jens´ profile

Reviews (3)

Telestar

Jens Jensen

Vi er mange i Nokia1616-klubben, det ligner et stort svindelnummer, og Telestar Dubai slipper af med en kasse billige Nokia1616 telefoner. Jeg bestilte en Sony Ericsson X10mini og er blevet den(u)lykkelige ejer af en Nokia 1616, deres telefoner er midlertidigt nede, men åbner igen mandag!!! Så skal alt nok blive godt igen......?

Charlotte W Jensen found this review useful

Bibob.dk

Top-service

Sjældent møder man en så god kundeservice. Alle aftaler blev overholdt, du bliver varskoet pr. mail, ringet op hvis noget er galt- her kunne mange virksomheder lære lidt om kundeservice. Håber ikke at opkøbet af Bibob får indflydelse på standarden fremover.

Martinguld

Overpriser

Sjældent har vi set så grove overpriser, kvaliteteten er svingende og en ting er sikkert - skolefoto bliver droppet fremover.
10-11-2009 Hvem kan stoppe denne Kundeservicechef hos Martin(spinder)guld? De tillader sig gud hjælpe mig at kontakte mig telefonisk, når det ikke lykkes så min stakkels kone, udbasunerer mit privatliv her på siden- kan man ikke bare få fred ? Først bliver man flået og efterfølgende plaget til at ændre sin anmeldelse af virksomheden, drop det dog- portvin og slesk tale virker ikke her. Lever hellere et godt produkt til en fornuftig pris, så er der slet ikke brug for lobbyisme.

Tuesday, November 10, 2009

Reply from Martin Guld Fotografi ApS

Kære Jens
Da jeg kontaktede dig, spurgte jeg præcis til den svingende kvalitet, som du har skrevet i din anmeldelse. Jeg spurgte end ikke til, om du ville ændre din anmeldelse, udelukkende om den svingende kvalitet. Og det er vi selvfølgelig meget interesserede i at høre om, også for at få rettet op på vores produkter.
Vi er meget seriøse omkring vores arbejde, derfor tager vi naturligvis kontakt, når vi læser en anmeldelse omkring vores kvalitet.

Med venlig hilsen

Vivi G. Helm-Petersen
Kundeservice-chef

jens´ profile

profile image of jens
jens
Reviewer
Male, 1964
Denmark

About