henriettes profile

Reviews (13)

BOXdeLUX

Helt uproblematisk

Jeg havde købt en bogkasse, men da den kom op, ku jeg se, der skulle en mere til, så jeg fandt den hos BOXdeLUX, og havde den i løbet af få dage.

dk.bestseller.com

Nem måde at købe tøj til store drenge

Jeg gik efter en helt speciel skjorte, som jeg hurtigt fandt, og den blev også leveret hurtigt.

Jelling Naturkød

Nemt og hurtigt

Jeg synes, det er dejligt at have kød i fryseren, og det bliver ikke nemmere end med Jelling Naturkød. Fin hjemmeside og hurtig levering. Jeg har endnu ikke smagt kødet, så kvaliteten kan jeg ikke komme ind på her, men det ser godt ud.

sunglassesshop.dk

Lidt bøvlet bestilling og forsendelse men hurtig ekspedition

Havde set et par solbriller på en ferie, men ikke fået dem købt, så heldigvis fandt jeg dem her. Lidt besværligt at man skal ringe ordren ind - vil hellere bare taste, bl.a. for ikke at være afhængig af åbningstid, men solbrillerne kom hurtigt. Synes også det er ærgerligt, at de benytter UPS, så man skal være hjemme, og faktisk virkede linket, hvor man kan følge pakken, ikke, så det var rent held, at nogen var hjemme til at modtage.

Wednesday, October 9, 2013

Reply from Sunglasses Shop Danmark

Hej Henriette

Tak for anmeldelsen. Jeg er ked af, hvis bestillingsmetoden er lidt besværlig. Det er desværre et krav fra nogle af vores leverandører, at vi kun må tage bestillinger over telefonen.

Jeg beklager, at linket til UPS ikke virkede korrekt. Vi har desværre lidt problemer med systemet, men vi arbejder på at få det løst. Vi benytter os af UPS, da det er den hurtigste leveringsmetode der er, når pakken skal sendes fra England til Danmark. De kræver underskrift ved levering af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis ikke kunden er hjemme, når de kommer, ligger de dog en besked om at kontakte dem og aftale nyt leveringstidspunkt.

Jeg håber, at du trods alt er blevet glad for dine nye solbriller.

Med venlig hilsen
Christina

Rikke Solberg

Hurtig handel

God og overskuelig netbutik, hurtig levering, fin opfølgning fra Postdanmark vedr. levering.

Muninsports

God træningsmakker

Jeg bestilte en M station som julegave i absolut sidste øjeblik, men den ankom super hurtigt, så den stor klar i skuret juleaften. Vi samlede den 1. juledag, og det var forholdsvis nemt, selv om vi bestemt ikke er særlig handy anlagt, og siden har den været en god træningsmakker for vores og kvarterets børn.

Magasin.dk

uproblematisk handel

Magasin havde fine bøjler på udsalg, men jeg kunne ikke lige komme til Århus, så købte dem i deres webshop - dejlig nemt.

Matas Webshop / www.matas.dk

Nemt i en travl hverdag og hurtig levering.

Der er mange mærker/produkter at vælge imellem og en udmærket forklaring til hvert produkt.

Target-sport.dk

Hurtig og problemfri handel

Fik fodboldmålene dagen efter bestilling, og de har været nemme at samle og er allerede brugt meget :-)

MovieZoo.dk

Supernemt

Jeg ledte efter nogle dokumentarer om 2. Verdenskrig til en fødselsdagsgave, og fandt to spændende på MovieZoo. De gjorde lykke hos modtageren og krævede ikke meget af mig.

Gucca

Gucca fungerer

Det er nemt og hurtigt, og jeg har aldrig haft problemer med at handle på Gucca.

Nyfortuna

Super handel

Jeg har ikke checket priser andre steder, så priserne kan jeg ikke kommentere på, men handlen som sådan var effektiv og professionel, og jeg havde pengene på min konto meget hurtigt. Personalet gav god service og virkede kompetente i deres svar på mine spørgsmål.

Cahetu

Rigtig god webshop

Jeg havde et spørgsmål, som jeg stillede pr mail og fik lynhurtigt svar, ligesom de bestilte varer kom meget hurtigt. De var pakket godt ind, og der var fint håndskrevet hilsen med.

Tak for god behandling
Henriette

henriettes profile

profile image of henriette
henriette
Reviewer
Female, 1969
vejle, Denmark

About