Kenneth Prehns profile

Reviews (2)

shop.universe.dk

Fem stjerner til universet på Als

shop.danfossuniverse.com leverer - hurtigt og effektivt med en fin, fin kundeservice.

Waoo!

God kundeservice, men dårlig kommunikation

Waoo skal have ros for en god kundeservice på telefonen og en masse søde, venlige og hjælpsomme medarbejdere uanset om det gælder generelle spørgsmål eller teknisk support i forbindelse med installering af Waoo-løsninger.
MEN der er alligevel grænser for begejstringen. Kommunkationen pr. brev er under al kritik. Waoo automatiske generering af breve til kunderne er en sand haglbyge, som ikke tager hensyn til indgåede aftaler - med det resultat at brevene ofte skaber mere usikkerhed og forvirring end afklaring og ro. Den del må kunne gøres bedre. Oplevelserne med Atea og underleverandører som har gravet lyslederkabel ned er en historie for sig - som kun fortjener EN stjerne.

Friday, January 27, 2012

Reply from Waoo! A/S

Hej Kenneth

Allerførst en stor tak for din ros til vores kundekonsulenter – det er jo altid dejligt at høre. Omkring vores skriftlige kommunikation, så er vi glade for dit input, som vi vil tage med videre i vores bestræbelser på at sikre den bedst mulige kundeoplevelse. Omkring Atea, så er dette naturligvis noget vi vil diskutere med dem.

Venlig hilsen

Waoo! Kundeservice

Kenneth Prehns profile

profile image of Kenneth Prehn
Kenneth Prehn
Reviewer
Denmark

About