Nicolas Kjærstrup Hansens profile

Reviews (20)

GULDNUMRE

Perfekt

Ganske udmærket, alt som det skal være ;-)

YouSee

Ringe service, men super fede produkter!

Jeg er SÅ tilfreds med alle YouSees produkter, det er længe siden jeg har været medlem hos af et TV- og bredbåndsselskab, hvor jeg virkelig følte at de tilbød havde alt hvad jeg behøvede. Det får jeg hos YouSee, og produkterne holder hvad der blevet skrevet/sagt. Og KÆMPE plus til sammenordningen med Onfone samt lanceringen af YouBio, thumps up for de to nye bonusser!
YouSees service kan dog godt forbedres i MEGET HØJ GRAD. Selve konsulenterne er sådan set flinke nok, men bør få et ekstra kursus i deres arbejde. Stor ros til Malene H, team leder i support, som var nødt til at overtage sagen med det meget ringe, kedelige og månedlange forløb jeg havde været udsat for. Skulle jeg bedømme YouSee ud fra min tilfredshed den dag i dag, ville de dog få 4/5 stjerner.

Jeg er lidt små irriteret på YouSee af to årsager den dag i dag. Først og fremmest er jeg er UTROLIG SKUFFET og yderst irriteret over, at de har besluttet YouSee Playeren skal nedlægges. Simpelthen for skod altså! Dernæst kan jeg simpelthen ikke fatte, at den mobile version af YouSee Musik har været lanceret i to måneder, og den er endnu ikke lanceret til Windows telefoner? Det er jo lidt til grin :)

Monday, February 25, 2013

Reply from YouSee A/S

Hej Nicolas

Tak for din anmeldelse.

Det er dejlig at høre, at du er tilfreds med alle dine YouSee produkter.

I forhold til vores kunderådgiveres kompetence niveau, vil vi rigtigt gerne have en uddybende forklaring på hvad det er, som du mener at vi kan gøre bedre på dette område. Hvis du har lyst til dette, må du meget gerne sende dette til isupport@yousee.dk, med dit kundenummer eller adresse, så jeg kan gå videre med det til de uddannelsesansvarlige. Din ros er givet videre til Malene.

Venlig hilsen
Kasper

Nelly

Vanvittig uhjælpsom og sløv kundeservice

Har aldrig oplevet en så sløv kundeservice. Der sker bare ikke en dyd i min sag, som indtil videre har varet over 14 dage. Når sagen er afsluttet, deler jeg den hele herpå.

Men magen til sløv kundeservice og egentlig også ret ligeglad kundeservice, det skal man lede længe efter. De stiller spørgsmål som allerede er besvaret og bliver ved med at udsætte tiden for, hvornår de vender tilbage til mig.

Synes også det er meget mærkeligt, at jeg som skriver dansk, får svar retur på svensk af højeste grad, når jeg vælger afdelingen for danske kunder.

Bibob.dk

Bibob informerede mig ikke om at de låser deres iPhones

Men som om at det ikke var dårligt nok, så har jeg 5 gange bedt dem om at afreseverer det som de har reserveret på min bankkonto, men der sker intet hver gang (blev først afreseveret efter en hel måned!)
Har efterhånden haft Bibob i røret 20 gange, og enkelte af medarbejderne er simpelthen så søde og hjælpsomme, men de fleste af dem, er nogle medarbejdere jeg slet ikke kan forstå er blevet ansat, de aner jo knapt nok hvad ordet service betyder. De er så sindssyge ligeglade med kundens problem og vil egentlig gerne bare videre i teksten. Derudover har Bibob også en forfærdelig ventetid både pr. telefon men i den grad også via mail, det er de er 100 år om at besvare. Bibob er generelt bare et fuldstændig uoverskuelig firma at være kunde ved. De er også ret dyre når det ankommer til pakkepriserne, men de har gode priser på mobiltelefoner. På trods af overstående oplevelse valgte jeg at købe en iPhone 5 på afbetaling. Allerede fra starten var der problemer med det. Jeg er blevet lovet, at mit kort ville være tilmeldt automatisk betaling for min afdrags-telefon, men pludselig får jeg en mail om jeg er i minus. Synes det lyder mærkeligt, så jeg vælger at logge ind på Mit Bibob, men den afviste hele tiden mit login (brugernavn og kode). Jeg henvender mig så til kundeservice (endnu en gang), hvor de sagde at jeg skulle taste mit CPR nummer, fordi jeg havde opsagt mit mobilabonnement. Det prøver jeg så, men det virker heller ikke. Det opretter medarbejderen Simon så en sag på...

4-5 dage senere får jeg så svar fra en Nanna, som skriver "Vedr. din sag, så skyldes det at du er opsagt kunde, og derfor skal man logge ind med sit CPR nummer, så virker det!". Øh, søde mennesker - nej, det gør det ikke, og det var jo netop derfor der blev oprettet en sag på det til at starte med! Sover I derinde???

Når, men de fik tilmeldt mit kort igen og dette er forløbet fint i flere måneder, da hammeren så endnu en gang falder. Jeg får pludselig et brev fra inkasso vedr. manglende betaling på mine afdrag og straks går alarmklokkerne i gang.
Jeg ringer´straks til Bibob og får fat på Anna den mest uhjælpsomme og kyniske medarbejder jeg længe har talt med. Jeg spørg hende hvordan det er gået til og af eller anden årsag er mit kort "hoppet fra" forklarede hun. Jeg sagde fair nok, men hvorfor er jeg kommet til inkasso. Hun fortæller mig så, at Bibob har skrevet flere mails til mig omkring dette. Jeg spørg så hvilken mail de har sendt den til, da jeg intet har fået. Hun informere mig om at de har sendt det til min gamle mail, som jeg har bedt dem om at rette flere gange og sidst er blevet lovet at den var blevet rettet. Den mail jeg registrerede hos dem i sin tid, har jeg ikke længere adgang til, og hvis man kun er kunde hos dem med mobiltelefon og ikke mobilabonnement, så kan kunden ikke selv rette mailadressen. Dette informere jeg hende om, men det mente hun stadig ikke var deres problem, hvortil hun straks udbryder "Jeg kan se vi også har sendt dig to breve!". Det undres jeg mig rigtig meget over, da jeg aldrig har haft problemer med at modtage min post før, hverken fra dem eller nogle som helst andre. Hun fortæller, at de heller ikke har fået brevene retur, så alt i alt lidt mystisk, men jeg personligt må indrømme at jeg tror det er dem som har lavet totalt rag i den - det er i hvert fald noget de har bevist at de kan finde ud af.

Hun sagde meget koldt at hun ikke kunne hjælpe mig yderligere, og at hun ikke ville lave en sag på det, da det alligevel intet ville hjælpe. Øv - så nu sidder jeg med en kæmpe inkasso regning, på den mest uretfærdige måde.

Aldrig mere Bibob :-(

ymobile ApS

Forfærdelige dage som kunde

Hverken Telenor eller TDC har netværk på min adresse, så jeg opsagde mit abonnement.
Og da de så af en eller anden årsag ikke har opkrævet mig abonnement imens jeg var kunde, sende mig efterfølgende en regning. Det synes jeg ikke er i orden at gøre på den måde, de bør sgu da trække mit abonnement da jeg blev kunde hos dem, ikke en måned efter jeg har flyttet selskab. Mit syn på Ymobile er, at det er et selskab som ikke har styr på en skid, og det virker meget amatøragtigt og ufærdigt. Aldrig mere uoverskuelige yMobile.

Viaplay

Godt

Jeg kan ikke sætte en finger på Viaplay, udover deres ufattelige lange ventetid til kundeservice og deres ultra lange behandlingstid på mails. Det synes jeg de skulle tage at forbedre!

Wednesday, November 14, 2012

Reply from Viaplay

Hej Nicolas,

Tak for din anmeldelse.

Vi får i øjeblikket langt flere spørgsmål til Viaplay og vores indhold end forventet. Det er vi rigtig rigtig glade for, men det betyder desværre nogle af vores kunder indimellem venter lidt længere end normalt på svar.

Vi arbejder på så hurtigt som muligt at få svartiderne ned på vores mails ved både at forbedre kundeservice og udvide med mere personale.

Fortsat god dag !

Med venlig hilsen

Viaplay

TELMORE

Ikke i orden

Sender rykker på 100 kr, via brev på betaling, uden at varsle pr. mail/sms først, som de skal.
Når jeg så ringer til kundeservice, hænger man forbandet længe i kø og du får bare af vide "der er 9 eller flere i køen" - fortæl forhelvede om jeg er nummer 12 eller nummer 45, så jeg ved om jeg skal hænge på? Efter 25 minutters ventetid, taler jeg med en rigtig sød og hjælpsom pige, som fjerner de 100 kr. i gebyr og beklager dybt, at I ikke have varslet mig først, for det kunne hun godt se.

Monday, November 5, 2012

Reply from Telmore A/S

Hej Nicolas.

Jeg er glad for at høre, at du har talt med vores kundeservice, og at I har fået løst sagen.

Jeg synes det lyder meget mystisk, at vi ikke først skulle have sendt dig advarsler på mail, og jeg beklager eventuel forvirring deraf. Vores telefonsystem er ikke sat op til, at kunne fortælle præcis placering i køen og ventetiden du har oplevet er unormal, men skyldtes, at der har været fejl hos DIBS der håndterer vores betalinger. Derfor var der ekstra mange kald til os, og ventetiden for dig blev lang, det beklager.

Skulle der være dukket andre spørgsmål op, siden du har talt med vores kundeservice, er du velkommen til at sende mig en mail på trustpilot@telmore.dk

Med venlig hilsen
Trine, TELMORE

Smartdrop

Smartdrop

Hjælpsom kundeservice. Dog er Smartdrop ufattelig langsom til at komme med updates på hvad der sker i flowet og så er de meget gode til at glemme at informere om netop de ting, jeg bør få af vide. Og så synes jeg det er noget mærkeligt noget, at samarbejdet med Onfone er holdt op. Jeg synes også det er rigtig skod, at man SKAL kontakte kundeservice for at annullere en ordre i tilfælde af, at have valgt en forkert telefon, fortrudt køb el.lign. Det bør kunne klares på sin egen Smartdrop profil.

Aldi

Aldi !

Min mor og jeg var i aldi, da vi når til kassen lægger vi nogle krukker på disken. Rullebåndet gik pludselig så stærkt at krukken vælter ned på gulvet og smadre. Her siger ekspedienten "Her er en fejebakke, kan I så feje op efter jer - og jeg kan kun love jer for I får lov til at betale!". Aldrig nogensinde har jeg oplevet en ekspedient tale sådan der. Jeg tog fejebakken og fyrede den pænt tilbage og sagde hun skulle holde sin kæft og lære ordet service. Tog så fat i chefen og forklarede ham hvordan hun havde talt, hvor han så sidder og siger at sådan tror han sgu ikke på hun har talt, selv om der var 2 andre kunder der sad og bekræftede det! Det er Aldi Baltoppen, fy forhelved en lorteforretning!

BIVA A/S

Fuck Biva!

Mig og min mor har været ude i Biva Frederikssund og købe et tv bord og en sove sofa. Vi betaler og kigger på "kontrakten" hvor der står at der kun er 1 fragtmand hvor min mor så siger at hvordan skal han kunne bære det op da vi ikke kan hjælpe (hun har dårlig ryg og jeg har ikke haft mulighed for at være hjemme den dato de ville levere) hvor han så siger "det er da intet problem, vores fragtmænd er oplært i det hele, de kan have alt bag på ryggen hvor vi siger jamen okay, hvis det er sådan så det vel fint. Vi betaler 450 for fragt af sofa og tv bord. Sofaen var først hjemme d. 5. september og vi kunne ikke få tv bordet før, medmindre vi betalte fragt 2 gange. Vi tænkte skidt pyt, selv om vi faktisk sagtens kunne have tv bordet i bilen. D. 2. september bliver vi ringet op og får af vide at vores tv bord er udsolgt. Det synes vi bestemt ikke var i orden eftersom vi havde reserveret de der var tilbage i butikken helt tilbage i midten af oktober, vi fik tilbud i hvid og meget mere men det ville vi ikke have, men til sidst endte det med vi fik tilbudt det der var til udstilling i butikken for bare 300 hvor det normalt kostede 1499 og det sagde vi så ja tak til og skulle så hente de pengene fik tilbage nede i butikken.. men som om det ikke var nok...
D. 5. september kommer 1 fragtmand hvor min mor er hjemme han banker på og siger hun skal komme ned og hjælpe da han ikke har mulighed for at bære én eneste ting op på egne ben og da min mor som sagt har dårlig ryg er det jo ikke i orden, men hun hjalp så med tv bordet. Da de nåede til sofaen kunne de ikke få den op, min mor havde for ondt i ryggen. Fragtmanden siger så "jeg har monster travlt, jeg er nødt til at køre sofaen tilbage til lageret" hvor min mor så siger at sådan må det være. så ringer hun til biva kundeservice og forklare at ekspedienten har lovet os at vi ikke skulle hjælpe med at bære dem op og at fragten selv ville styre det. DE SAD FANDME OG SAGDE DIREKTE I HOVEDET PÅ MIN MOR, AT HUN LØJ OG SÅDAN VILLE DERES EKSPEDIENTER ALDRIG SIGE, hvor der bliver diskuteret hæftig igennem med "Sabrina" fra support. Jeg ringer så ind dagen efter d. 6. september og får søreme fat på Sabrina som sidder og siger at sådan har hun aldrig talt til min mor bla bla bla og det er jo løgn, men det lod jeg lægge og ville frem til den sofa. Det der blev fundet frem til var en undskyld og de ville bringe sofaen ud frit d. 7. september mellem 09.00-12.00 hvor jeg så selv må hjælpe.

Update d. 7. september: Vi ville gå ned i butikken og hente de pengene tilbage fra tv bordet, vi blev lovet at få 800 kr. tilbage men da vi kommer derned siger de 400! Det er vi i fuld gang med at få styr på, de kan sgu ikke bare tage halvdelen fra! Vi endte med at gå ud af butikken med 0 kr. og fik af vide butikschefen ville ringe tilbage dagen efter. Bare ikke i orden !!!

Tina Harries Bangsø found this review useful

Payngo

Skod service

Medarbejdere der taler ned til en og betingelser der ikke er til at forstå 100%. Rodet hjemmeside!

Jonathan Komfa Christensen found this review useful

Bozz

Super!

Jeg har tit ledt efter sådanne et butik og faldt så over den. Enkelte spil er lidt dyre og fragten er også rimelig høj, men de har det jeg søger og kunne bestille et splinternyt spil hjem på lager jeg bare har ledt efter. De har ikke taget telefonen 2 ud af de 4 gange jeg har ringet, men super venlig hjælp. :)

Jonathan Komfa Christensen found this review useful

Friday, February 18, 2011

Reply from bozz.dk

Hej Nicolas
Tak for din anmeldelse.
Priserne på vores spil er sat efter udbud og efterspørgsel, nogle spil er sjældne og svære at få og derfor er de også dyrere end de andre.
Portoen har jeg desværre ikke nogen kontrol over, det er post danmarks priser, hvor vidt de er for høje er vist en hel anden snak.
Engang i mellem går det lidt hurtigt, og så når vi ikke telefonen, men hvis du ligger en besked skal vi nok ringe tilbage til dig hurtigst muligt.
Jeg håber vi ved fremtidige handler kan gøre os fortjent til den sidste stjerne.

Hilsen Martin
www.bozz.dk

A Zacho

Super

Jeg bestilte et par magnet øreringe til en god pris som kom dagen efter. :)

Jonathan Komfa Christensen found this review useful

Zupernova

Hm..

Jeg har bestilt 2 spil. Den ene er dukket op efter 2 uger selv om den var på lager, mens jeg stadig venter på den anden. De svare ikke på mine mails.

Jonathan Komfa Christensen found this review useful

Freewebsite Service

Skønt!

Freewebsite.dk er rigtig fantastisk. Brugervenlig, gratis, reklamefri osv... der er kun positivt at sige. Det er klart den bedste gratis website udbyder.

De er dog nogle dage om at besvare en e-mail men de har ellers venlige supportere når man får et svar og så har de 2-3 gange inden for de sidste 10 mdr. haft nogle alvorlige nedbrud som har været kedelige.. Men dem håber jeg ikke at se igen :) Ellers 4/5 - godt arbejde!

Jonathan Komfa Christensen found this review useful

HTC

God kundeservice, en smule besværlig og skøn telefon

HTC har en vidunderlig kundeservice. Rigtig rare mennesker der oftest ved hvad de snakker om. Der har dog været få misforståelser og fejl fra deres side - intet der har generet mig.

Dog er der en del problemer hvis man skal opdatere sin telefon - det kan godt nok være besværligt. En time hos kundeservice - ca. 5 opkald i alt.. samt nulstilling, genstart 3 gange og kontakte sit mobil selskab. Dette er dog langt om længe fixet!

Samt kan en HTC Desire klart anbefales :-) Skøn telefon!

Jonathan Komfa Christensen found this review useful

Thevoicemobil

Forhåndsvis dyrt selskab og ikke special god service.

De tager 5 kr. pr. MB! Det er godt nok vildt! Og de har provokerende opkaldsafgifter, gebyrer og er ikke særlig overskueligt.. her anbefaler jeg Onfone...

I deres mails oplyser de ikke medarbejder navn (som ville være rigtig rart) og de har ikke åbent i weekenderne. Deres medarbejdere i opkaldsafdelingen er heller ikke nogle men specielt meget får lyst til at kontakte igen, men de er heller ikke totalt afvisende og lede.

Jeg bestilte også engang et såkaldt "dobbeltkort" hos dem som der gik virkelig mange uger før de fik fixet, men det blev så fixet dagen før jeg skiftede over til Onfone og så er kortet ubrugeligt igen.

Mvh,
Nicolas.

Viggo Juhland Jonathan Komfa Christensen found this review useful

Sulake Danmark ApS

Habbo - det er som man tager det!

Habbo er slet ikke som I tror!

Mange af jer siger, tror, skriver og tænker at man skal have alle disse "ting" for at være på Habbo rigtigt. Det er ikke sandt!

Jeg har mødt mange som ikke tænker på ting og som er sjove at være sammen med. Deriblandt mig selv!

Habbos moderatorteam gør da også et nogenlunde godt arbejde, selv om deres hjælp ikke altid er den bedste!
Habbo koster på ingen måde penge uden at man selv vil have det skal (dvs. at du selv bestemmer om du vil have Habbo mønter/møbler eller ej).
I min tid på Habbo har jeg også modtaget gaver fra habbo. For eksempel fik man i julen 2009 en masse kalendergaver og i sommeren 2010 får man skilte eller ting stort set hver dag! Somme tider får man også 5 mønter lige pludselig - og der er ofte konkurrencer!


Nogle af Habbo's brugere tænker dog kun på ting og nogen prøver faktisk at "scamme" (svindle) for at få dem. Det kunne f.eks være ved at sige "Giv mig din kode, så går jeg ind på din Habbo og gi'r dig 1000 mønter" eller "Skriv din kode så kommer der stjerner *******"
Sådanne personer skal man ALDRIG stole på!

Habbo kan dog godt blive kedeligt, men er et hyggeligt sted at være - ja, faktisk i alle aldre.

Du får mulighed for at chatte, bytte og designe. Personligt bruger jeg det kun til chat.

Jeg har dog alligevel brugt mellem 9.000-10.000 på spillet på snart 3 år. Jeg ved ikke hvorfor - men jeg har det med at bruge penge ;)
Det gælder så på alle sider og butikker.

Jeg vil sige der ikke er meget service over bixen, hvilket giver et hak ned. Jeg ville give 4 - nu bliver det 3 - eller 3,5 for at være præcis ;)

Håber I kan bruge min anmeldelse af Habbo!

Jonathan Komfa Christensen found this review useful

PointShop.dk

Ubeskrivelig lang ventetid på svar til kundeservice! (2,5 stjerner)

Kundeservice...? Kunde, ja, service, nej.

Der går mere end 10 dage før man får et endeligt svar - det er da fuldstændigt latterligt! Og jeg har skrevet ind utrolig mange gange.

Og hvorfor skriver man ind? Jo, fordi man ALDRIG får sine point - man skal altid skrive ind, vente 8-16 dage, og så kan man handle.

Jeg giver dog 3 og 1 fordi at det er en god side - forstået på den måde, at man skal bare klikke på nogle ting her og der - så kan du få ting.

Synes måske også det er en smule irriterende at der kun er visse ting man må bruge én ting pr. 24 timer - f.eks.
Deriblandt findes facebook app.

Håber I kan bruge min anmeldelse af PointShop derude!

Anders Højgaardand Jonathan Komfa Christensen found this review useful

Billigvoks.dk

Billigvoks.dk er et godt handlingssted.

Hej,

Jeg må sige at jeg synes Billigvoks.dk er en god handlingsside for os der vil have voks. De har jo næsten alt. Jeg var kunde der for første gang forleden dag. Det hele var fuldkommen enkelt, perfekt og billigt.
Det var dog irriterende at det tilbud jeg havde købt, røg 20 kr. mere ned dagen efter. ;-) Men skidt pyt... Jeg fik ting med i pakken som ikke engang var bestilt - det synes jeg sgu er fedt. Men lidt flere tyggegummier og så er det bare 100% perfekt altsammen. :-)

Mvh,
Nicolas.

Jonathan Komfa Christensen found this review useful

Nicolas Kjærstrup Hansens profile

profile image of Nicolas Kjærstrup Hansen
Nicolas Kjærstrup Hansen
Reviewer
Male, 1997
Ølsted, Denmark

About

Jeg er mig