Linda Poulsens profile

Reviews (38)

cocopanda.dk

Målløs på den gode måde.

Er simpelthen målløs på den gode måde.
I mange år har Nicehair.dk været min "shampoo-pusher". Men deres varesortiment varier meget. De har i noget tid ikke haft den shampoo jeg plejer at bruge (mærket har de dog stadig), så jeg ville se mig om efter et andet sted, og falder over Cocopanda.
Og bingo! Der var min shampoo. Oven i købet ca. 10% billigere og fragten er gratis! Det er den først er efter et køb på 500,- hos Nicehair.dk.
Udover det, så er min bestilling leveret på under to døgn!

Brandos.dk

Super hurtig levering.

Fik mine sko blev leveret blot et par dage efter bestillingen. Kan klart anbefales.
Og så er det bare super smart, at man frit kan sende retur. Der medfølger nemlig et retur mærke som man blot sætter på pakken og sender retur, om nødvendigt.

Workoutshop

Hurtig levering

Hurtig levering, absolut intet at klage over.

YouSee

SÅ ringe efter skift til TDCs net.

Jeg har været nødt til at ændre min anmeldelse af Onfone herinde, siden de skiftede til TDCs net.
Aldrig har jeg oplevet så dårligt signal siden GSM-telefonens barndom.
Hver gang jeg ringer op hakker signalet og falder som regel også ud.
Det er dybt frustrerende når man er midt i en vigtig samtale.
Og udover det, er det mobile net altid på ethernet.

Jeg har haft kontakt til kundeservice om problemet, og der er ikke meget hjælp at hente. Jeg har både mailet med dem og ringet til dem. Og hver gang får jeg blot citeret det man kan gøre for at afhjælpe problemet, som står på Onfones hjemmeside.
Det bedste svar de kan komme med, er om der dækning i ens område. Det kan jeg så også selv se på deres hjemmeside!
Ikke nok med det; personen jeg talte med fra kundeservice, talte ned til mig, som om jeg var et femårigt barn!! Det er under al kritik!

Bilka

Bilkaavisen

For os der ikke bor et stykke vej for bilka er det rigtig godt, at man altid kan gå ind og finde den på bilkas hjemmeside. Samt at der er kommet onlinebutik - det er også rigtig godt.

Ellos

Godt udvalg af mærker

På ellos kan man altid finde rigtig mange gængse mærker, hvilket jeg finder super godt og så er leveringen altid hurtig.

Matas Webshop / www.matas.dk

Rigtig god kundeklub

Jeg er personligt helt vild med Club Matas, det gør i hvert fald at jeg foretrækker at købe fx håndkøbsmedicin der, fremfor andre steder.
Eneste minus er at det er svært at få noget for sine point, da der skal mange point til, og hvis man har udset sig noget, man kunne tænke sig, så skal man være hurtig, da varende bliver skiftet ud en gang i mellem.

Trustpilot

Sindsygt godt initiativ

Super smart at brugere kan hjælpe hinanden på denne måde.
Jeg bruger altid truspilot, når jeg overvejer at handle på en hjemmeside jeg ikke kender til endnu.

Cdon

Super hurtigt levering.

Gode priser og hurtig levering.

REMA 1000

God idé til indkøbene

Super godt at man altid kan hente inspiration til indkøbene med madplanen.

dk.bestseller.com

Har aldrig oplevet noget lignende.

Jeg er normalt rigtig glad for Bestsellers varer - i de fysiske butikker!
Hvad det angår netshoppen, har jeg aldrig oplevet ringere service.
Jeg har aldrig haft problemer med min kredit og kreditkort, men uanset hvordan jeg forsøger at bestille to varer på Bestsellers netshop, så bliver handlen afvist ved betalingen.

Vi forsøgte at betale med adskillige af familiens betalingskort, og Bestsellers kundeservice's svar er bare at sikkerheden er i top og det kan skyldes, at man forsøger at bestille fra samme IP-adresse.
Vores mange forsøg indbefattede tre internetforbindelser og fem betalingskort, samt to faktureringsadresser...
Efter længere korrespondance med kundeservice forstår jeg stadig ikke hvad der kan være problemet, og da jeg forklarer dette til kundeservice, er svaret at de kan hjælpe hvis jeg oplyser kortnummer og IP-adresse.
Undskyld, men hvad er det første vi lærte i skolen om netsikkerhed??

Thursday, August 18, 2011

Reply from Bestseller A/S

Kære kunde

Tak for din anmeldelse.

Kundernes tryghed er meget vigtigt for os, når de handler på dk.bestseller.com. Af hensyn til vores kunder, har vores onlineshop derfor et meget højt sikkerhedsniveau.
Derfor kan det forekomme at betalinger ikke bliver godkendt.

Beklager din oplevelse.

Venlig hilsen
Bestseller kundeservice

Inkclub

Super hurtig levering

Har handlet et par gange på inkclub.dk og har altid oplevet en meget hurtig levering.

TDC A/S

Tekniske problemer lidt for ofte.

Rigtig godt koncept, ingen tvivl om det.
Men der er tit tekniske problemer, når jeg skal logge ind. Jeg har dog fundet en omvej til at logge ind, nemlig på tdc-siden. Når jeg så går videre til Yousee Play er jeg logget ind. Lidt irreterende, men det virker.

Lalandia

Kun for børnefamilier

Badelandet er kun for børn. Hvis man er teenager og derover er det eneste interessante vel boblebadene.
Selve centeret byder på nogle gode butikker, dog er en del af tingene til overpriser.
Husene er gode til kortere ophold (weekend + ferie), der er alt hvad man behøver (faciliteter).

Callme

Ikke helt perfekt

Jeg har aldrig haft større problemer med CallMe. Men jeg har haft problemer med at kunne se mine regninger og forbrug på hjemmesiden. Da jeg ringer ind til CallMe for at få det rettet op, får jeg en lidt små gnaven medarbejder i røret. Hjælper ikke på humøret, når tingene i forvejen ikke virker optimalt.

Udover det, har CallMe nogle rigtig gode priser på både abonnement og telefoner.

Techman

Super godt sted at handle

Handlede hos Techman på firmaets adresse, da stedet ikke ligger så langt fra hvor jeg bor.
Sælgeren var superflink, og ydede en rigtig fin service. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der. Vi ærgrer også faktisk over, at vi ikke har set dette firma før nu.
Brugte computere til rigtig gode priser og i rigtig pæn stand.

Nelly

Kun positive oplevelser.

Jeg har kun haft positive oplevelser med Nelly.com.
De varer jeg har bestilt er altid kommet super hurtigt, og har været pakket fornuftigt ind, så varen ikke tager skade under transport.

Buzzador

Anderledes, men godt koncept.

Da jeg første gang hørte om Buzzador, var jeg ikke helt overbevist om, om denne side var fup eller ej. Da jeg dagligt fulgte et debat forum fik jeg nu større viden om, hvad dette koncept var for noget, og jeg meldte mig ind.
Det er nu tre år siden, og jeg har deltaget i tre kampagner.
Pakkerne med det indhold man skal teste, er altid kommet til tiden. Man skal dog være opmærksom på, at der kan være langt i mellem kampagnerne.
Jeg har ladet mig fortælle, at jo flere point man har, des flere kampagner får man.

Kunstnerklubben

God måde at fremvise sin kunst

Kunstnerklubben.dk giver spirrende kunstnere såvel som professionelle mulighed for at vise sin kunst frem, samt sælge den.
Rigtig god og overskuelige hjemmeside.
Dog kan den godt være meget lang tid om at få loadet siderne - derfor fire stjerner.

HM

Lang leveringstid

Næsten uanset hvornår man handler på H&M's hjemmeside er varerne udsalgt, eller også er der kun helt små størrelser tilbage. Og når man så har bestilt kan varerne godt tage sig ud på en anden måde en det så ud på billedet. Og dernæst går der altid ca. tre uger før varerne bliver leveret - og ofte bliver det udskudt yderligere!!

Og hvis man er rigtig "heldig" når varen at blive udsolgt, så den ikke kan leveres alligevel...

Ikea

Kun gode oplevelser

Jeg har kun haft gode oplevelser med IKEA (Taastrup).

Jeg fik ellers lavet et stunt, med et spisebord, som vi fik udleveret til selv at fragte hjem - bordet kunne på ingen måde være i bilen. Så selvom varen skulle ind i IKEA's system igen, og registreres til at leveres hjem til min daværende adresse i Slagelse, så gik alt rigtig fint og bordet kom frem til adressen et par dage senere. Super god kundeservice.

DR

2 Stjerner for satiren

Kan kun give DR 2 stjerner, og det er udelukkende pga. satiren på DR2.

Det er det eneste jeg ser af alt det DR sender; radio hører jeg sjældent. Og det skal jeg betale ca. 3000,- om året for - og så kan jeg ikke engang vælge DR fra, hvis jeg vil se andre kanaler. Og ikke nok med det, er jeg studerende, og DR kan ikke engang yde studierabat, endsige pensionist rabat - helt ærligt, hvor svært kan det være...

D.C found this review useful

Googlemail

Godt og gratis

Google mail er det bedste mailsystem, jeg har brugt. Har prøvet flere forskellige udbydere, men intet slår google's. Og så er der altid god plads på ens mail. Arkiveringssystemet er ligeledes rigtig godt, og nemt at bruge.

wupti.com

Intet at klage over

Jeg har kun haft gode oplevelser med Wupti.com.
Og så leverer de super hurtigt.

Trendsales

Ideen med Trendsales forsvundet

Jeg har været bruger af Trendsales siden 2007, og jeg elskede at bruge Trendsales, da jeg havde skabet fyldt af fejlkøb, og ting der bare ikke blev brugt. Jeg fik solgt rigtig mange ting, men nu er salget derinde gået helt og aldeles i stå siden slutningen af 2008.
Det eneste man kan få solgt derinde er de dyre mærker, med mindre du har lyst til at forære dine ting væk, for folk vil ikke give noget for det mere (fx Vero Moda, Only og den type mærker).

Udover det har jeg haft mange dårlige oplevelser, med brugere der har kommunikeret i ubehageligt sprog, og været useriøse med handler. Support var super hurtige til at gøre noget ved sagen.

Dog synes jeg, at Trendsales er blevet til erhvervs-brugernes sted. Selvfølgelig vil man da helst købe helt nye ting billigt, fremfor brugt. Derfor synes jeg ikke, at Trendsales er hvad det egentlig var beregnet til.
Hvilket også gælder for Magazine, hvor det efterhånden kun handler om at sidde og snakke om "Se hvor sød.. Iiih hvor streeengt... Arj hvor nuttet" - en rigtig tunutte-klub. Rigtig ærgerlig drejning fra hvad det var engang.

Bibliotek

Nemt at bruge

Bibliotek.dk er super nemt at bruge, og så der simpelthen så mange muligheder, fx dét at man kan se hvilke biblioteker der har det man gerne vil låne.
Men det allerbedste de har er Biblioteksvagten. Man kan spørge dem om alt muligt. Ja, man kan også bruge en søgemaskine, men hvor mange uoverskuelige hits får man ikke lige?
Biblioteksvagten kan fx svare på hvornår en bestemt bog udkommer. Og så svarer de simpelthen SÅ hurtigt - det er en virkelig god service!

Netto

For lidt lagerplads

Netto er mit favorit supermarked, og de har altid sådan nogle fine spotvarer. Men, men, men hvor er det ærgerligt, at man ofte ikke kan nå at få disse varer, da de bliver sat ud i butikken op til et par uger før de overhovedet er i tilbudsavisen.
Får Netto-butikkerne for mange varer i forhold til de enkelte butikkers lagerplads?

Dell

Lang leveringstid

Bestilte en rygsæk beregnet til en 15" bærbar. Varen var super fin, men levering tog næsten en hel uge. Jeg ved dog ikke, hvor Dell's lager ligger, men så lang tid burde der ikke gå. Ellers intet at klage over - hjemmesiden er nem at bestille fra.

Shoeabuse

Hurtig levering

Har aldrig oplevet andet en gode varer og hurtig levering fra Shoeabuse.
Hjemmesiden er super nem at bruge, samt er der nogle fine billeder, der viser et godt billede af den varer man køber.

SAXO.com

Kun gode oplevelser

Har nu handlet mange gange på saxo.com; hovedsageligt studiebøger. Intet at klage over.
Jeg vandt i 2008 en konkurrence på Saxo, men da jeg lige var flyttet som bøgerne blev leveret, opstod der en del problemer der, men Saxo ydede en virkelig god service, og jeg fik uden problemer sendt min præmie til min nye adresse.

Asos

Stort udvalg af varer

Asos har altid et stort udvalg af varer, og til gode priser.
Som regel kommer varerne frem uden problemer, dog har jeg oplevet at modtage en pakke, der havde fået godt med "tæsk" undervejs. Shampoo'en som jeg havde købt var rendt ud på de andre varer, fordi de forskellige ting ikke var pakket stabilt i æsken. Dog var de øvrige varer pakket ind i plastic, derfor ingen skade på dem.

Lagersalg.nu

Altid gode priser

Som overskriften siger har lagersalg.nu altid gode priser, og gode mærker.
Dog kan hjemmesiden godt forekomme uoverskuelig når man 'bladrer' mellem de forskellige mærker - her burde man kunne vælge mellem side 1, 2, 3... osv, i stedet for kun at kunne gå én frem eller tilbage.

PHure Beautyproducts

Hurtig levering og god service

Jeg bestilte extensions som kom inden for få dage. Desværre passede farven ikke alligevel, men Phure tog dem tilbage og jeg fik byttet varen uden problemer, til en farve der passede bedre.

Isabellaw

Hurtig levering og god service

Bestilte et glattejern for et par år siden. Varen blev leveret inden for få dage, og glattejern der er af mærket GHD 'lever' i bedste velgående den dag i dag.

Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge.

YouSee

Signalet falder tit ud

Jeg bor i et lejlighedskompleks, hvor vi desværre ikke har mulighed for at vælge andet end Yousee, hvis vi vil have kabel-TV og internet
Så jeg har haft Yousee internet og TV siden oktober 2008, og som regel ryger både TV og internet ca. en gang om måneden. Det er dybt frustrerende, da jeg studerer og derved bruger internettet til kommunikation med studiegruppe og lærere. Det er slet ikke acceptabelt, at man lige pludselig ikke har nogen forbindelse midt i upload af en opgave fx.

Markand Anders Schuldt found this review useful

TELMORE

Aldrig nogen problemer

Jeg har nu været kunde hos Telmore i over 1½ år, og har kun været fuldt ud tilfreds med priser og service.

Jeg har utallige gange skiftet selskab og flyttet numre, og Telmore er klart dem jeg har haft færrest problemer med - nemlig ingen!

GLS Denmark

Hurtig levering

Jeg fik min pakke med hårprodukter sent til Blockbuster butikken i min by. Jeg fik leveringsmeddelelse både på mail og sms samtidig - super smart og nemt. Hurtig levering og intet at klage over.

Dog kan jeg ikke se ideen i, at når man bestiller fra Asos.com, så kan man ikke vælge, fx en Blockbuster at få leveret til. Jeg ved jo, at jeg højst sandsynligt ikke er hjemme.
Det er simpelthen så besværligt når man modtager et brev (sendt med posten), at man skal få aftalt en ny tid, man kan få den leveret på, og tidsrummet for leveringen er så bredt, at man ikke kan gøre andet end tage en hel fridag - ikke lige det jeg vil bruge mine fridage på.

NiceHair

God service og hurtig levering.

Nem og brugervenlig hjemmeside. Bestilte varer om aftenen, næste dag inden kl. 13 var pakken allerede sendt. Og så var der en mini haribo slikpose med; sød lille overaskelse.
Ikke sidste gange jeg handler der.

Linda Poulsens profile

profile image of Linda Poulsen
Linda Poulsen
Reviewer
Female, 1986
Denmark

About

Jeg handler meget på nettet, og synes derfor det er rart, når man handler på denne måde, at man kan se andres oplevelser med diverse firmaer, sådan at flest muligt kan få en god oplevelse af at handle på nettet.

Derudover handler jeg meget i tøjbutikker, og har derved mange oplevelser med både god og dårlig kundeservice.

Jeg lægger ikke skjul på min mening om de oplevelser jeg får i diverse butikker. Jeg forventer professionel kundeservice og kommunikation.