Abel Bendels profile

Reviews (7)

Ewire

Ewire lever fedt på folks glemsomhed...!

Synes at ewire har været et meget dyrt og meget ugennemsigtigt(tangerende uærligt) bekendskab!

08-08-2013 10:54:39 E-wire G&G -40,43 DKK 0,00 DKK
31-07-2013 14:53:43 Inaktivitetsgebyr -10,00 DKK 40,43 DKK
28-06-2013 14:54:52 Inaktivitetsgebyr -10,00 DKK 50,43 DKK
31-05-2013 14:55:33 Inaktivitetsgebyr -10,00 DKK 60,43 DKK
30-04-2013 14:54:51 Inaktivitetsgebyr -10,00 DKK 70,43 DKK
29-03-2013 14:55:29 Inaktivitetsgebyr -10,00 DKK 80,43 DKK
28-02-2013 13:26:10 Inaktivitetsgebyr -10,00 DKK 90,43 DKK
31-01-2013 13:27:16 Inaktivitetsgebyr -10,00 DKK 100,43 DKK
04-01-2012 16:13:29 Bogsalg 110,43 DKK 110,43 DKK
23-09-2011 03:00:36 betalt m. Dankort 55,00 DKK 0,00 DKK
23-09-2011 03:00:32 Benskinner til børn -55,00 DKK -55,00 DKK

Det kostede 5kr for at få overført pengene til min bank, så jeg endte ud med 34,43kr i hånden …ud af 110kr, som jeg troede de for længst havde overført til min konto(derfor viste jeg ikke, at de stadig lå der ..og langsomt forsvandt – de gir jo ingen besked! ..selvom de trækker 10kr pr. md)

Ca. 1. års tid senere(d.d.) har jeg igen solgt nogle bøger på G&G, hvor jeg som tidligere og nu igen(i uvidenhed) bruger "G-handel"(som så foregår gennem Ewire Danmark A/S).
Men som man siger.. "af skade blir man klog, men sjældent rig" ..eller noget ..så jeg valgte straks at få dem udbetalt..

Men her slipper man heller ikke uden bokserier...
08-08-2013 11:23:35 Udbetaling af Ewire (RR) -116,40 DKK 0,00 DKK
08-08-2013 11:21:39 Bank kompensation (RR) 5,00 DKK 116,40 DKK
08-08-2013 11:18:54 Ringenes Herre 1,2,3 111,40 DKK 111,40 DKK
Det skal så lige nævnes, at køber rent faktisk betalte 120kr, men at Ewire allerede her, havde taget sin del af kagen i handelsgebyrer, for bagefter at kompensere mig 5 kr, for den meget mangelfulde håndtering(måtte udrede handlen via. Supporten)

Supporten skal dog roses og får 2 * for anerkendelsen af ewires ansvar(5kr i kompensation) ..men resten af selskabet(ewire), oplever jeg som et pengegrisk foretagende, der lever højt på på folks glemsomhed(ingen advarsler via. e-mail, imens de kontinuerligt tapper din konto for penge – 10 pr. måned) og ewire får derfor kun 1 *.

For den ”sjat”(10kr pr. mdr.) kunne man jo godt forvente, at de havde sendt folk ..bare 1. advarsel – måske efter 3. måneder?!? ..om at ”vi altså tapper din konto, fordi du er inaktiv”!!.
Men det har de så valgt, IKKE at gøre!(jeg tænker, at årsagen nok findes i størrelsen på den mistede indtægt! - med andre ord.. de tjener styrtende på den finte!)

Vil jeg anbefale dem til andre...?!? ..Måske til de små virksomheder, der har en rimelig/månedlig indkomst(aktivitet).
Men for alm. mennesker, der engang imellem sælger lidt ud af deres "samlede overskud", kan jeg ikke anbefale dem - der findes simpelt hen andre, større og billigere alternativer.
(For handler i Norden, koster Paypal KUN DET HALVE!! ..og der er intet "inaktivitetsgebyr", der kontinuerligt stresser dig eller tømmer din konto!!!)

Youtube

Til at leve med - for en kort bemærkning! - ULIDELIGT i længden!!!

Har været med fra starten og fulgt med/brugt det lige siden ..indtil de begyndte at tvangsindlægge ALLE(der ikke vil betale!!) ..til at se reklamer.
Selv om man kan stoppe reklamen efter 5 sek, er det stadig en plage i længden, at man hele tiden skal afbrydes i det man er igang med/koncentrere sig om og desværre diskvallificere(andre ville kalde set "skyde sig selv i knæet") de sig selv som "seriøs viden-base"/værktøj, med det nuværende tiltag.

Værre bliver det så kun når man støder ind i film, hvor man nu pludselig får valget imellem: "kun 2 reklame-afbrydelser, eller en reklame på 30 sek" ....?!?
Det må da være en dårlig joke ..eller ER I DA BLEVET KOMPLET "SKUDT I ROEN", INDE HOS YOUTUBE???!!!
I er SÅ MEGET FYRET, indtil fornuften indfinder sig hos jer igen(Læs: i FJERNER det igen)!!!

Have "been there" from the beginning and was using it ever since .. until they began to involuntarily institutionalize ALL(who will not pay!) ..to watch commercials.
Although one can stop the advertising after 5 seconds, it's still a plague in the long run(if you see many), you get constantly interrupted in what you are working on/had focus on and therefore unfortunately disqualifying themself (others would call it: "shooting themself in the knee") ..as a "serious knowledge-base"/tool, with the current measures.

It only gets worse when you come to the movies, where you suddenly are given the choice between: "Only two advertising breaks in the film, or see an advertising film .. that takes 30 seconds" ....?!?
Youtube... That GOT TO BE a bad prank or HAVE YOU TOTALLY LOST THE COMMON SENSE???!

Mathias Sorrowand Jesper Smith found this review useful

Nykredit

Dårlig Service

Før hed vi: Forstædernes Bank - Der oplevede vi generelt bare DÅRLIG service.
Så blev de opkøbt og hedder nu: NyKredit - Forskellen er, at nu BETALER VI, for at opleve samme DÅRLIGE service.

Er sågar blevet påduttet Udgifter for serviceposter jeg aldrig har bestilt/underskrevet/modtaget - Alligevel optrådte de på mine månedlige "gebyrliste-oversigt" - Ufatteligt så meget man skal betale, for ingenting.
Senest da vi ikke ville have netbank - Så skulle vi istedet acceptere at betale for at få månedsoversigt - noget vi tidligere fik gratis.

Før lavede de i det mindste lidt for det man betalte - Nu skal man betale for alt ..og lidt til(selvom man ikke har bestilt noget) ...hvordan kan de slippe afsted med, at deres udgiftskurve stiger, mens deres aktivitets/service-kurve falder?

Indgik en aftale med vores rådgiver, ang. et 300.000kr bolig-lån med en kredit-aftale - Hvor det endelige lån IKKE kunne fastlåses, før vi var helt på plads med i boligen, med alle udgifterne til købet.

Dette viser sig så at "gå helt i kage" - Da vi henvender os i banken, for at informere om de sidste udgifter til Stempel mm. på ca. 5500kr, får vi at vide, at "den kreditaftale havde de da lukket?!?".

Da jeg "anker" og vil påpege DERES fejl, får jeg at vide, at den rådgiver vi har er stoppet(søgt nye udfordringer) og at de ikke kendte til aftalen.
Da jeg så siger at det jo måtte være DERES problem og at de jo bare måtte annullere lukningen af vores kredit-aftale og lægge de sidste udgifter ind i det totale lån(da det jo var dem der begik fejlen!) ..så acceptere de og siger, at de vil sende nogle nye låne-papirer til underskrift.

Da vi modtager brevet, bliver jeg mistænksom(og får en ven med "massiv kenskab" til bank-papire, til at gennemgå aftalen)
Jeg bliver så kort efter ringet op af vennen, som ønsker en bekræftigelse på om det kun er 5500kr der skulle være til forskel i lånebeløbet fra den gamle aftale, hvilket jeg bekræfter.
Dertil svarer han(jeg citerer ordret): "Så tager de jer godt nok i røven" ...han havde ikke set noget lignende før ..hvilket jeg bad ham forklare..

Det viser sig, at vi over de 30 år lånet vill tage, nu ville komme til at betale ca. 100.000kr mere i renter(til forskel fra den gamle aftale)!!?!

Skulle nogen ikke have gættet det, så afslog vi "deres tilbud"!

Telia

12+ Telia-virksomheder?? - Stram op, TrustPilot

Ved at (Telia-)bosserne ikke kan lide at blive skudt direkte på - så derfor deles selskabets afdelinger op, som flere "mindre firmaer"(men dog stadig Telia) På den måde klager vi over "småfiskene", der alligevel ikke kan gøre en skid for at ændre på det væsentlige problem ...og Bosserne sidder så påtaget intresseret og sender mageligt kritikken videre, ved at skyde skylden på afdelingscheferne.(det er desværre en ret kendt procedure i større koncerner)

Men det er til grin at jeg får 12+ Telia-hit, hvor der er vidt forkellig karakter på et og samme firma ...men at karakterene faktisk er for deres afdelinger.
Især set i lyset af, at det skulle give et HELHEDSBILLEDE af virksomheden: Telia - ikke bare deres forskellige afdelinger.
Mener at TrustPilot burde samle alle deres "afdelinger" sammen i "1 pose", med 1 karakter - Alt andet er bare taktiske afledningsmanøvre, der forplumre helheden/forståelsen/billedet af firmaet

Abel Bendel, Mette Andersenand Sandra Iwersen found this review useful

TDC A/S

Underlødig salgs-etik, der grænser til snyd af uvidende kunder

Jeg kender ingen anden butik i dagens Danmark, der vil gå så lavt som
at sælge under-dimensionerede computere til "IT-analfabeter", uden at fortrække en mine!!
Med kombinationer som "500MB RAM og VISTA" <- en maskine man måske ville finde i IT-firma'ers "simple kontormaskiner"-afdeling og i så fald, aldrig sammen med Vista! ..og SLET IKKE sat til salg til alm. private købere.

Men TDC foregiver gladeligt, at den opfylde dagens standart og fremstiller den som sådan i deres butikker!

Prisrytter

Gentagne leverings-udsættelser

Vores Vaskemaskine gik uden varsel i stykker og da vi er en familie med 2 voksne og 2 meget aktive børn, skulle den derfor erstattes meget hurtigt.

Jeg lander så efter megen søgen hos PrisRytter.dk, der tilsynladende har den model jeg søger. Jeg bestiller og modtager en ordrebekræftigelse kort efter - 3 dages levering.
Da dagen for leveringen oprinder(og konen har tage fri for at modtage den) kommer jeg hjem til en mail om at de ikke har den på lager og om jeg ikke lige vil ringe...!?!
Der får jeg så at vide, at den først vil dukke op hos grosisten i uge 48(8 uger senere) ..hvortil jeg spørg om han var en lille uge om at finde ud af det?
Svar: Grosisten var meget langsom til at svare..

Vasketøjs-bjergene var jo ikke blevet mindre i mellemtiden, så jeg beder ham finde et alternativ, hvilket han straks ville gå igang med.
De ringer så op og fortæller mig, at de kan levere en lign. model(1kg mindre i volumen) og den kunne leveres om 4 dage, hvilket jeg acceptere!(mod at han gratis tager den gamle med)

Konen tager atter fri på leveringsdagen, men jeg kan ved hjemkomst konstatere, at de igen ikke har været der og tfl-tiden i firmaet forlængst overskredet.
Dagen efter ringer de til min mobil(som jeg "desværre" har glemt hjemme), men konen er meget belejligt hjemme til at svare den ;P

Her får de så "læst og påskrevet" ..hvad det vil sige at have børn, men ingen vaskemaskine!!! ..og hvad det ellers var for et fup-firma de havde gang i?! :D

Det havde den forunderlige virkning, at de stod der dagen efter og monterede den fuldstændigt.Bortset fra dette, så virker maskinen fint

Telia

Vil ikke sælge mig en ny tlf uden dyrere abonnement

Efter at have været kunde hos Telia i snart 12 år, overvejer jeg at smutte over til en anden udbyder...

Dec. køber jeg en ny tlf(N73) hos Telia for 300kr(speciel tilbud) ved at binde mit abonnement 6 mdr extra.
Desværre er jeg er så uheldig, at jeg en uge efter modtagelsen, blir involveret i et truck-uheld hvor min tlf falder på gulvet og blir kørt over = totalt smadret N73!
Jeg kontakter Telia og fortæller dem situationen og spørger dem om jeg kan få lov til at købe en ny tlf. Dette svare de nej til, da jeg jo har fået en meget billig tlf på deres bekostning men at jeg kan vente de 6 mdr og så derefter købe en ny "billig"-tlf, eller købe een tlf helt uden binding til fuld pris(så langt kan jeg godt følge dem)

Efter de 6 mdr kontakter jeg Telia igen for at købe en ny tlf.. Det viser sig nu at jeg under ingen omstændigheder kan få lov til at købe tlf hos dem, uden også at lave et helt nyt abonnement ... heller ikke engang en tlf til fuld pris.
De begrunder det med at mit abonnement er en "forældet variant" de ikke kører med mere(selv om jeg kunne ringe og modtage opkald uden problemer) og at mit forbrug var så minimalt, at de jo intet tjente på mig. Så uanset hvad jeg valgte, så SKULLE jeg skifte abonnement ..og det der lignede mit gamle abonnement mest, var selvfølgelig meget dyrere på alle områder.

Efter 12 år som fast kunde(der altid betaler til tiden), afviser de mig og sætter mig stolen for døren - Dyrere abonnement eller ingen tlf hos dem?!
Dvs. jeg skal nu købe ny tlf hos en anden udbyder, for at beholde mit nuværende og meget billigere abonnement!!?

Farmand, marie holdtand K:2 found this review useful

Abel Bendels profile

profile image of Abel Bendel
Abel Bendel
Reviewer
Male
Denmark

About