Jørn Johansens profile

Reviews (6)

Autobutler.dk

Billigere end den pris, jeg selv kunne opnå

Jeg fik 3 tilbud i løbet af 2 dage på en fuld undervognsbehandling af min Skoda Octavia.
Billigste ca. 3.200 kr. og dyreste ca. 4.200 kr. Jeg valgte det til 3.200 kr. og som i øvrigt var 400 kr. billigere, end den pris jeg i forvejen havde fået via min egen henvendelse til et par værksteder.
Arbejdet blev udført af SUVO, og jeg er vældig tilfreds med hele forløbet.
Rigtigt smart med de automatiske mails og SMS'ere fra Autobutler.

Miniinthebox

Pas på - jeg føler mig taget ved næsen

Jeg bestilte varer fredag d. 9. august for 320 kr. med såkaldt fremskyndet fragt, hvilket betyder, at forsendelsestiden vil være 3-5 dage. Alle varerne vil blive sendt indenfor 24 timer.
Under bestillingen ser jeg intet om, at varerne sendes fra Kina. Dette finder jeg først ud af, da jeg senere modtager en mail med betalingsbekræftelse og hvori, der linkes til min ordre-side. Der står nu noget om "Toldafgifter". Ret lusket efter min mening.
Hvis man går på Toldpriser.dk og læser om reglerne, så bliver der faktisk advaret om Miniinthebox på forsiden. Min pakke på 320 kr. vil blive pålagt 25% moms + et toldbehandlingsgebyr på 160 kr. - altså en samlet pris på 560 kr. Hertil skal måske endda tillægges 150 kr. for ekstra fragtpris, hvis pakken udtages i tolden. Dette kunne jeg læse i en anden anmeldelse.
Men jeg har ikke fået min pakke endnu.
Varerne skulle sendes indenfor 24 timer efter bestillingen, men blev sendt 5 dage efter d. 14. august. OK, det er hvad der sker.... Dermed skulle jeg modtage pakken maks. 5 arbejdsdage efter, hvilket vil sige senest d. 21. august. I dag skriver vi 28. august, og jeg har ikke modtaget nogen pakke.
I går den 27. august sender jeg en mail til deres service, og efterlyser pakken.
Jeg modtager efterfølgende en standardmail, hvor de henviser til, at jeg kan kontakte 5 pakkefirmaer, som de gør brug af (link medfølger). Det skal nævnes, at når jeg kigger på min odrestatus, så er der ikke oplyst noget forsendelsesnummer, hvorfor pakken vil være umulig for mig at spore. Der er heller ikke nævnt noget om, hvilket selskab, pakken er sendt med. Der står faktisk, at der ikke foreligger noget sporingsnummer, da fragtfirmaet ikke anvender dette.
Lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre……
Og så gætter jeg på, at denne anmeldelse får samme kommentar fra Miniinthebox, som alle de andre dårlige anmeldelser her på Trustpilot.

LØBESHOP.DK

Ingen anmærkninger

Alt forløb perfekt, lige fra bestilling til levering.

UnoEuro Webhosting

Super nemt at bestille og opsætte - der er ikke et øje tørt.

Jeg har lige købt et hotel til hjemmeside og bookingsystem.
Det har været en rigtig nem proces og en superoplevelse.
Således kunne jeg gå i gang med at flytte mit site og system til Unoeuro umiddelbart efter betalingen via midlertidig URL. Alt spiller og der er rigtige gode vejledninger i Support-sektionen. Programafviklingen, herunder MySQL er flyvende. Jeg havde dog et teknisk spørgsmål, hvilken jeg stillede lørdag sen aften. Søndag formiddag fik jeg svaret fra supporten.
Indtil videre kun positive oplevelser.

Cpsms

Det spiller hver gang

Vi bruger systemet i foreningen FDF til at sende SMS'ere til vore ledere og medlemmer.
Systemet er integreret i vores egen løsning, og det spiller hver gang.
Har også fået god support ifm. integrering af CPsms i vores løsning til at sende mails og SMS'ere.

Marinetorvet

God pris og hurtig levering

Fik rigtig god pris på 6 x Garmin GPS'ere, og bestilte kl. 16. Blev afsendt samme dag. Sejt!

Jørn Johansens profile

profile image of Jørn Johansen
Jørn Johansen
Reviewer
Male, 1966
Esbjerg, Denmark

About