Marijke Bosmas profile

Reviews (6)

HM

Quality and deliverytimes

The quality is poor, on the pictures it looks amazing, but when you receive your order some things are really ugly and not a good quality.
The delivery times are something to be shamed about. And your order is not delivered at once, ok that can happen, but i sometimes get 3 deliveries from one order!

Thuisbezorgd.nl - Online eten bestellen

Super

Erg goed! Handig!
Er mogen alleen wat betere reviews van restaurants komen.

iBOOD.nl

Toppers!

Leuk concept, leuke producten over het algemeen. Mag wat meer variatie!

Tegeltjes

Service kan zeker beter!

Ik heb afgelopen woensdag een bestelling gedaan. Vandaag is het tegeltje geleverd. Ik verwachte echter eerst een digitale proefdruk, waar ik om heb gevraagd tijdens het bestelproces. Het tegeltje heeft een grote kras, en de tekst is niet mooi uitgelijnd. Hierdoor besloot ik een mail te sturen. Ik kreeg meteen een antwoord met de tekst; 'Dit zullen wij bij een volgende bestelling doen. Wij proberen geen zinnen te onderbreken, snapt u?'. Ik werk al jaren op het gebied van klantenservice dus door de zin ''snapt u?'' kreeg ik meteen kippenvel!! Er wordt in de email geen woord gerept over de kras die op het tegeltje zit! Ik heb hierop meteen geantwoord, zonder een antwoord.

Skytours

Onaangename verassing in de bus

In egypte werden we opgewacht door bussen bij het vliegveld. In de bus werd ons verteld dat we per persoon 25 euro moesten betalen...20 voor het visum en 5 voor de service?!?!?!?!?!?!?!? als je dit niet ter plekke betaalde kreeg je je kamer niet (want ze hadden onze reserverign voor het hotel bij binnen gaan naar de bus afgenomen)....dus je moest wel!
Maar dit is never nooit door Sky tours gemeldt tijdens het boeken!!!

Bakker Hillegom B.V.

!!!

Ik heb helemaal geen problemen met bakker (tot nu toe). ik heb een paar bestellingen online geplaatst...jah het komt niet binnen 5 werkdagen binnen zoals bij andere webshops....maar ik denk dat dat niet mogelijk is ivm de aard van het product...ik zal iig volgend jaar weer wat bestellen!

Marijke Bosmas profile

profile image of Marijke Bosma
Marijke Bosma
Reviewer
1985
Netherlands

About