M. H. Jensens profile

Reviews (19)

Ipixen

Hold fast det var nemt, hurtigt og helt i top.

Kære læsere.

Jeg har benyttet mig af denne butik til køb af både streamer og banner, besøgte en del hjemmesider/butikker inden valget faldt på denne og jeg må sige at det var utrolig nemt at lave da de har deres eget design program tilsluttet.

Mulighederne for lige præcis det banner eller den streamer, som du står og har brug for er der.

Bestilling og levering af emnerne fungere som det skal.

Jeg benytter mig helt sikkert af deres hjemmeside/butik igen næste gang.

Venlig Hilsen

En tilfreds kunde

ShopWithSocks.com

Nemt, hurtigt og ufattelig billigt - Gid alle virksomheder var sådan.

Kan helt klart anbefales til dig, som læser denne anmeldelse.

Jeg har handlet hos dem flere gange og det går altså bare som det skal med bestilling, forsendelse og mht modtagelse så er det jo op til dig at være hjemme.

Jeg køber kun strømper fra jer, så længe de (I) beholder de store størrelser, hvilket jeg længe har syntes var et problem for andre at levere til en fornuftig pris - tak for det.

Har allerede anbefalet jer til omgangskredsen og familien. :-D

Endnu en gang tak.

Medshop

SÅDAN!

Det kalder jeg skisme en service der vil noget.

Skrev til deres kundeservice den 2/7-13 tidligt om morgenen, omkring et produkt jeg stod og skulle bruge, som jeg ikke rigtig kunne finde.

De svarede ganske kort tid efter med et tak for henvendelsen, samt et link til lige netop det produkt, som jeg skulle bruge.

Jeg bestilte produktet med det samme, da prisen var ganske god.

Dagen efter, dvs den 3/7-13 fik jeg en mail om, at jeg kunne hente min pakke på den nærliggende pakkeshop.

Fantastisk kundeservice, responstid og leveringstid, handler der helt klart igen næste gang og kan selvfølgelig også anbefales til jer andre derude.

Tak.

Club Matas

Meldt ud og optjente points slettet.... Helt uden at have bedt om det!

Hmm, kan jo desværre se det er sket for rigtig mange og så skete det også for min kæreste og jeg, ej hvor er det bare ærgerligt.
Personligt kan jeg jo så spørge ind til om det evt. har noget med det "indbrud" på jeres lager tidligere har noget med alle de udmeldinger at gøre, evt at de er kommet i besiddelse af vores kundenumre osv da vi bestilte vores gaver?
Det var jo den "undskyldning" vi fik da vi kom efter vores gaver, trods det vi havde fået en email omkring at de klar til afhentning.
Håber virkelig at I får rettet op på det her og at vi får vores medlemsskaber og point tilbage, som de var før.

Monday, January 21, 2013

Reply from Matas Webshop

Hej M. H.

Selvfølgelig får du dit medlemskab og alle dine point tilbage. Det er dine, og dem kunne vi ikke drømme om at tage (med mindre at de udløb). Men der er desværre sket en super ærgerlig fejl, og alle medlememr har fået en mail om, at de er blevet meldt ud. Vi undskylder mailen mange, mange gange.

bedste hilsner fra
Club Matas

Inkclub

5 dages leveringstid.... DET kan I gøre bedre...

Bestiller en printerpatron og efter deres eget "leveringssystem" skulle denne være leveret i fredags, desværre modtager jeg først en afsendelses bekræftelse om fredagen, så det med 3 dages leveringstid, det holder vist ikke helt stik.

Har i dag 5 dage efter jeg bestilte printerpatronen modtaget den, desværre skulle jeg bruge denne i weekenden, så måtte købe en anden ved anden forhandler, dyr affære.

Næste gang køber jeg enten 1 uge før ibrug tagning eller hos anden forhandler.

Postdanmark

Synes bestemt Post Danmark kan gøre det bedre...

Jeg bestiller en pakke på internettet, de skriver at jeg vil modtage pakken dagen efter. Post Danmark fortæller mig et sted mellem klokken 14:00 og 21:00, super tænker jeg. Klokken 13:45 tager jeg hjem for at være der når pakken ankommer, men ser på min smartphone, at jeg klokken 13:15 har modtaget en mail fra Post Danmark, hvori de skriver at de har forsøgt at aflevere min pakke, men uden held da jeg ikke var hjemme. Senere på aftenen modtager jeg en ny mail, hvori der står, at jeg skal afvente indtil jeg vil modtage en ny mail omkring afhentnings stedet og tidspunktet, samt at jeg skal huske "anmeldelsen" som jeg har modtaget i min postkasse, MEN der lå ingen "anmeldelse" i min postkasse. Modtager en ny mail dagen efter kl 9:45, et kvarter før posthuset åbner, om at jeg kan hente min pakke. Trods den manglende anmeldelse tager jeg alligevel afsted. På posthuset møder jeg imødekommenhed og får derfor udleveret min pakke, dejligt. Dagen efter, dvs 2 dage efter jeg skulle have fået min pakke leveret, modtager jeg et brev fra Post Danmark, hvori den "anmeldelse" som posten skulle have haft lagt i min postkasse. Hvilket jeg synes er dårlig service fra en virksomhed der ellers har gjort det godt, derfor er mit valg også 2 stjerner, fordi det kan de gøre bedre.

www.ink100.dk

Defekt printerpatron, dog hurtig respons og levering af ny. :-D

Hej.

Ja I undrer jer sikkert over hvorfor 5 stjerner, når printer patronen var defekt, men det gør jeg, fordi jeg skrev til Ink100 i onsdags, at den var defekt og allerede dagen efter modtog jeg en ny printerpatron 100% omkostningsfrit for mig.

Tak for den hurtige respons og printerpatron.

Mvh. M

Wednesday, November 7, 2012

Reply from iBob

Kære M. H. Jensen.

Først og fremmest vil vi gerne beklage den dårlige oplevelse, du har haft med at handle hos ink100.dk, og vi sætter stor pris på din feedback.

Vi er kede af, at vi i dit tilfælde ikke har været i stand til at levere dine varer dagen efter din bestilling. I langt de fleste tilfælde har vi dag-til-dag levering, men i dit tilfælde oplevede oplevede vi desværre, at det tog længere tid end forventet, at få dine varer på lager og sendt afsted til dig. Dette skyldes, at de bestilte varer var i restordre hos vores leverandør. Dette beklager vi naturligvis, og vi har allerede taget kontakt til vores leverandør og gjort opmærksom på problemet. Som et lille plaster på såret vil vi gerne give dig gratis fragt på dit næste køb hos Ink100. Alt, du skal gøre er at sende en e-mail til info@ink100.dk og henvise til dette svar på din anmeldelse.

Vi beklager endnu en gang din mindre gode oplevelse og håber alligevel, at du får god gavn af de printerpatroner, du har fået leveret.


Med venlig hilsen

Tobias
Kundesupportteamet
Ink100.dk

Proshop

Fordi I er som I er og behandler mig som I gør :-)

Denne online forretning tager man absolut ikke fejl af, så fra mig til alle jer der nu læser bedømmelser herinde, kan I roligt handle her, jeg har ALDRIG haft problemer, ej heller da min bærbar stod af, det gik også hurtigt med at få den lavet og sendt retur til mig.
Jeg har stort set altid handlet hos Proshop, som tidligere hed SHG og jeg handler der stadig, supporten og deres live chat er super god.
Når jeg får løn igen, bestiller jeg endnu et produkt hos dem, for de er butikken over dem alle, når vi snakker om elektroniske dele.

Med venlig hilsen - EN MEGET TILFREDS KUNDE

Ps. Super fedt at muligheden for selv at afhente ens varer er der. :-D

Erotik

Ekstrem billige, hurtig levering, ingen fejl i leverance.

Hej.

Denne webshop der forhandler al verdens ting indenfor den erotiske verden, såvel sex legetøj, som film osv, formår at sælge deres ting langt billigere end gadeprisen er og så er de tilmed hurtige mht leveringen, samt der er ingen fejl i det som man har bestilt.

Bestilte fredag den 30/12-2011 og modtog varerne med post danmark mandag morgen den 02/01-2012, det er altså i orden.

Denne webshop kan varmt anbefales af mig til andre og jeg vil helt klart handle der igen næste gang jeg står og mangler noget til at forsøde mig seksuelle univers med. :-P

Venlig Hilsen herfra.

Aldi

Medion er helt klart et mærke der er værd at køre til Aldi efter...

Medion er langt mere end kun et pc varemærke, med tiden har de udviklet så mange ting, grunden til denne anmeldelse er fordi at jeg synes I derude skal vide, at der ikke er grund til bekymring mht køb af deres Medion produkter, selv har jeg benyttet mig af det flere gange og fordelene er feks ved køb af en pc eller multimedia pc, at du får ekstrem meget for pengene, maskinerne er fremtids sikret og software mæssigt, dvs programmer osv er en sådan maskine også fyldt med.

Skulle der gå noget galt imod al forventning, så er deres kundeservice også i top hvad det angår, kan det laves, bliver det lavet, kan det ikke laves byttes der til nyt eller pengene retur.

Håber I der står og mangler en ny pc, vil tage min anmeldelse i betragtning når I skal investere i en sådan maskine til hjemmet.

Lidl Danmark

Anderledes er godt... Og de fleste ting er billige...

Står du en morgen, dag, eftermiddag eller aften og vil lave noget anderledes mad og eller dessert til dig selv eller måske også kæresten, så er Lidl helt klart et sted der er værd at besøge, for de har så mange andre ting i forhold til alle andre indkøbssteder.

Selv er jeg vild med at købe deres non-food produkter, primært værktøj og elektronik og til dags dato har jeg endnu ikke haft problemer med noget af det, jeg har endnu aldrig købt noget med produktions fejl eller lignende.

Så er du til anderledes mad end sædvanligt, elektronik eller værktøj, så er Lidl helt klart en butik der er værd at besøge.

Ser personligt frem til at skulle handle der igen.

ReaMed

Super god og hurtig ordre behandling...

Her er helt klart en virksomhed, der er til at stole på og som overholder deres leveringstider, samt det som du bestiller er det som kommer frem til dig i pakken.

Står du og skal bruge nogle af de ting, som kan købes via deres hjemmeside, så er du IKKE gået forkert, desuden har denne virksomhed meget meget mere end man lige umiddelbart skulle tro.

Om du har bevilling eller ej, så er deres service niveau det samme, så ingen grund til at være ikke usikker med at handle hos dem.

Det er tilmed let at finde det som du lige står og mangler og hjemmesiden er meget brugervenlig.

Kan helt klart anbefales af mig til dig. :-)

BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK

Meget hurtig levering...

Købte et par arbejdsshorts hos dem og havde det ikke været fordi posthuset klokkede i det havde jeg modtaget dem efter kun 2 dage, (kunne jo følge pakken med track and trace nummer) derfor synes jeg overskriften skal være hurtig levering, da de jo er uden skyld.

Helt klart et sted jeg vil anbefale andre og vil naturligvis købe der igen.

Inkclub

Super god og hurtig ordre behandling...

Det går godt nok hurtigt fra man bestiller her og til varen kommer frem, imponerende flot, det må man sige og det er tilmed de korrekte varer.

Kan helt klart anbefale denne side til andre brugere af internettet.

DAH

Super god service og respons tid fra opkald til ankomst

Personligt har jeg intet negativt at sige om DAH, selv har jeg haft dem i snart 9 år og jeg er godt tilfreds med den service som de yder, personligt valgte jeg dem frem for Falck, da begge mine forældre har haft DAH længere end jeg og der aldrig har været problemer.

De gange jeg har haft brug for deres hjælp har de været der indenfor 1 time, hvilket jeg synes er godt klaret.

Til dem der har haft problemer, kan jeg kun sige, at det er jo selvfølgelig beklageligt, men jeg tror at uanset hvor man handler og med hvem der handles, vil der altid være nogen der føler sig dårligt behandlet.

Vil helt klart anbefale DAH til andre. :-)

Henriette found this review useful

Eroticom

Super god og hurtig ordre behandling...

Bestilte 25-05-11 om morgenen og modtog varen 26-05-11 om morgenen.

Det kalder jeg service der vil noget.

Beklageligt andre har haft en dårlig oplevelse.

Selv vil jeg handle der til jeg oplever samme behandling som andre skriver de har fået, men indtil da ser jeg ingen grund til at andre eller jeg selv for den sags skyld ikke bør handle der igen.

Så tag chancen, det skader ikke. :-)

Desuden kan alle være uheldige og alle steder.

Mike Gustavsen found this review useful

Coolshop

Ovenud tilfreds.

Super billige priser, hurtig levering og god kundeservice, hvad mere kan man forlange. :-)

Handler der helt sikkert igen næste gang og fremover.

Kan helt klart anbefales til andre.

Emil Hansen found this review useful

Lavpris Laase

Fra bestilling til modtagelse - under 24 timer - super

Købte nogle dørgreb ved dem og må indrømme jeg er noget imponeret over de kom så hurtigt frem til mig.
Kan helt klart anbefale dem til andre, der gerne vil spare penge i fremtiden.
Handler der helt sikkert igen.
Tak for handlen.

Flightcases

Superb handel, levering og kundeservice.

Købte en Watercase Model 518 Laptop:
Skrev flere gange med dem for at være sikker på at det var den helt rette for mig at købe og er imponeret over den korte reaktionstid og de svar jeg modtog.
Købte så Casen den 3/3-2010 og modtog den allerede om fredagen den 5/3-2010, super hurtigt synes jeg, taget i betragtning af at den blev bestilt om eftermiddagen.
Tak for en god handel. :-)

M. H. Jensens profile

profile image of M. H. Jensen
M. H. Jensen
Reviewer
1979
Horsens, Denmark

About

Er en frisk ung mand i 30´erne, som synes at dette er en super god mulighed for at fortælle andre om ens egne købs oplevelser og håber da at flere og flere mennesker benytter denne hjemmeside til at blive mere sikre på det med handel online.

Lyt til hvad andre skriver, men tag selv en beslutning, det har jeg gjort flere gange og 9 ud af 10 gange er jeg komme ud med et positivt resultat selvom andre sagde noget andet, tag kun chancen hvis du tør.