Dennis´ profile

Reviews (1)

Cykelbanditten

Kommunikation, leveringstid, forkert vare og forvirring

Jeg vil i denne anmeldelse prøve at have en så objektiv tilgang som muligt.

Det hele starter den 18 januar hvor jeg blandt andet bestiller et duromatic AUTOMATIC med friløb nav monteret på en sort fælg. Leveringtiden er opgivet til 3-5 dage, den 24/1 har jeg stadig intet hørt fra banditten og skriver derfor, svaret får jeg dagen efter at min levering nu er på vej og jeg vil få et track nummer det får jeg også, så er jeg glad :) Den 26 er der stadigvæk ikke kommet nogen varer og jeg undrer mig om ordren overhovedet er ekspederet. Jeg ringer derfor til det nummer der er opgivet som kundecenter på bandittens hjemmeside, det viser sig imidlertidigt, dette nummer er til bandittens butik på amagerbrogade dog er manden her (Jørgen) utrolig hjælpsom og kontakter lagret for og får at vide at varen alligevel ikke var kommet afsted den 25 men den 26 istedet hvorfor det undrer mig man kan give et trackingnummer den 25 hvis den ikke er afsendt (mere forvirring senere om disse numre)?

Den 27 har jeg stadig intet hørt og skriver derfor igen og spørger til min ordre jeg får svar om at jeg snarest vil modtage noget fra GLS. Pludselig mandag den 30 får jeg en mail om min pakke kan afhentes i et af GLS pakkeshops. Det undrer der ikke er lagt noget i min postkasse samt jeg har modtaget et trackingnummer. Jo jeg fik jo dette tracking nummer i mailen den 25/1 023098631741 og dette af bandittens medarbejder på lagret L000167181001SL den 30/1. 2 forskellige tracking numre? Mystisk.

Nu var varen kommet og jeg afhenter den i pakkeshoppen den 31/1 da jeg kommer hjem er navet forkert det er med kickshift og ikke et automatic. Jeg kontakter igen tlf numret som er opgivet som kundecenter men som ivirkeligheden er til butikken på Amagerbrogade Jørgen hjælper igen og får at vide de har et hjul i måløv dog med blank fælg men ellers med friløb og automatic, jeg accepterer og aftaler jeg selv kører ud efter det da jeg ikke stoler på bandit lagrets logistik evner mere. På vej derud ringer de fra lagret at de havde set forkert med jeg kan få et med fodbremse, jeg accepterer igen fordi jeg skal bruge det hjul. Da jeg kommer derud står der et hjul klar til mig jeg kikker på navet og der står med stort KICKSHIFT jeg er lige ved at blive kort for orde hvis det ikke var for den venlige medarbejder derude en ældre herre med langt hår. han finder et andet hjul frem til mig med automatic men fodbremse samtidig monterer ham tandhjulet.

Konklusion:

Det er som om webbutikken og de fysiske butikker er 2 forskellige verdner. I butikkerne er der god service og tillidsvækkende personale. Oplevelse på webben har været meget dårlig. Hvos man dog bare havde skrevet man ikke havde varene og leveringstiden for forlænget havde det gjort hele forskellen. Men at sende et forkert hjul afsted for at lukke munden på mig er provokerende. Det ender med jeg accepterer hjulet med fodbremse og det er så mit valgt. Den ene stjerne er for navet som virker okay og den anden stjerne er til Jørgen på Amagerbrogade der kæmpede en kamp for at hjælpe.

Jeg vil gerne give 2 råd til webbutikken.

1. Hvis det er jeres leverandør af transport som ikke performer i forhold til bandittens specifikationer så kvalitetsikrer jeres proces., evt. med en bedre tilbage rapporteringsystem fra GLS.

2. Ansæt en KOMPETENT lagermedarbejder der kan finde ud af at håndtere ordrer samt holde styr på et lager med hensyn til status af beholdning. De penge er godt givet ud i længden blandt andet på kunder der vender tilbage på grund af en god oplevelse. Samtidig skal kommunikationen til kunden optimeres og indeholde relevant og faktuelt indhold derigennem, vil kunden opfatte jer som en serøs samarbejdspartner.

Jeg har handlet for sidste gang i jeres webshop desværre, det er ærgeligt for jeg tror måske de fleste af jeres ordrer når frem i tiden men jeg gider bare ikke igennem dette igen. Målet bør være at ALLE ordrer går rettidigt igennem. Det er ambitiøst ja, men sådan er visioner. Dog vil jeg ikke have betænkeligheder ved at handle i jeres fysiske butikker.

Det var en lang smøre men har prøvet at være konstruktiv i min kritik. Det skal siges de andre ting i ordren var som forventet udover leveringtiden selvfølgelig.

/Dennis

Thomas Fennefoss Lundgreen found this review useful

Friday, February 3, 2012

Reply from cykelbanditten.dk

Hej Dennis,

Først og fremmest mange tak for din udførlige og super konstruktive kritik.
Det er meget vigtigt information for os og yderst brugbart.

Der er ingen undskyldning for din ærgelige oplevelse hos os.
Vi kan kun sige at vi desværre har været ramt internt af sygdom og andre personaleudfordringer der desværre er gået ud over enkelte af vores kunder på webshoppen.
Det er på ingen måder acceptabelt og der er derfor allerede fortaget ændringer der skulle forbedre dette betydeligt fremadrettet - eller som minimum løfte købsoplevelsen tilbage på samme niveau som tidligere.
Yderligere har vi taget konsekvensen af en del uacceptable leveringer og har derfor afsluttet samarbejdet med en af vores fragtleverandører.

Ovenstående skal ikke ses som en undskyldning, men nærmere som en forklaring på årsagen til nogle af de alt for ringe oplevelser du har haft med din handel hos os.

Vi håber at du vil give vores webshop et forsøg mere på sigt da vi normalt håndterer ordre væsentlig bedre end den oplevelse du har haft.

Endnu en gang mange tak for din konstruktive kritik.

God weekend.

Cykelbanditten

Dennis´ profile

profile image of Dennis
Dennis
Reviewer
Male, 1981
København, Denmark

About