Leen Mastenbroeks profile

Reviews (7)

Billgames

Snelle levering en goed verpakt!

Ik heb gisteren het spel far cry 3 besteld bij hun en het is vanochtend al netjes in een kartonnen verpakking aangekomen. Goede site, en ook heel duidelijk.

Praxis

Goede winkel, heel erg overzichtelijk!

Ik moest vandaag naar de praxis om een nieuwe set tuinstoelen te kopen, ik liep dus naar de tuin afdeling en ik zag toen ik daar was al direct dé perfecte set staan! Ze staan nu in mijn tuin, en de buren zijn al langs gekomen om ze te bewonderen! Top winkel! En vooral niet duur!

Mediamarkt

Mediamarkt, heeft alles en meer!

Ik was 2 dagen geleden in de mediamarkt om een nieuwe desktop pc te kopen, als je in de winkel stapt zie je hoe immens groot hij is! Er waren wel 4 verdiepingen met alle denkbare producten! Van wasmachines tot koffiezetapparaten, van spelcomputers tot tandenborstels echt alle soorten elektronica! Afijn, ik ging dus naar de kassa met mijn nieuwe desktop pc, er zijn altijd 6-7 kassa's open dus je wordt zo snel mogelijk geholpen. Ik stond na 5 minuten al weer buiten met mijn aankoop! Zeker een aanrader!

Marktplaats

De site is geweldig!

Ik koop regelmatig producten van andere mensen op marktplaats.nl. Het enige probleem is dat je meestal niet weet met wie je te maken hebt, en daarom moet je eerst goed over je aankoop nadenken en/of onderzoek doen naar de persoon/bedrijf waar je je product wilt kopen.

BOL

Goede website, hier en daar wat kleine probleempjes.

Hele goede website, doet wat ze beloven! Het enige minpuntje vind ik de virtuele assistent. Die helpt je als je een vraag hebt over een product dat je hebt besteld of als je hem wilt retourneren. Sommige zinnen die je typt begrijpt hij niet en dan moet je ze weer opnieuw formuleren. Gelukkig heb ik hem pas één keer nodig gehad, om een product wat defect was bij aankomst te retourneren.

Nedgame

Perfecte website!

Zeer overzichtelijke website met de beste producten!
Had gisteren om 13.00 een aantal games besteld op deze site, en ja hoor vandaag om 14.00 de pakketjesman aan de deur! Goed verpakt in een doos met bubbeltjesplastic!

Nextic B.V.

Zeer snelle service, goed verpakt!

Hele goede site, lekker goedkoop en heel snel je aankoop binnen! Het wordt verstuurd in hele stevige enveloppen van karton, of natuurlijk een doos als je meerdere artikelen hebt! Geen minpunt te bedenken!

Leen Mastenbroeks profile

profile image of Leen Mastenbroek
Leen Mastenbroek
Reviewer
Male, 1994
Rotterdam, Netherlands

About

Een gamer in hart en nieren ! :)