Kendama.dks profile

Reviews (4)

Jakodan

Sjældent oplevet så behagelig og komplet service!

Efter flere bestillinger og et par reklamationssager har jeg fortsat kun spandevis af gode ord at sige om Jakodan. Om det er via mail eller i telefon så føles al kontakt som et stort kram, og hvis der er nogen problemer med noget, så bliver der straks rettet op på det uanset hvad. Jeg vil fortsat anbefale og blive ved med at bruge jakodan i som mange sammenhænge som muligt!

Tex Tryk

Ubehagelig og respektløs service

Efter at have købt 100+ t-shirts, der blev sendt direkte til tryk, og derved ikke via vores butik fandt vi ud af at 1/3 af t-shirts var helt forkert farve og delvist ubrugelig til formålet. Efter masser af spildt arbejdstid på håndtryk og en del ressourcer på farve etc. var tex-tryk medarbejderen vi snakkede med enormt ubehagelig.
Han vil max tilbyde at levere nye tshirts, hvis vi sendte de allerede trykte forkerte farvede tilbage (ubrugelige for ham). Han endte med at råbe op i telefonen og tale nedladende til min kollega som til sidst måtte gå fra samtalen da tex-tryk simpelthen var decideret ubehagelige at snakke med.
Synd og skam at nogle mennesker ikke kan finde ro til at tage en ordentlig snak og stå ved det, når de har lavet en fejl.

Thomas, Viggo Holtenand Martin Brandt found this review useful

Friday, June 14, 2013

Reply from Tex-tryk A/S

Ja man kan ikke være enige altid desværre. Dette var for mig og min virksomhed ikke en god dag da vi så bestemt ikke blev enige om hvordan dette skulle forløbe og jeg beklager meget at jeg ikke var opmærksom på at man ikke så godt kan se en navy farve om natten, håber meget du vælger en anden farve næste gang i skal på natløb.
Mht. at få produkter byttet er det jo ikke nemt at bytte noget som er ødelagt dog valgte jeg at gøre dette hvis du ellers gad sende de vare i havde ødelagt retur.

Telia

Fantastisk support, og rare sælgere

Jeg er chokeret over de mange dårlige oplevelser folk beskriver. Vores virksomhed blev kontaktet af en enormt flink sælger, der var både tålmodig og hurtig på tasterne. Efterfølgende er mindre problemer blevet løst lynhurtigt, når jeg har ringet til erhvervssupporten, hvor selv vores meget lille virksomhed bliver behandlet som konger.

TNT

Ikke imponeret

Ventede på en vigtig pakke af flere omgange, og havde enormt svært ved at få lavet en aftale med fragtmanden. Da aftalen endelig var på plads kom han en time for tidligt, og ville ikke vente fem min til jeg var hjemme. Det var desuden tydeligt, at pakken havde været behandlet meget hårdt. Det var en bog, der havde fået tydelige mærker flere steder,

Kendama.dks profile

profile image of Kendama.dk
Kendama.dk
Reviewer
2009
København V, Denmark

About

Kendama.dk er en lille privatejet virksomhed. Vi sælger det spændende vidtrækkende trælegetøj kendama. Legetøjet har sin oprindelse i Japan, og er et rigtig fornuftigt alternativ til hverdagens mange batteridrevne underholdningsformer. Kendama er et fedt balancelegetøj lavet i flot træ og under rigtig gode forhold.
Bag virksomheden er tre unge venner fra vestfyn, der selv holder enormt meget af at spille med dette anderledes legetøj. Tag et kig på www.kendama.dk og lær mere.