Marcus Nilssons profile

Reviews (4)

junkyard.se

Junkyard - bra butik, men dyra priser

Jag har beställt saker från junkyard. Men de gånger jag gjort det har det inte kostat mig en krona då jag använt tjänsten wrapp.

Men allt fungerar bra och så. Men priserna är alldelles för dyra. Reorna är inte så speciellt lockande heller.

Välj istället butiker som hollywood O Smartguy

Brandworld

Brandworld.se - billiga hörlurar från WEsc

Förra året i December månad såg jag företagets reklam på tv. De sålde Wesc maraca lurar för endast ''250'' sek. Detta gjorde att jag självklart ville köpa dessa. Så jag gick in på deras ebutik och tänkte köpa ett par lila hörlurar. Detta gick bra fram tills att jag märkte att man var tvungen att betala med kort! Detta får brandworld en stjärna mindre för.

Fast eftersom priset var så billigt åkte jag in till sisjön och köpte dessa i butik istället och dem var riktigt bra.

Tack brandworld för en bra butik, men tänk på att fixa faktura på nätbutiken!!!

Pointshop

Mitt pris kom idag

Fick mitt pris i julquissen från pointshop idag. En stressout cd. Alltid något så det tackar man för. Dock ska alla företag sälja in sig, så dem försökte i vinstbrevet få mig att bli medlem på sidan, fast nja det vet jag inte.

Synoptik

Synopitc - trevlig personal

Synoptic tyckte jag var ganska bra när jag var där. Det ända jag skulle göra var att göra en synundersökning. Personalen var väldigt trevlig. Dock var problemet att jag behövde internet för att utnyttja ett presentkort på 300kr via wrapp. Men dem sa bara, det är ingen fara det löser vi. Efter undersökningen sa jag att jag skulle köpa glasögon på ett annat ställe och behövde receptet ändå. Det fick jag, men den personen ville minnsan att jag skulle köpa ett par glasögon hos dem (tror ja). Så den sa bara att den skickade med lite priser på glasögonen hos dem. Så det var därför det bara blev fyra stjärnor. Betalningen löstes tillslut av att jag hittade ett öppet nätverk och kunde sedan visa presentkortet i kassa. Så behöver ni en bra optik kan detta vara att välja :)

Marcus Nilssons profile

profile image of Marcus Nilsson
Marcus Nilsson
Reviewer
1997
Kungälv, Sweden

About