Pierre v. Ooijdorks profile

Reviews (8)

BOL

Snel en makkelijk

Bol.com staat al jaren bekend als een van de beste online webshops van Nederland. Dit komt omdat zij in tegenstelling tot veel webshops alle producten vrij snel bij de klanten weten te krijgen! Zo hoort het, een voorbeeld voor andere webshops.

Smartbuyglasses Netherlands

Goedkope merkbrillen voor een lage prijs

SmartBuyGlasses heeft volgens mij het grootste brillenaanbod van Nederland. Ik heb al 2x een bril besteld die tot wel 30 Euro goedkoper was. Ik was wat huiverig vanwege de lange wachttijden maar de brillen zijn binnen een paar weekjes aangekomen. Ook werd ik keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Dus wat brillen betreft is SmartBuyGlasses de beste webshop!

Youtube

Beste site voor videoclips

De beste site voor het verspreiden van korte fimpjes. Groot aanbod aan content, alleen zijn de reclames in het begin wat jammer.

NU

Beste site voor uw dagelijke portie nieuwtjes

Overzichtelijk, compleet en to the point. Beste nieuwssite van Nederland!

Mediamarkt

Top winkel met de laagste prijs!

Media Markt heeft een grote selectie van electronica en biedt hierbij altijd goede deals aan. Voor zowel grote als kleine merken, voor iedereen is er iets te vinden. Echter op de website kon je voorheen niets kopen. Dat is nu veranderd en ik ben er erg blij mee, al blijft het leuk om dergelijke aankopen eerst te bekijken in de winkel zelf...

Marktplaats

Vrijwel nieuwe games tegen de helft van de prijs!

Ik koop al mijn xbox games via Marktplaats. Vaak zijn ze niet of nauwelijks gebruikt en kosten ze een stuk minder dan in de winkel. Ben 1x opgelocht door iemand die uiteindelijke het spel niet opstuurde, dat is erg jammer. Maar over het algemeen gaan de transacties goed!

Praxis

Goede hamers!

Had laatst een hamer nodig om een spijker in een blok hout te slaan. Zowel de hamer als de spijker kon ik bij de Praxis kopen! Heel handig! De website daar ben ik wat minder blij mee. Dergelijke spullen zie ik liever van tevoren zodat ik kan zien of de producten van goede kwaliteit zijn of niet...

Thuisbezorgd.nl - Online eten bestellen

Prima site met genoeg restaurants

Deze site heerst op het gebied van online avondeten bestellen. Goede website, overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren. Ook is er genoeg keuze wat betreft restaurants. Helaas niet alles wat ik wil, maar dat is ook afhankelijk van de restaurant in de buurt. Al met al een prima website!

Pierre v. Ooijdorks profile

profile image of Pierre v. Ooijdork
Pierre v. Ooijdork
Reviewer
Male, 1977
Schoorl, Netherlands

About

Voetbal liefhebber en Feyenoord-fan pur sang! Ik loop alleen niet hand in hand met mijn kameraden want dat is raar...