Jeppe Bastholm Larsens profile

Reviews (9)

Autobutler.dk

God service

Autobutler virker godt de fleste gange har dog prøvet en gang hvor jeg ikke fik nogle bud da opgaven nok var for lille, men ellers fin side og service

Lalandia

Godt badeland, men dyrt

De har et udmærket badeland, fine huse, dyr men god mad. Det der gør at de får så dårlig en anmeldelse i Lalandia er:
Vi køber bilet til 3 dage med adgang til det hele, meget fint med fast pris og vi slår til.
Vi kommer til den sidste dag som også er inklusiv billet til badeland, men her er Lalandia så smarte at vi skal tjekke ud fra huset kl 10, det betyder at vi skal have et sted til vores bil, da den ikke må holde ved huset når vi er tjekket ud, og der er kun den mulighed, at bruge deres parkeringsplads til 50kr, så den sidste dag ender med at koste os 50kr selv om den var betalt en gang.

Michael Haahr found this review useful

Nyrupplast

Meget seriøse

Efter at have handlet med en del firmaer inden for denne branche, er vi gået over til at handle med Nyrupplast, dette pga gode priser og at de står 100% inden for deres produkter også hvis der nogle der er gået i stykker efter installationen.

ShopUSA

Virker og er nemt

Pakken kom som lovet og til den rigtige pris, eneste minus er at regningen ikke specificeret så man kan se hvor meget der er moms og hvor meget der er told.

Tunebro

Kvalitets brolægning

Jeg har brugt Tune Brolægger firma flere gange i vores firma. Resultatet er hver gang perfekt og vores kunder er altid tilfredse med hans arbejde. Derfor bruger vi Tune Brolægger firma til de opgaver hvor vi har brug for en brolægger, hvis firmaet har tid.

Mono

Suverænt hjemmeside program

Kan ikke sige det meget anderledes end Lars. Meget brugervenligt:-)

Mytrendyphone

Super service

Fik en lader der ikke virkede optimalt, men ringede og fik en bedre model plus portoen betalt. :-)

Danbolig

De fandt ikke en lejer

Jeg har haft Danbolig til at stå for udlejningen af min bolig. Jeg satte lejligheden til 12.000kr om måneden i samråd med Danbolig.

Den første måned skete der ikke det store, så i samråd med Danbolig satte vi boligen ned til 10.000kr om måneden. Så kom der et par fremvisninger, men efter endnu en måned begyndte jeg selv at bruge penge på annoncering i Den Blå Avis. Ud fra efterspørgslen i Den Blå Avis, valgte jeg at prøve med den høje pris igen. Nu har Danbolig så pludselig en lejer til den lave pris, men jeg takker nej (min fejl), da jeg selv har haft nogle fremvisninger til den høje pris.

Derefter har Danbolig ikke haft en fremvisning, mens jeg har ca 10 fra den blå avis. Jeg ender også med at skulle lave aflevering til lejer, da danbolig ikke lige har tid.

Alt dette fik jeg så en faktura på 16.000kr plus ca 1.000kr til dba.dk og tabt husleje.

Efter flere måneder har jeg endnu ikke modtaget den nøgle som Danbolig skulle aflevere, selvom jeg har rykket efter den.

Helleand Line found this review useful

Telenor

Billigt abonement og telefon blev meget dyr

Købte en telefon til min kæreste med en binding på et halvt år, abonement prisen lød på 500 kr om måneden med fri tale på 8 timer. Den gennemsnitlige regning har lydt på ca 800kr grundet længere taletid og vi har så ikke kunne skifte abonnement, så det blev en meget dyr telefon i sidste ende.

Jeppe Bastholm Larsens profile

profile image of Jeppe Bastholm Larsen
Jeppe Bastholm Larsen
Reviewer
Male, 1978
Denmark

About