jens schmidts profile

Reviews (5)

Miinto

aldrig mere

varen var hurtig leveret . dagen efter
men der var trukket det dopelt
så 1 vare og betalt for 2 efter tlf samtale med jer så virkede i ligeglad .. du kan måske få dine penge om 1 månede retur
det er sku uforskammet at behandle kunder på den måde
har flere gange opfordret til at betale mine penge tilbage
der sker bare ingenting....

Tuesday, November 6, 2012

Reply from www.miinto.dk

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Jeg er glad for at høre, at du havde din levering dagen efter. Vi beregner 1-3 dages levering.

Dog er jeg mindre begejstret, når du skriver, at vi har trukket pengene på din konto 2 gange.
Der kan være tale om en beløbsreservation, hvis du havde problemer med betalingen eller er kommet til at trykke 2 gange på køb-knappen.

Betalingssystemet DIBS har været nede siden onsdag d. 31. oktober. Deres nedbrud også kan have haft indflydelse på din betaling.

Hvis du skriver en mail til info@miinto.dk eller kontakter mig på T: 8880 8686, skal jeg nok tjekke op på din betaling, så snart DIBS er kørende igen. Jeg skal bruge dit ordrenummer.

Har vi hævet pengene flere gange på din konto, bliver beløbet naturligvis refunderet.
Står beløbet hævet på din konto, kan jeg kontakte din bank, som muligvis kan annullere en evt. beløbsreservation.

Jeg ser frem til at høre fra dig.
- og ha' en rigtig god aften :)

Med venlig hilsen
Casper Kruse Olesen
Kundeservice - miinto.dk

Stofa

får ikke hvad du betaler for

hi ,, jeg blev ringet op af en stofa medarbejder ..spurte om jeg ville have 15 mb i stedet for 10 mb .. bare 8 kr mere om mdr . den kom bare aldrig op på de 15 md. den gik desværre ned i stædet . og svinger nu meget i hastighed . sommetider kører de slæt ikke .. surport siger der køre 15 md og hele er ok .. so sikke noget fis med jer .
det er sku da at bedrage kunder ...

Monday, April 30, 2012

Reply from www.stofa.dk

Hej Jens,
Jeg vil beklage at du har haft en dårlig oplevelse med Stofa. Hvis du stadig har problemer med dit bredbånd vil jeg anbefale dig at kontakte vores support igen på tlf. 88 30 30 20, så er de i stand til at hjælpe dig og om nødvendigt bestille en tekniker så vi kan få løst dit problem.

Mvh Lasse

FONA.dk

jens

jeg købte et norton antivirus i ålborg. til 3 pc . da jeg brugt en gang nægtede den at lægge det på andre .. jeg mødte op og sagde at den ikke vil lægge det på to pc mere. som den burde.. de to sælgere sagde gå hjem og prøv igen . eller køb et nyt.. dagen efter mødte jeg op igen , det var en anden sælger .. selvfølgelig skal du have et nyt.. og nu kører det bare .. så spild af tid .. sælger nr. 3 var ok

Norwegian

noget rod

jeg fløj med norwegian til morocco
dårlig service betalte bladsbilet hjemme fra , men fik den ikke tros betaling , så penge ud af vinduet. . dårlig luft i flyet og alle hostede efter vejret. flyver ikke udenrigs med norwegien mere ,,

Av-Cables.dk

hurtigere end nogen anden

kan anbefales .næste gang jeg stal bruge et kabel . kontakter jeg bare ca-cables . så har jeg det nok dagen efter og til en formidabel pris.
mvh jens

jens schmidts profile

profile image of jens schmidt
jens schmidt
Reviewer
Denmark

About