Björn Nyströms profile

Reviews (3)

Inet

Superbra sida för datorkomponenter!

Har handlat mycket från inet.se och kan inte annat än rekommendera sidan. Leveransen är snabb, kanonbra service som även är mycket hjälpsam (fick hem fel objekt vid en beställning, men efter ett samtal med support var detta fixat, dagen efter hade jag rätt vara i hand) samt en mycket enkel & snygg sida att använda.

Köpte nyligen en fläkt från sidan (juletid), beställningen gjordes ca 18:15 och bara 1h efter fick jag ett SMS som talade om för mig att varan var redo för att postas. Dagen efter vaknade jag runt 11:00 -> 12:00 av ett SMS som sade att varan fanns att hämta ut. Mycket snabb leverans, vilket gör mig nöjd!

Flera olika betalsätt samt leveranssätt finns att välja mellan, så det borde passa alla. Sidan får en 5/5, då den är suverän!

Cdon

Billigt, Bra, Enkelt.. men segt som tusan!

Har handlat på CDON tidigare, dock enbart mindre beställningar, vilket har gått utan några problem. Men nu såhär kring juletid när man behöver ha sina produkter i hand så fort som möjligt blir självklart lagret överbelastat vilket resulterar i en väntetid på 6 dagar. Inte nog med det så var supporten halv kass, som självklart svarade på mina frågor med automatiska svar. Var inte för ens på 3;dje supportfrågan som jag fick ett vettigt svar.

Dock så kan jag inte rata CDON för mycket, då de hade underbara erbjudanden som jag inte kunde stå emot. Sidan är även lätt att navigera i samt att rabattkoden som jag använde satt fint. Dock så har leverans och support även stor betydelse, men eftersom det verkar vara ett temporärt problem så får sidan en 4/5 utav mig.

Slutord: Rekommenderar CDON.com, men behöver man ha sin beställning direkt och det är en större högtid; då skulle jag föreslå en annan sida.

Coolingstuff

Bättre sida i Sverige går inte att finna!

En sida som denna är precis vad man är ute efter. Hade lite problematik med leverans till en början, men fick det förklarat för mig via support på en söndag (inte helt fel!). Mycket snabb respons via mail samt raka och ärliga svar.

Fick hem sakerna utlovat datum i en fint packad låda. Öppnade lådan för att upptäcka att extra saker var medskickade gratis(!), vilket enligt mig är väldigt uppskattat. :) Även fast jag använt en redig rabattkod.

Sidan var i sig enkel att navigera samt att förstå samt att priserna och utbudet av varorna är mycket bra. Simpelt att lägga beställning med alla de diverse leverans/betalnings sätt som går att välja på.

Kan inte annat än att rekommendera sidan till alla som letar efter vattenkylning (eller diverse andra saker som finns på sidan). 5/5!

Björn Nyströms profile

profile image of Björn Nyström
Björn Nyström
Reviewer
Male
Sweden

About

Summering om mig på 1 ord; Datanörd. Därav kräsen som fasen på att produkter som inhandlas är i top notch kvalité samt att saker levereras i god tid.