reviews (9)

Coolshop

Anbefalles!

Billig og hurtig!

avXperten.dk

Perfect!

Perfect as usual, 1 day delivery.

www.computersalg.dk

Perfect as always!

Good prices, fast delivery and excellent tracking service. It can never get wrong with computersalg!

Kamerashop

Perfekt!

Jeg har bestilt en kamerataske kl 11:00 og fik besked (email & sms) til track og trace hos postdanmark kl. 12:00! Jeg fik varen dagen efter. Anbefales!

Friday, October 1, 2010

Reply from Kamerashop.dk

Mange tak, god fornøjelse med den.

E Kamera

Totally unprofessional

Don't be bothered with them, very unprofessional. Ordered a camera bag that supposed to be delivered within 2 days. After 5 I wrote and asked them what is going one with no reply. I finally wrote them again after one day and asked my order to be canceled. This time they answered to confirm my cancellation (!).

Midtdata

Super!

Billigt og hurtigt!

Travelstart

Kæmpestor Snyderi!!!

Same story. Selv om jeg var sikker på at jeg havde fravalgt afbestyllingsforsikring det gjorde det faktisk ikke (de sætter det på igen lige før man betaler!). Så fik jeg en forsikring til 269 kr.!! som jeg vil ikke have. Jeg køber alle mine ting på nettet (billeter, electronic, etc.) de sidste 6 år og den er det første gang jeg blevet bedraget sådan!! HOLD VÆK!

Bent Holm Madsen found this review useful

Godigital

Super

Godt pris, super hurtig levering. Anbefales!

Monatel

Spild af tid

Jeg har bestilt en SE mobil for 10 dage siden og jeg har stadigtvæk ikke modtaget den (selv om der står "på lager" og leverings tid 1-4 d.)
Efter jeg har læst alle de her bedømmelse, har jeg besluttet at annullere ordren. Jeg handler altid på nettet uden problemer og jeg synes den her monatel ting er bare spild af tid.

Valsadors profile

profile image of Valsador
Valsador
Reviewer
Denmark

About