Kim Hamborg Sjørups profile

Reviews (11)

Krak

Hold jer væk fra deres adwords...

Vi var i starten rimelig glad for vores samarbejde med Krak Media Group, men de har dog på ingen måde leveret et resultat der er meget bedre end man selv kan lave. Deres afregningsform gør også at de ikke har den store intensere for at kunden får billigere klik, nærmere tværtimod. Mest kritisabelt er dog at man IKKE får svar på mails mere efter abb. hos dem er sagt op, trods mange rykkere på svar. Dette er utrolig amatøragtigt og kendetegner ikke et firma med god kundeservice. Og hvis I ellers gider svare på denne anmeldelse kan I godt spare jer med den samme smøre som de andre har fået, at i er kede af det og at man skal kontakte jeres kundeservice, men hellere bare bedre jeres medarbejdere svare på de mails jeg har sendt til dem.

Friday, January 31, 2014

Reply from Eniro Danmark A/S

Kære Kim Hamborg Sjørup

Vi er meget kede af, at høre, at I har haft en så utilfredsstillende kundeoplevelse. Krak Media Groups salgschef har lovet at kontakte jer snarest, så vi kan gennemgå jeres sag sammen, og herunder få givet jer de svar, I savner.

Med venlig hilsen
Eniro Danmark A/S

dk.bestseller.com

Hurtig ekspedition

Altid hurtig ekspedition og billige priser.

Stofa

Bestilte ekstra kanaler men fik også tilsendt modem....

Var inde og bestille ekstra frit valg kanaler, og det er sådan set meget smart man kan gøre det fra nettet, men 3 dage efter sender stofa mig også et modem, som jeg nu skal til at bruge tid på at høre hvorfor de har sendt det, og ikke mindst sende retur igen.

Birger Stenstrupand Steen found this review useful

Monday, September 2, 2013

Reply from www.stofa.dk

Hej Kim

Tak for din anmeldelse.

Det er simpelthen en beklagelig systemfejl, jeg kan se at smartkortet du har er til at sætte i TV'et og systemet har desværre set det som værende til SmartTV boks og har derfor samtidig lavet en gratis bredbåndsforbindelse til boksen. Jeg vil beklage de genér det har medført dig.

Mvh Lasse

Carglass A/S

Fin service og lige lidt ekstra...

Skulle have lavet et stenslag i dag, og kunne få tid senere samme dag. Stenslaget blev lavet til UG og da jeg kom ud i bilen var alle ruder pudset samt bilen rengjort. Dejligt

ECCO Shop EU

Super ekspediton

Bestilte varen en fredag morgen, fik hurtigt en mail fredag om at ordren var sendt, og mandag kl. 07.15 kunne jeg så allerede hente pakken i en pakkeshop.

Kapselkongen.dk

Super handel

Varen kom dagen efter, selvom jeg første bestilte kl. 14.30

Desuden var der en overraskelse med i pakken. Helt sikkert at jeg vil anbefale www.dolcegustokapsler.dk til andre.

Coolshop

FIn hurtig handel

Bestilte kl. 15,30 og fik varen dagen efter. Super hurtig service

www.lavprishvidevarer.dk

Hurtig fin handel

Bestilte søndag aften og havde varerne allerede tirsdag. De bedste priser på begge dele på nettet. Der var en defekt på en skuffe i fryseren da varen ankom, men efter email til sælger kom der en ny skuffe 2 dage senere. Super service.

IMERCO

Super handel

Bestilte varen over middag og havde den næste dag.

Lavpriskoekken

Lynhurtig levering og billigst på marked

Bestilte varen dagen før nytår og fik den allerede leveret d. 2 januar...

Kim Hamborg Sjørups profile

profile image of Kim Hamborg Sjørup
Kim Hamborg Sjørup
Reviewer
Male, 1978
Mou, Denmark

About