Martins profile

Reviews (29)

Totalkredit

Gebyr fælde

Når først du har fået dit lån og selv om det er fast rente. Så skruer de bare op for nogle gebyrer i stedet for og du kan ikke gøre en skid ved det.
Mange tak.

Rasmus Watsonand Julie016 found this review useful

Mcdonalds

Det er hvad det er, fastfood burger joint

Og inden for den kategori er de imho de blandt de bedste.
Ved ikke forfor folk giver lave karakterer fordi det ikke er sundheds helse mad? det er der vel for f..... ingen der forventede da de gik der ind?

Mr. C found this review useful

Compumail

Hurtig Levering

Har kun handlet der en gang indtil videre.
Det virkede fint, bestilte noget om eftermiddagen og fik det næste formiddag. Kunne godt lide af de også gjorde opmærksom på at man kunne spare penge ved at få sendt det til ens arbejde.

QuickPot

Hvad har de gang i?

Jeg surfer internettet efter nogen der kan skifte olie på bilen og finder med glæde Quickpot som bruger Mobil1. Bestiller en tid og oplyser nummerplade samt model nummer på bil.

Men på trods af at de har skiftet olien, ser jeg da jeg kommer hjem at de har hældt 10w-40 på. Min bilens manual specificerer 5w-30. Derudover står der at det er fuldsyntetisk, men jeg mistænker at det er halvsyntetisk(mobils 10w-40 er halvsyntetisk) og det kan gå rigtigt galt hvis man lige vil holde oliestanden oppe og så blander med fuldsyntetisk.
Jeg kunne heller ikke få en ekstra liter olie med til at fylde op da den bruger ca 1l på 20000km så hælder jeg lidt på undervejs for at være sikker. De sagde at de var løbet tør. Nu tænker jeg om de så også var løbet tør for 5w-30.

Nu må jeg så ud og skifte olie på bilen igen. For helvede, jeg forsøger at passe på min bil og bruger tid på det.

Forsøgte også i April at købe sommerdæk på en af deres værkstede. Ville have dem der ifølge ADAC havde det bedste vejgrep. Dem havde Quickpot en pris på. Men de kunne ikke levere dem da jeg kom der ned. De havde for travlt til at svare telefonen, så jeg var nødt til at køre derned for at finde ud af det.

Det var en lille ting og en stor ting. Tror ikke jeg gider komme der igen.

Finn Snedker found this review useful

Nemid

Tjoeh det virker.

Jeg begik selv den fejl at glemme mit password, ikke noget jeg kan give dem skylden for. Men der gik næsten næsten 14 dage før jeg ringede til dem og spurgte om hvornår det nye kom da jeg ikke havde set det.
De ville så sende det igen. 4 dage efter kom der en kuvert.

Jeg tastede det så glad ind men blev ikke lukket ind alligevel. Det viste sig så at det var det første nye password jeg havde bestilt som var kommet der. Og fordi jeg havde tastet forkert ind, var det nye også blokeret når det engang kom frem.
Så de bestilte et 3 til mig.
2 dage efter kom password nummer 2 som jeg så bare smed ud og ventede et par dage mere og så kom det rigtige.

Nu skulle jeg have tilmeldt det således jeg kunne logge ind hos andre steder end banken, men jeg var lidt usikker på formuleringen man blev rederigeret til. Bestiller en helt ny nemid eller bliver der bare åbnet op for andre sites?
Jeg valgte at lade det være nu hvor det endelig virkede med banken. En dag vil jeg nok forsøge mig med at få det åbnet op til flere sites, men ikke lige når jeg står og har brug for at betale regninger.

Autobremsen.dk

Først godt og så så ikke godt

Skulle købe noget bremsevæske til bilen, men de havde ikke det jeg skulle bruge. Så han anbefalede noget andet i stedet for, jeg valgte dog ikke at købe det. Det viste sig at være det rigtige valg for jeg har senere fået at vide at det ville have ødelagt nogle pakninger.
Derudover får jeg ca en gang om året en SMS fra dem om udsalg eller andre ting. Jeg husker ikke at jeg på noget tidspunkt har bedt om det.
Tidligere handlede jeg reservedele hos dem men efter den oplevelse med bremsevæsken og de SMSer så har jeg ikke rigtig lyst til at handle der mere.

Edbpriser

Et nødvendigt site man skal besøge.

Hvis man vil sikre at man ikke snyder sig selv, bør man checke hvad det man vil købe, kan købes til på internettet.
Så må man gøre op med sig selv om man vil købe det i en butik og have det NU, eller man kan vente et par dage.
Sommetider æder posten dog noget af besparelsen.

YouSee

Ikke helt hvad jeg havde håbet

Det virker rigtig godt at man kan bestille en ny kanal via deres hjemme side. Til gengæld er det lidt for "smart" at man ikke kan framelde den igen online, kun skifte dem ud.
Har kun mellempakken for at spare penge samt 4 ekstra kanaler.

Desværre bliver 2 af dem sendt i 14:9 i et 4:3 billede. Lyder underligt, men forestil et gammeldags 4:3 billede med sort i begge sider. Inde i dette billede er der et halvejs 16:9 billede.
Det betyder at man får et mikroskopisk billede hvor underteksterne er uden for i det sorte så man kan ingen gang zoome manuelt.
Derudover lider disse 2 kanaler også af at på trods af de er digitale, ligner billedet et ringe analog signal. DR ser f.eks 4 gange bedre ud selvom de også er et SD signal.
Overvejer om ikke bare jeg skal have en antenne på loftet og så nøjes med hvad der er gratis. Vil dog komme til at savne TV2 News, og National Geographic HD. Men omvendt, er de 360 kr værd om måneden. Jeg tror jeg vil gøre forsøget, vil ikke savne alle reality tv kanalerne alligevel. :)

Coolshop

ikke nogen problemer

Har handlet der 2 gange og har ikke haft nogen problemer med dem. Jeg fik det jeg havde bestilt til tiden.

Jet Time

Bestilling af plads

Jeg har bestilt en bedre siddeplads på deres site. Da jeg er rimelig høj vil jeg gerne betale ekstra for at få en bedre siddeplads og det er muligt hos dem.

Klippestuen

Virker bare

Online bestillingssystemet virker bare.
Det er rart at jeg kan booke en tid når jeg kommer i tanke om at det er ved at være tiden. Prisen er også god, skal ikke betale en bondegård for en simpel klipning.

DR

Nogenlunde

Om websitet dr.dk:
Det er godt at de har så mange af deres programmer som podcast, omend at billedkvaliteten er halvdårlig.
Til gengæld er der stadig sider med video der ikke virker på min computer fordi man ikke kan få internet explorer til den.

Happii

Ingen problemer

Var nødsaget til at skifte nogle hårde hvidevarer ud som var gået i stykker. Heldigvis havde Happii dem til den biligste pris, sparede 30% i forhold til hvis jeg havde købt hos andre steder.
Det gjorde det lidt mindre surt at skulle skifte skidtet ud. :)

DONG Energy

En bunke svindlere

Syntes lige med et, at de skal have penge længere og længere forud så lige nu får jeg regningerne med 2 måneders mellemrum.
Det har jeg bare ikke penge til på min budgetkonto.
Har tænkt mig at købe min strøm et andet sted, Det er ærgerligt at man man stadig skal give dem penge for distribution.
Kan anbefale at man checker elpristavlen.dk for at se om ikke man kan spare lidt. Det ser ud til at jeg kan spare 1200kr om året.

Peter P. found this review useful

Netto

argh.. reklamer

Har oplevet mere end 1 gang at når jeg endelig får taget mig sammen til at læse reklameaviser igennem så er det jeg kørte efter udsolgt samme dag som det er sat til udsalg. Men sådan er det vist generelt for supermarkeder. Jeg kan lige så godt få en "nej tak til reklamer" på min postkasse for med mindre man er arbejdsløs så får man ikke noget ud af det.
De får 3 stjerner fordi de ikke er de eneste syndere inden for branchen, ellers havde de fået 1 for det irriterer mig grænseløst.

Bauhaus Kundeservice

De har alt

Så jeg vil sjældent handle andre steder. Dog skal man se sig lidt for, ellers kommer man f.eks. til at give 260kr for en Fuga Ethernet kontakt som kan fås til det halve andre steder. De har rent faktisk også de ting på lager som de reklamerer med i deres tilbudsaviser.

TDC A/S

Herligt.

De har fået lavet en ny central tæt på hvor jeg bor så de kan som de eneste levere en ordenlig forbindelse. Er også glad for at jeg kunne få en forbindelse med ethernet modem og ikke router således jeg kan bruge min egen router. De er ikke de billigste så derfor 4 og ikke 5 stjerner.

3 (HI3G Danmark ApS)

Kunne få det jeg ville have

Lyder måske underligt. :) Men i modsætning til nogle af konkurrenterne kunne jeg faktisk stykke et iphone abb. sammen som jeg ville(betale næsten det hele ved køb) og nøjes med at betale for de services jeg havde brug for.

Surftown.dk

Mange Features.

Har ikke haft problemer med dem. De er nogle af de få der har en ordenlig email list server hvis man har brug for at have flere mennesker der taler sammen via email. Er også tilfreds med at de ikke, som andre udbydere, har "fri" trafik som man jo i realiteten aldrig har, men en fast mængde trafik at forholde sig til.

Citycarwash

Bedre end almindelig bilvask

Og så koster ikke mere end de dyre vaskehaller. Kan godt lide at de spuler og rengører bilen først på de vanskelige steder inden man man bliver sendt ind i vasketunnelen.

Proshop

ikke nogen problemer

Har købt hos dem flere gange til større og mindre ting. Har ikke haft nogle problemer.

ME

Virker fint

Det virker fint men er en anelse for dyrt når man tænker på at man kan få mange af tingene gratis andre steder. Hvis det havde været lidt billigere, ville de få 5 stjerner.

Befro

ingen problemer

købte en switch og fik den inden for del lovede tid

Apple

Har bestilt en del ting der efterhånden

Var overrasket over at deres DVB-C USB tuner var 100kr billigere end hvad jeg kunne finde på EDBPRISER inkl fragt.

Jeg har købt en del hardware stumper der efterhånden, dog mest ekstraudstyr til Apple ting jeg har købt i en fysisk butik.
Derudover har jeg brugt deres Print Service et par gange til at få lavet bøger etc.
Indtil videre har jeg fået hvad jeg forventede inden for fornuftig tid.
Dog skal man lige være opmærksom på priserne for hardware der ikke er deres egen, det KAN være billigere(som jeg startede med at nævne) men oftest koster det mere.

Elgiganten.dk

Lidt noget roderi

Havde bestilt et CAM kort via deres internet butik og sat det til afhentning hos den lokale butik.
I følge deres site kunne prisen i forretningen være højere end på internettet, derfor bestilte jeg den der og valgte at afhente den.
Jeg kunne se på deres lager opdatering at de havde den liggende hvorefter jeg bestilte den.
Da jeg kom til butikken efter arbejde, betalte jeg ved kassen og fik at vide at jeg skulle hente den ved vareudleveringen.

De rendte så rundt og ledte efter den men det viste sig at de ikke havde den på lager alligevel. Det kunne de godt havde sagt ved kassen.
Heldigvis var de så flinke at de tilbød mig at annullere købet men da jeg ville have kortet spurgte jeg om jeg kunne få det et andet sted og de gav mig addressen på en anden butik som jeg så kørte til.
Det viste sig så efter at jeg havde stået i kø på deres lager at i den butik skulle jeg ikke hente den på lageret men i butikken så jeg havde også spildt lidt tid der.

Jeg vil sige at de var flinke og venlige alle sammen, men havde de dog bare kunne sige at de ikke havde den på lager da jeg betalte ved kassen.

4Sound

Hurtig levering

USB guitar preamp/input. Har kun købt en ting indtil videre. Det gik fint og hurtigt så jeg handler gerne der igen.

SmartGuy.dk

Leverer det de lover til tiden

Har købt tøj hos dem et par gange og jeg har fået det jeg bestilte efter et par dage. ingen problemer og jeg slipper for at gå i en tøj butik for at købe de ting jeg alligevel kender størrelsen på.

Planet7

Ingen problemer

Købte et Samsung TV 8000 series 46" via deres webshop og kørte over og hentede det senere.
De var hurtige og hjælpsomme i telefonen.

Telenor

Har brugt dem i 5 år uden de store problemer

De har kørt fint for det meste. Over en periode på et mar måneder var der dog nogle problemer der gjorde mig forbindelse langsom. Ved ikke hvad det var men trafikken blev routet via en anden central en vanligt så det var nok en backup forbindelse.
Men bortset fra det har kørte det fint.

Martins profile

profile image of Martin
Martin
Reviewer
Male, 1970
Valby, Denmark

About

Har været på internettet siden 1990 og handlet der næsten lige så længe om end det er blevet noget nemmere, sikre og bedre nu.