Erik Friis´ profile

Reviews (11)

STARK

Fin betjening

selvom vi kommer til udsolgte vare får vi en god og hjælpsom betjening, det kan ikke forlanges bedre, søde og hjælpsomme. (Odense butikkerne)

Av-Cables.dk

Levering som lovet

Kan kun anbefales , da alt gik som smurt fra AV-Cables`s side.
God og hurtig ordrebehandling, priser der er fornuftige og gode produkter, Jeg glæder mig faktisk til at skulle handle med jer igen.
Bare trist at post DK ikke gider levere en lørdag, men det er jo en sag for sig.
M.v.h.
Erik Friis

avXperten.dk

God service

Fik varen hurtigt, som lovet.
Da der var en defekt på en af delene , en CD renseskive ringede jeg til deres afdeling for reklamationer, fik en meget fin betjening og der lå en ny skive i postkassen ret hurtigt efter. GODT gået.
Kan kun anbefales
M.v.h.
Erik

Nemoware

Hurtig Levering

Nemt og hurtigt at handle her, kan kun anbefales, hvilket vi også gør.
M.v.h. Erik :-)

WilliamDam.dk

Flot

Fik varen hurtigt ,bestilte Mandag aften, fik leveret med post DK. Onsdag formiddag.
God fornuftig pris, fint emballeret, så jeg kan kun anbefale dem til andre.

Happiimobil

Fuld tilfredshed med en seriøs udbyder

Vi kom til Happii via et kundeforhold hos hedengangne PUNKT 1, det har vi kun haft gode erfaringer med . Vi har anbefalet HAPPII hos alle der gider høre på os , så det er blevet til en del nye kunder . Det er rart når man har anbefalet HAPPII og bagefter høre at der er stor tilfredshed, ikke mindst med dækningen, det er der flere der har haft problemer med hos tidligere udbydere, når man samtidig høre at alt er forløbet fint ,god service , billigt , og alle er så tilfredse at de også anbefaler HAPPII til deres omgangskreds bliver man jo selv glad. Vi har oplevet at der har været så stor tilfredshed at vi ligefrem er blevet takket fordi vi har anbefalet HAPPII.
Så HAPPII kan kun anbefales også fremover.
Annelise & Erik

Punkt1mobil

Billig uden Bøvl.

Jeg har haft telefonab. hos punkt 1 næsten fra starten og aldrig haft nogen problemer altid billig. Hos andre er det sjældent man kan køre uden mindsteforbrug , her skal man bare bruge for 10 øre ( 1 sms. ) så er der ingen gebyr, FLOT .Fin side hvor man kan kontrollere sin konto m.m. Har der været noget man var i tvivl om får man altid et fornuftigt svar, kan kun ANBEFALES. .

Postdanmark

Ret skal være ret

Denne gang var leveringen i top , T & T virkede efter hensigten da den blev ført ajour , så vi ikke blev vildledt men var klar over at pakken VAR klar til omdeling .

Getmore

En fornøjelse at handle her igen

Selvom det denne gang var småting jeg havde brug for ( 10 DVD skiver ) til en billig pris Kr. 29 blev varen leveret hurtigt uden hverken gebyr eller fragt/porto en god service så der er ingen tvivl om hvor der skal handles næste gang
BLIV VED DETTE KONCEPT.
Med venlig hilsen.
E. F.

Coolshop

ORDHOLDENDE

En oplevelse af de gode.
Hjemmesiden er bygget fint op, nem at overskue,nemt at finde produkterne i ALFABETISK orden, simpelthen super.
Hurtig at handle,gode priser,hurtig levering.
Prisen er prisen,ikke noget med gebyrer og andre ekstra udgifter FINT
Kan kun anbefales til andre.
Post Danmark har som sædvanlig et problem , DE leverer ikke til tiden,når vi kan se ordren er ekspederet og hvornår den er afsendt overskrider P.D. tidsfristen.Men det er jo ikke COOLSHOPS fejl,så når der skal købes spil næste gang bliver det her.
E.F.

Befro

God stabil levering

Købte en god kvalitetsvare fra Lowepro til en attraktiv pris ,uden tillæg af hverken det ene eller andet opfindsomme gebyr og fik leveret det fragtfrit,helt i top. Varen bestilt Lørdag og leveret Tirsdag. Mail med link til T.T. alt virker fint. Så det kan kun anbefales at handle hos Befro.

Erik Friis´ profile

profile image of Erik Friis
Erik Friis
Reviewer
Male
Denmark

About