Jørgen Jalvings profile

Reviews (5)

Apple

Dårlig service dårlig kundehåndtering

I forbindelse med indkøb af en macbook air taxfree viste det sig, at er det umuligt at kommunikere med firmaet elektronisk. Det er ikke muligt at sende en toldstemplet faktura til firmaet og få refunderet momsen. Det kræver et dyrt udlandsopkald til supporten, hvor man bliver bedt om at sende sin faktura til supportmedarbejderen!!!, som i øvrigt taler engelsk - som så videresender den. For at det ikke skal være løgn, skal man også dokumentere, at man faktisk bor i udlandet, og skal over for Applefolket dokumentere sit tilhørsforhold til det sted, man faktisk bor. Toldstemplet er åbenbart ikke nok for Applefolket, de har behov for at lege både told, skat og politi i en pærevælling. Det er fuldstændigt uanstændigt og vanvittigt.
Jeg har på ingen måde lyst til at handle med dette firma igen. Jeg har handlet med mange internetfirmaer, men Apple tager prisen i tåbelighed og kundefjendskhed, helt uden konkurrence. De er bare i en klasse for sig selv.

batteribyen.dk

God bytte politik

Jeg købte et batteri til mi mobil. Jeg var ikke tilfreds med med det, og det blev byttet uden videre.

Mads Filholm found this review useful

Bibob.dk

Godt for udlandsdansker

De har ikke et krav om minimumsbetaling, i de perioder hvor telefonen ligger stille.

wupti.com

God kundeservice og fornuftige priser

Som kunde har jeg kun gode oplevelser. Jeg har fået hved jeg har bestilt til en god pris for mig, og jeg har fået mine refusioner uden problemer.

Kontorlinien.dk

udviklingspotentiale

Generelt fungerer samarbejdet, men fejlforsendelse af varer hvor man skal vente på firmaet finder ud af hvad der er gået galt, er voldsomt irriterende. Send dog en ny vare i stedet og løs så problemet efter. Der er ikke nogen grund til at tage kunden som gidsel. Ellers god service.

Jørgen Jalvings profile

profile image of Jørgen Jalving
Jørgen Jalving
Reviewer
Male, 1949
Nuuk, Denmark

About