Malin Madsens profile

Reviews (4)

Vivamondo

Vivamondo har verkligen allt jag älskar!

Jag är fortfarande helt chockad av hur mycket Vivamondo har. Förutom att de verkar ha typ allt så har de sådant jag bara annars sett utomlands, till exempel coola märken som Nars, Philosophy, Bobbi Brown, Victoria Secret, Joey New York, Becca osv. och dessutom bra priser! Har även varit i kontakt med deras kundtjänst och verkligen trevliga. Rekommmenderas!

Skype

Skype är genialiskt

Jag använder Skype när jag är utomlands eller om någon vän är utomlands och man vill tala och även se varandra samtidigt. Fungerar verkligen bra och är sjuuukt mycket billigare än mobilsamtal!

Paypal

Paypal är bra!

Använder Paypal ofta när det är butiker som har dem. Det har, peppar, peppar aldrig varit några problem men har hört dem som handlat av luriga butiker och valt Paypal och det har alltid löst sig så verkar vara ett klockrent betalningssätt. Rekommenderas! Det är även enkelt att använda.

Google

Google är bäst

Jag använder Google säkert 10 gånger om dagen för att både hitta något jag letar efter och ibland surfar och söker jag bara helt planlöst och klickar på det jag får upp. Helt oslagbart är Google iaf. Älskar dem!

Malin Madsens profile

profile image of Malin Madsen
Malin Madsen
Reviewer
Female, 1985
Stockholm, Sweden

About

Älskar att vara på Internet, shoppar mer än jag borde och riskerar att bli svartlistad hos kundtjänst då jag frågar väldigt mycket :-). Lovar dela med mig av mina erfarenheter och tipsa om mina favoriter!