Anna s profile

Reviews (4)

DHL

Billigt om man har tid..

Ett billigare alternativ till Posten, bra med gratis kartonger & att man inte behöver skriva ut något. Men man borde kunna betala i förväg, det borde visas direkt när paketet är skickat på söksidan samt att det inte borde ta en halv evighet för grejerna att komma fram.
(vore även trevligt om man inte var för "optimistisk" i uppskattningen av hur lång tid det kommer att ta för varan att komma fram. Bättre att vara sanningsenlig!

Hiko.se

Snabbt & lätt!

Lätt att hitta på hemsidan, snabb leverans & trevlig personal :)

Discshop

Luras med lev info

Det är inte alls tydligt att desto mer man handlar desto längre får man vänta på varorna! Dessutom har de dålig koll på lagret & missar att uppdatera vilka varor som finns hemma.

BR Leksaker

Kändes osäkert

Fina varor, men fick smset att varorna var skickade nån timme innan smset som sa att varorna kunde hämtas hos Postombudet.
Vore tryggt om man kunde följa paketet from att det skickats.
Nu hade jag ingen aning om det skulle hinna fram till jul.

Thursday, December 29, 2011

Reply from BR-leksaker

Hej Anna,

Efter att vi skickat paketet från vårt lager i Danmark, skickar vi alltid ett spårningsnummer till din mail adress så du kan följa leveransen hela vägen.

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på mail adressen webshop@br-leksaker.se eller på telefonnumret 020 832 828.

Med vänliga hälsningar,
BR kundtjänst

Anna s profile

profile image of Anna
Anna
Reviewer
Sweden

About