Suss Algreen Svendsens profile

Reviews (8)

Postdanmark

NEMT, OVERSKUELIGT & SUPERFIN SERVICE!

Jeg bli'r dæl'me så glad, når jeg venter på at modtage en pakke, og får besked via Post Danmark, med div. oplysninger på mail eller sms.
Hvis bare alle der enten benytter, eller arbejder i - Post Danmark, ville bruge Jeres suveræne system optimalt, VILLE ALLE VIDE, FRA HVOR & HVORNÅR man fik en pakke.
Og jeg ville selv, som så mange andre hhv. undgå diverse misforståelser, ventetid eller pludseligt opdukkende postanordninger på en pakke, som viser sig at være afhentet forlængst, hvor både jeg, men især personalet hos div. købmænd, varehuse eller benzintanke, hvor der udleveres post, desværre må bruge en masse spildtid, hver gang nogen har sløset med et ellers fantastisk godt fungerende system!

Venlig hilsen til Post Danmark
fra en ofte meget tilfreds bruger.
Suss A. Svendsen

Travelfreak.dk

Kvalitets varer til rimelige priser med hurtig og god service!

Travelfreak.dk har leveret nogle seje kufferter, som efter beskrivelsen, gjorde at jeg bestilte det meste af serien: Demsey.
Da jeg er invalidepensionist grundet lidelse i ryggen, er det vigtigt, at jeg kan stole på beskrivelsen af varen, som foruden at skulle være stabile & lette, også sku' være nemme at 'fise rundt med'..... Hvilket jeg i den grad er taknemmelig for, - holdt stik på en ferie til Gran Canaria, jeg netop er vendt hjem fra, hvor jeg var sammen med børn & børnebørn. - Jeg ku' ikk' kalkullere med hjælp fra mine voksne børn, - da de selv havde så rigeligt at holde styr på med børn ned til 4 år! - Men da kufferterne er lavet i letvægtsmateriale m/4hjul & i en super god kvalitet, - blev både ud- & hjemtur meget nemmere end frygtet, og efter at ha' pakket ud, så jeg til min store glæde, at mine flotte nye fuchsiafarvede kufferter på ingen måde havde lidt overlast, selv efter en tur-retur, hvor ens bagege ofte bli'r beskadiget, - efter at være kastet rundt med fra hhv. kuffertvogn, fly & bagagebånd x 2.
Så jeg bestilte uden tøven den største kuffert i serien, dagen efter jeg kom hjem, - som blev leveret ved min hoveddør - kun 2 dage efter. Det er da service så det batter! En god ferie kræver bl.a. godt værktøj. 👍 Thoms up for Travelfreak.dk & Go' Ferie! - Mvh. Suss.... :o))

Spartoo

Hos Spartoo.dk får du både et meget varieret og spændende varesortiment af sko, støvler og tasker til markedets billigste priser, foruden en fantastisk service!

Ved juletid sidste år gjorde jeg mine første indkøb hos Spartoo.dk, - og blev senere positivt overrasket over varernes gode kvalitet, men specielt over den fantastiske service jeg modtog.
Spartoo accepterede uden videre, at næsten halvdelen af de indkøbte Converse og andre støvler & sko, jeg havde købt i julegaver til børn og børnebørn, blev sendt retur, da jeg ikke havde fået bestilt div. par i den korrekte str.
Det er siden blevet til mange køb af diverse artikler til både mig selv, veninder & familiemedlemmer, - da vi alle er blevet meget begejstret for Spartoo's enormt store udvalg af sko, støvler & tasker til virkelig lave priser, og vi nyder den fine service, hvor både fragt & returnering er gratis, foruden muligheden for at optjene bonuspoint & rabatter, som jeg har gjort flittigt brug af. Som erfaren & meget tilfreds kunde, - opfordrer jeg alle, til at handle hos Spartoo.dk, - og dermed selv blive overbevist.
De varmeste anbefalinger & hilsner fra Suss A. Svendsen.

Elgiganten.dk

Vil du købe en vare billigst muligt, - få den leveret hurtigst muligt, & med den bedste service, - så kan jeg kun anbefale at købe din vare online hos Elgiganten.dk

Jeg køber de fleste varer online, og har kun haft positive oplevelser, når det har været igennem Elgiganten.dk. - Havde bestilt en vacum-maskine igennem Imerco,dk, - der heftigt annoncerede med den kort før jul 2012. - Der gik 10 dage, inden jeg fik en mail, ang. varen desværre var i restordre, - og jeg kunne derfor annullere ordren, hvilket jeg gjorde!
Var smadder ærgerlig over den lange ventetid, inden jeg overhovedet fik respons, - og var selvfølgelig irriteret over, at varen åbenbart var udsolgt! - Gik næste dag ind på Elgiganten's hjemmeside, - hvor jeg fandt samme produkt, der både var på lager, samt 100 kr. billigere! - Efter at ha' bestilt varen, kom der respons mindre end 5 min. efter, og vacum- maskinen fik jeg bragt fragtfrit til min dør - 3 dage efter! - Sjovt nok samtidig med, at jeg modtog den annullerede ordre fra Imerco! - Vacum-maskinen fra Elgiganten fungerer perfekt, - og varen fra Imerco, blev byttet til julegaver i deres Helsinge-afdeling, - da jeg altid har fået en fin & ordentlig service i den forretning.
Men jeg kan personligt anbefale, at handle via Elgiganten.dk, - som ALTID er den første hjemmeside jeg tjekker, - om de har den vare jeg søger! - Der får jeg varen både billigst,respons med det samme, - hurtigst leveret lige til døren i følgeskab med den bedste service? - Ka' man ønske sig mere? Venlige hilsner...Suss. A. Svendsen... {:o))

Campingshop

KVALITET TIL MARKEDETS BILLIGSTE PRISER & EN RIGTIG GO’ SERVICE -

hænger normalt ikke sammen, men vi er meget begejstrede, når det gælder de mange ting, vi efterhånden har købt igennem de sidste 4 år via HKS-Campingshoppen.dk.
Med go’ samvittighed har vi anbefalet de campister, der interesseret har spurgt til vores møbler, læsejl, køkkenudstyr og meget andet, - selv at gå online og sammenligne varesortiment, priser og leveringsdage, samt omkostninger i forbindelse med fragt, - imellem div. netbutikker, der handler med campingudstyr. - Og det er ALTID faldet ud til HKS-Campingshoppen’s fordel.
Venlige hilsner og Go’ Sommer . . . . Suss & Ole Svendsen

FarsiBella

Prima kvalitetsvarer, der hurtig & nemt købes og leveres

Plejer at købe mine artikler vedr. brug af gelénegle m. tilbehør hos anden levenrandør.
Ved mit første bestilling og brug af 'Farsibella'-produkter, blev jeg positivt overrasket over kvaliteten af produkterne, især neglelimen, - og vil bestemt også anbefale Jer til de - af mine venner, der selv ordner deres negle. Jeres varesortiment er samtidig stort og godt præsenteret på overskuelige sider, og dér foruden varerne - er varerne til rimelige priser.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber mine negleprodukter hos Jer! . . . Venlig hilsner . . . Suss A. Svendsen . . . :o)

Toolworld.dk

Sikker og hurtig handel!

Jeg er glad for mine varer, som svarer til anmeldelsen, samt billedet. Dog kun 1 minus, hvorfor der ikke gives 5 stjerner: Håndtaget på de to værktøjskasser, jeg købte er MEGET svære at få løsnet fra udformningen i låget, - og jeg må derfor bruge en kniv, saks eller anden flad stål-rekvisit, for at få hanken ud af sit 'leje'. . . Venlig hilsner. . . Suss . . . :o)

Brandos.dk

Stort udvalg, mange mærker med hurtig og gratis levering af sko til lave priser.

Hej Brandos.
Ovenstående sætning passer på Jeres varesortiment, priser og levering. Årsagen til I 'kun' får 3 stjerner - er det bøvl, jeg har oplevet, hvis ikke jeg betaler kontant, men vælger at betale via Klarna.
2 x har jeg har bestilt flere par, grundet tvivl vedr.skoenenes komfort, hvorfor jeg valgte at lade ordren, blive betalt via Klarna. Efter at ha' prøvet/valgt de sko jeg ville beholde, gav jeg Jer besked på kommende returnering , som foreskrevet. I begge tilfælde - har jeg sendt de fravlgte artikler retur, - som jeg hurtigt fik meddelelse om, efter I havde modtaget varerne, - hvilket I ska' ha' ros for.
MEN - dér 'hopper kæden så af'!
Hvis Klarna havde oplysninger til indbetaling, enten via giro eller reg.& kontonr. neden under deres navn og øvrige oplysninger, ville jeg ku' betale det jeg skyldte, når I - Brandos.dk, sender oplysningen om at I nu har modtaget returvaren, og derfor nu skal betale xxxx,xx kr.
Men når man rekvirerer Klarna for indbetalingsoplysninger, meddeler de, at de ikke har registreret en returnering.
Enten blir' Klarna ikke ordentligt informeret, eller også har de rod i deres papirer.
I stedet for måtte jeg læse alle Klarna's papirer systematisk igennem, dog uden held, - for derefter i flere mails, at be' om indbetalings-oplysninger. - Her ku' forretningsgangen godt gøres nemmere/bedre for forbrugeren!
Venlige hilsner Suss.... :o)

Thursday, January 26, 2012

Reply from Brandos.dk

Hej Suss.
Mange tak for din lange anmeldelse. Jeg vil undersøge dette med Klarna nærmere, så vi kan få styr på, hvor i processen oplysningerne ikke kommer frem. Jeg er ikke helt sikker på, om det er os som er for langsomme til at give Klarna besked eller om det er Klarna som er for langsomme til at registrere oplysningerne som kommer fra os. Men det vil jeg undersøge nærmere, og forhåbentligt kan vi få løst det, så du og alle andre slipper for besværet i fremtiden. Mange tak for god feedback!
Fortsat god dag,
Mvh. Katrine Rasmussen
Country Manager DK

Suss Algreen Svendsens profile

profile image of Suss Algreen Svendsen
Suss Algreen Svendsen
Reviewer
Female, 1951
Vejby, Denmark

About