Louis profile

Reviews (6)

Greenskin

Svingende behandlinger, for lidt opmærksomhed, lækre produkter

Jeg er kommet hos Greenskin i flere år og plejer overordnet set at være tilfreds. Men baseret på de mange besøg henover en lang årrække, har jeg nu fået lyst til at skrive en anmeldelse, da jeg faktisk flere gange er gået derfra, og har følt at jeg har betalt alt for mange penge for halvdårlige behandlinger med halvdårlige behandlere.

Jeg har fået forskellige behandlinger hos Greenskin i flere år (primært hårfjerning) og køber fra tid til anden også produkter. De har virkelig en masse lækre produkter at vælge imellem og for det meste ved de rigtig meget om dem og yder god hjælp.

Ift. behandlinger oplever jeg dog, at det er meget forskellige behandlinger man får, alt efter behandleren. Nogle er meget nærværende og giver sig tid og er omhyggelige, mens andre nærmest virker til at arbejde med et usynligt stopur ved siden af sig. Der bliver også sjældent forklaret eller spurgt til, hvorvidt jeg er tilfreds med resultatet, og jeg er flere gange kommet hjem med små øer af hår, efter en såkaldt hårfjerning. Grundigheden er desværre ikke altid til stede.

Jeg oplever også stor forskel mellem Gl. Kongevej og Nordre Frihavnsgade. På Frederiksberg skal man ofte vente på at få hjælp, til ekspedienterne er færdige med at grine/sludre/kigge den anden vej. Det er dejligt at der er god stemning i butikken, men det skal bare ikke være på bekostning af kunden. På Nordre Frihavnsgade oplever jeg ofte mere opmærksomhed og en mere velkommen og rar stemning, ligesom jeg også synes, at resultatet ofte er bedre. På trods af at jeg bor på Frederiksberg, tager jeg faktisk hellere til Østerbro.

Greenskin er overordnet set en rigtig fin kæde med nogle dejlige omgivelser og gode produkter, så det ville gøre en stor forskel, hvis behandlerne var mere opmærksomme og servicemindede, og behandlingerne kom op på et lidt højere, eller måske bare mere stabilt, niveau.

Cestsimple

Opmærksomhed, nærvær, ro og luksus.

Hvis du er typen, der fra tid til anden spenderer penge på ansigtsbehandlinger, fordi du har brug for at komme ned i tempo, forkæle dig selv, finde roen og få en lækker hud, så er C'est Simple STEDET. Der er kun ét behandlerrum, så du slipper for at skulle lægge øre til sladder og samtaler mellem behandlerne eller andre kunder. Du slipper også for at blive prakket en masse (ellers virkelig lækre!) produkter på, eller komme i forhør omkring dine plejerutiner. Der er derfor en helt rolig og afslappet stemning i klinikken. Taty har også forstået, at vi ikke bruger en formue på ansigtsbehandlinger, for at få lagt en maske og dernæst blive efterladt i 15 minutter mens masken arbejder - det kan vi jo gøre derhjemme i badet. Hos C'est SImple bruges al tiden optimalt, så mens damp eller maske arbejder, så arbejder Taty for at give størst mulig velvære, ved at give ansigtsmassage eller hovedbundsmassage eller nakkemassage eller... Hun er nærværende, umiddelbar og fantastisk til at få én helt ned i tempo. Det var en skøn oplevelse, og den store bløde dyne, ben- og fodmassagen i starten og de små snacks der blev serveret efterfølgende, var simpelthen prikken over i'et. Go there!

LensOn Danmark

Overskuelig hjemmeside, gode priser, lidt lang leveringstid.

Jeg har flere gange brugt LensOn, og jeg synes især godt om dem, når de har januar udsalg eller sommer tilbud eller... Priserne er generelt fair, hjemmesiden er rigtig fin og overskuelig. Jeg kunne dog godt nogen gange ønske mig, at leveringstiden var kortere, men jeg kan jo også bare lade være med at bestille i sidste øjeblik.

Tuesday, February 25, 2014

Reply from LensOn.com

Hej Loui! Tak for din feedback, vores markedsføringsafdeling sætter virkelig pris på den, og vi vil tage den til os. Du er velkommen tilbage til os, når dine linser er ved at slippe op. :)

Hamoghende

Rigtig fint sted, hvis du kan abstrahere fra salgstaler

Jeg fik en ansigtsbehandling hos Ham & Hende på Frederiksberg. Den var sådan set rigtig fin og med dejlige produkter, god opmærksomhed og fine omgivelser. Men behandleren talte nærmest uafbrudt og spurgte alt for meget til mine produkter derhjemme og til mine pleje rutiner, og jeg skulle virkelig forsvare begge dele. Jeg havde stort set ikke tid til at slappe af og nyde behandlingen i stilhed, førend hun efter en lille halv time forlod lokalet i fem minutters tid mens damp maskinen kørte. Efter behandlingen endte hun med at prakke mig et hundedyrt produkt på, mest fordi jeg til sidst ikke orkede at høre på mere salgs-pladder. Den manglende 5. stjerne er udelukkende begrundet i mængden af salgstaler og produkt forhør, da jeg helt klart kan anbefale selve ansigtsbehandlingen.

Arnold Busck A/S

Hurtig levering og gode priser

Jeg købte en bog, der skulle gives som gave. Det var muligt både at få den pakket ind, vedhæfte et kort og få den leveret direkte til modtager. Derudover var den bog jeg valgte, langt billigere end på andre hjemmesider. Alt i alt en rigtig god og anbefalelsesværdig oplevelse.

Jensen Print

Hurtigt og effektivt

Betjeningen var super og top professionel. Gode priser og hurtig og effektiv behandling af min opgave. Stor samarbejdsvilje. Jeg vil klart anbefale og selv bruge Jensen Print en anden gang.

Louis profile

profile image of Loui
Loui
Reviewer
Denmark

About