Mona Skaus profile

Reviews (13)

www.computersalg.dk

Hurtig levering

Jeg skulle bruge tastaturet som gave og var lidt sent ude, men computersalg leverede til tiden næste dag og varen var i perfekt stand. Jeg har kun haft gode oplevelser med computersalg.

Dansk Bilglas A/S

Nemt og hurtigt

Ingen problemer i processen og en flink betjening :) Alt gik som det skulle.

GO DREAM / Oplevelsesgaver.dk

Nemt og hurtigt

Jeg bestilte let som ingenting og produktet kom på det forventede tidspunkt selv om det var lige før jul. Kan sagtent anbefales.

Hungry.dk

Nemt og bekvemt med stempelordning!

Det var let at bestille fra siden og jeg kan specielt godt lide stempelordningen, der gør at man ikke behøver forbi restauranten for at optjene stempler :)

Lisbeths Køreskole

God og billig køreskole!

Jeg kiggede oprindeligt på trustpilot for at undersøge de forskellige køreskoler i aabenraa og kan nikke genkendende til de anbefalinger der var til lisbeth.dk i aabenraa. Rigtig rart med undervisning over pc og en god kørelærer (Dan) som tager sig af sine elever og ved hvordan der kommer mest ud af tiden. Jeg fik en rigtig god behandling og vil helt sikkert anbefale listbeth.dk til andre :)

Nemoware

Alt som lovet

Jeg fandt min vare, bestilte den uden problemer og modtog den hurtigt. It works :)

Pro Golf Scandinavia A/S

Udemærket oplevelse trods forsinkelse

Bestilte varen uden problemer, men der gik ca. det dobbelte antal dage før varen blev sendt og leveret i forhold til hvad der stod på hjemmesiden. Varen kom dog frem uden skader. En ganske okay oplevelse og blev kontaktet da der opstod et problem med forsendelse af den rigtige vare.

Føniks A/S

Bedre end forventet

Jeg blev overrasket over hvor hurtigt jeg fik min vare fra Føniks sendt. I ordrebekræftigelsen stod at den blev sendt næste dag, men en halv time senere fik jeg endnu en mail om at ordrer allerede var afsendt. Pakken kunne hentes i pakkeshoppen dagen efter og der var ingen skader på varen. Det er sjældent jeg bliver så glædeligt overrasket af et firma jeg ikke kendte til før jeg bestilte min vare :) Jeg vil helt sikkert handle fra Føniks igen, hvis muligheden er der.

Tuesday, December 18, 2012

Reply from Føniks A/S

Hej Mona

Tak for de flotte ord!
Dejligt at høre vi har overrasket dig positivt.
Nogle gange når lageret at pakke ordrerne hurtigere end forventet, eller også kommer fragtmanden lidt senere, og så forsøger vi selvfølgelig at få så mange pakker med som overhovedet muligt - derfor fik du to meldinger.

Med et af landets største udvalg inden for computere og elektronik, tror jeg da muligheden for at du kan vende tilbage er stor :)
Vi glæder os til at betjene dig igen hvis den gør!

God jul!

Mvh. Stefan, Føniks A/S

Elgiganten.dk

Ingen problemer og leveringstid som lovet

Det var nemt at bestille og betale, og varen blev leveret i tide uden skader.

sygeplejebutikken.dk

Nemt og okay leveringstid

Det var enkelt at finde det jeg søgte på hjemmesiden og der var ingen problemer med betaling. Billig levering og selv om det lige tog en ekstra dag end forventet var det fint.

Smartphoto

Aldrig problemer

Jeg har brugt extrafilm i mange år nu og der har aldrig været problemer. Jeg får altid billige billeder i god kvalitet, og der går kort tid fra jeg har bestilt til de ligger i postkassen. Jeg har får nyligt fået fremkaldt billeder taget professionelt, og jeg kan ikke se forskel på de billeder fotografen selv har fremkaldt og dem, jeg har fået fra extrafilm. Et stort plus!

Kustompcs

Great service

I ordered the mionix keid 20 gaming headset, and after only three days I got them by mail. They where in perfect shape, even though they had to go all the way to Denmark. It was a better experience than I had expected. 5 stars coming your way!

www.printerpatroner.dk

Hurtig levering og varer der virker

Jeg bestilte to uoriginale blækpatroner, en i sort og en i farve, og de kom med posten den næste dag. De virker upåklageligt og jeg har fået meget mere for pengene, end hvis jeg købte de originale. Så printerpatroner er blevet bookmarked... :)

Mona Skaus profile

profile image of Mona Skau
Mona Skau
Reviewer
Female, 1985
Odense, Denmark

About