Karin s profile

Reviews (5)

Nortlander Skitours A/S

Super dejlig sneferie...

God service - såvel herhjemme som på destinationen. Veltilrettelagt program og god lejlighed.

denlillebazar.dk

Fin service - fine varer

Jeg har netop købt et sæt med skoletaske, penalhus mm. på Den lille bazar. Varen blev leveret som lovet og levede op til forventningerne.

Fætter BR

br.dk leverer varen

Jeg har netop købt en skoletaske på br.dk. Varen blev leveret som lovet og levede op til standard.

Houseofkids

Super fin service og hurtig levering.

Kan kun anbefale hourseofkids. Hjemmesiden er nem at bruge, de har god service og hurtig levering - hver gang ;)

Bahne A/S

Langsom og dårlig kundeservice...

Jeg bestilte d. 4.1.2012 en flyverdragt,et par skibukser og et par bukser til min søn. Forud for bestillingen var gået en del research, og den bestilte flyverdragt var nøje udvalgt, for den skal helst kunne holde til lidt af hvert. Så selvom det var lidt ærgeligt at skulle vente "op mod en uge" på varen, så tænkte jeg, at det var det værd, da det umiddelbart var et godt tilbud.
6 dage senere d. 10.1. 2012 modtager jeg en mail om, at flyverdragt og skibukser desværre er udsolgt, men at bukserne kommer "sidst på ugen". Dette er nok den dårligste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet på en webshop. Hvorfor fik jeg ikke beskeden allerede, da jeg bestilte - for så havde jeg straks bestilt varerne hos een af konkurrenterne - der har mere styr på lagerstyring og service. Lidt interessant er det, at da jeg har tvillinger tjekkede jeg om det var muligt at bestille 2 flyverdragter - hvilket det var. Så måske skulle Bahne holde sig fra at lave forretning på nettet?

Karin s profile

profile image of Karin
Karin
Reviewer
Female, 1973
Horsens, Denmark

About