Sonja Hoefs´ profile

Reviews (4)

GoedHip

Fair trade en mooie producten

Het is toch een fijn idee dat je kunt shoppen tussen allerlei mooie producten, terwijl je weet dat ze allemaal fair trade of duurzaam zijn. Een super initiatief.
Vooral de tassen zijn geweldig: ik heb een Bogolan tas gekocht, een handgemaakte tas uit Mali. De kleuren zijn heel natuurlijk, omdat er geen kunstmatige kleurstoffen zijn gebruikt. De verzending was binnen één dag binnen, en sindsdien gebruik ik de tas elke dag!

Greenem

Handige informatie

Lang naar gezocht, maar nooit gevonden tot ik Greenem tegenkwam. Informatie over de kosten van stroomverbruik van apparaten. Handig!
Wel vind ik het aanbod van soorten producten wat beperkt. Waarom geen mobiele telefoons, of printers? Die verbruiken toch ook elektriciteit?

Thursday, March 8, 2012

Reply from Greenem BV

Beste Sonja,

Dank je voor je positieve beoordeling! We breiden ons aanbod continue uit. Om een berekening uit te kunnen voeren hoeveel een product precies aan elektriciteit verbruikt, hebben we wel gegevens nodig over het verbruikt of vermogen. Dit is voor printers bijvoorbeeld niet wijdverbreid te vinden. Zodra dit wel kan, zullen we die zeker toevoegen!
Groet,
Greenem

wehkamp.nl

Fijne site en veel producten

Een groot assortiment met allerlei producten, en een fijne site om te shoppen.

Mediamarkt

Zo laag zijn die prijzen niet

Ze adverteren er mee, maar zo laag zijn die prijzen van mediamarkt helemaal niet. Ook vind ik het raar dat de prijzen per filiaal van de mediamarkt verschillen!

Sonja Hoefs´ profile

profile image of Sonja Hoefs
Sonja Hoefs
Reviewer
Female, 1956
Utrecht, Netherlands

About

Remedial teacher op verschillende scholen in de regio Utrecht, en ik woon in Schalkwijk.